Nişanlısıyla sigara sorunu yaşayan kızlar:(

bende bitek bu sorun bende var sanırdım içtim didindim söz verddim çaba gösterdim anca günde bi iki taneye düştü ama dün avucumda yüzüğü bulunca anladımki mutluluğum sigaradan daha önemli

sigara kullanmıyorum kokusunu da sevmiyorum ama nişalım günde bi paket içer abartısız azaltmaya çalışıyor ama işinin stresi buna izin vermiyor (ya da ben kendimi böyle avutuyorum) ramazanda sigara içmediği zaman o kadar sinirli oluyor ki aman iç diyesim geliyor yeter ki böyle olma :)
Allahtan normalde beni deli eden sigara kokusunu nişanlımda hiç hissetmiyorum nedense bakımına çok mu dikkat ediyor sevgim mi kapatıyor bilemem
içse de seviyorum içmese de seviyorumm :) :) :)

16 yıldır sigara kullanıyorum.Çok ciddi bir bağımlılığım var,günde bir paket tüketiyorum.Sevgilim sigara içmezdi.On yıl didişip durduk.O mazeretlerinde haklıydı,bende kendimce haklıydım.Öyle yok kül tablası gibi kokuyor,yok üstün kokuyo başın kokuyor yok öpüşmeyelim türünden birçok şey duydum kendisinden ama bunlar beni sigaradan soğutmak yerine daha çok içmeme sebep oldu.Sanki bir tür inatlaşma yaşadık.Arkadaşlarımda bazen böyle argumanlar kullanıyor ama bende ters tepiyor.Sigara içmeyenlerin hakları varsa içenlerinde hakları var deyip çıkıyorum işin içinden.İçimde bir bırakma fikri dolaşıyor ama bu nasıl yapılır bilemiyorum.Bir ara IQS e gittim.Hiç yararı olmadığı gibi üstüne sinirlerim daha çok bozuldu.Nasıl bırakıcam bu illeti bilemiyorum

16 yıldır sigara kullanıyorum.Çok ciddi bir bağımlılığım var,günde bir paket tüketiyorum.Sevgilim sigara içmezdi.On yıl didişip durduk.O mazeretlerinde haklıydı,bende kendimce haklıydım.Öyle yok kül tablası gibi kokuyor,yok üstün kokuyo başın kokuyor yok öpüşmeyelim türünden birçok şey duydum kendisinden ama bunlar beni sigaradan soğutmak yerine daha çok içmeme sebep oldu.Sanki bir tür inatlaşma yaşadık.Arkadaşlarımda bazen böyle argumanlar kullanıyor ama bende ters tepiyor.Sigara içmeyenlerin hakları varsa içenlerinde hakları var deyip çıkıyorum işin içinden.İçimde bir bırakma fikri dolaşıyor ama bu nasıl yapılır bilemiyorum.Bir ara IQS e gittim.Hiç yararı olmadığı gibi üstüne sinirlerim daha çok bozuldu.Nasıl bırakıcam bu illeti bilemiyorum

Bence tamamen azim ve irade, yani inatlaşma olayını bende yaşamıştım çok iyi biliyorum, ama azim irade ve hatta iğrenme diyelim çok fazla okudum bu aralar bende bırakmayı düşünüyorum ve genelde iğrenen insanlar bir daha başlamıyor tabii sigaradan nasıl iğrenilir bu kısmı bilmiyorum...

X