Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

bizde zaten bohça olmadı .eski kaynanam ne siz bize nede biz size bohça yapmıyalım demişti.ama arada alınan şeler olmuştu gene.bende hepsiin yolladım.ben herşeyi yaptım onun için gitim gümüş yüzük almayı bile kabul ettim.kimseye de demedim gümüş die.bilezik takamıyodu yüzüğü vercen parayla bilzeik alırız dedik.ama ne oldu değmedi.bana genede sahip çıkmadı.ölürüm nefes alamam diyosu ama oda yalanmış.o eşyaları toplamak kadar zor bişiy olamaz.hele o biti konuşması öldüm öldüm.biti nededim ne dedi artık bizim için bişiy yapma dedim nediyon derken kapattım.ertesi yolladım eşyaları .kimseden de ses çıkmadı aldılar kapıyı kapatmışlar.ama o beni arar diyodum sorar ne oldu die kabullenmez.ama madem onun için kolay bende ger.ekten bağrıma taş basıcam.başka şeykere yöneliyim diyom ama içimden hiç bişiy gelmiyo

kızlar allah sabırlar versin size.
tez günde ya unutur ya da yeniden barışırsınız.
belki biraz zaman gerekyordur iyi düşünmeye psiqom arıcaktır belki de.
ama birde şöyle düşün içinde ki sevgi mi yoksa 6 yılın verdiği alışkanlık mı?
daha önce de bahsetmiştim sana bende daha önce sözlümden ayrıldım.
ama duygusal düşünmedim hiç beni haketmediğini düşünerek ayrıldım.
bir daha hiç arkama dönüp bakmadım.
aradan 3 4 ay geçti yine aradı fkt dönmedim.
belki o da arıcaktır ama bu zaman dilimi içinde daha da iyi düşün ve duyguların aşk değil alışkanlıksa hiç üzerinde bile durma.
çünkü mutlaka bir gün aşkı bulucaksındır.
hiç ummadığın zamanda ummadığın anda seni hakeden seni seven sahip çıkan gözünün içine bakan biri mutlaka çıkıcaktır.

psiqo gülümse21 inanın bugünleri gülümseyerek hatırlıycaksınız..

aşk acısı çok zor gerçekten, 8 senenin üstüne bende yaşamıştım.. ilk sevdiğim ve sevgili olduğum insandı, tabiri caizse köpekler gibi sevmiştim..

ama o bana sadece acı veriodu, çok sorumsuzdu ilgisizdi, kendini ve beni savunmaya bile gücü yoktu.. çok sabrettim, tam 8yıl mücadele verdim.. her gece ağlardım, bugün ayrılırdım 3gün sonra arayınca barışırdım yada ben arardım barışalım derdim :umursamaz:

annem halime ağlardı artık, "kızım bukadarmı çok seviosun" derdi, gerisini siz düşünün artık..

ama bigün canıma tak etti, tıpkı sizler gibi.. bitti dedim, tlf kapadım, numaramı değiştirdim, kaldığım yurt odasını değiştirdim tlf nosunu bilio orayı arar die. ve kesinlikle btti dedim.. evi aradı çıkmadım tlflarıma..

bidaha kimseyi sevemem, hele hele güven hiç duyamam derken, tosunum geldi bana..

inanın öle bi seviosunuzki, inanın öle bi güveniosunuzki,sanki daha önce hiç sevmemiş hiç güvenmemiş gibi..

önemli olan doğru insanın karşınıza çıkması.. yoksa insan sevioda körkütük aşık oluodaa.s

ben şuanda sanki ilk aşkımı yaşıo gibiyim, sanki daha önce hiç sevmemiş gibiyim, hiç aşk acısı yaşamamış gibyim..

sizde umutsuz olmayın nolur, hayata sıkı sıkı tutunun..

biyerlerde sizi çok sevicek ve deli gibi mutlu edicek birileri var, sadece zaman geçsin die bekliolar karşınıza çıkmak için yerimseniben

anladım canım.bizim baya çok şey alınmıştı.
eskiden nişanlanalı kaç gün oldu diye sayardım.şimdi ayrılalı beni aramayalı kaç gün oldu diye sayıyorum.çok acı.üzgünüm.bugün gece yine biraz bunalımımbabamla konuştuk biraz.oda çok kırgın.üzgün.onu öle görünce iyice üzüldüm.
canım keşke senin gibi desem ozaman bende hiç arkama bakmam.haketmiyo der geçerim.ama gerçekten aşığım ve seviyorum.alışkanlık değil yani.ararmı bilmiyorum.çok iradesi kuvvetli birisi.bi keresinde böle bi konu geçmişti.aşkımdan ölsem inat edersem aramam diodu.o aramıcak.bende bu saatten sora ne diye arayayım.yazık oldu

inş magicim ya inş.gülerek hatırlarız.rabbim ne güzel sana bida birini sevme şansı vermiş.önüne hayırlı birini çıkarmış.
çok isterim iyiki ayrılmış benden demeyi..

Selam psiqo.bende senle aynı kaderi paylaşıyorum.ancak yaşayan bilir.eğer erkek olsaydım nişanlım için herkesi ailemi bile karşıma alırdım.tek laf ettirmez etkilenmezdim kimseden.heleki birbirimize yıllarca emek ve sevgi verdiysek.ve iki yıl nişandan sonra.iyiki bu başlığı açmışsın.artık burda olucam

canım sana böyle bir başlıkta hoşgeldin demek istemezdim:teselli:
geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun.
bende aynı şeyleri söylüyorum erkek adam mert olur.
sözünün arkasında olur.ben kız başımla tutamayacağım sözler vermem.
sen bi kıza helalisin ömrümün sonuna kadar senleyim diosan bunun arkasında durucaksınki adam olduğun belli olsun.
siz nekadardır çıkıodunuz ne zamandır nişanlıydınız ve niye bitti?

Nişanla beraber yaklaşık sekiz dokuz yıl olmuştu.Olmaması gereken bi durum oldu ve bitti

Evet herkes böyle söylüyor.en önemlsi SEN sin.ama bu durumu yaşama o kadar zor ki.Allah kimseye yaşatmasın

psiqocum nerede oturuyorsun bılmem ama gercekten senı esımın kankasıyla tanıstırmak ısterdım.cok da guzel olurdu yaf...

ayy canım benim ya.sağolasın çok tatlısın.
önce bi kendimi toparlayayım.rabbimden tek isteğim nişanlımı daha az hatırlamak.başkasını sevmek şuan çok uzak bana.belki şuan içinde bulunduğum durumdanda böyle diyo olabilirim rabbimin elbet vardır bi bildiği.zor günler..çekiyorum iştee..

tamam cnm.ınsallah atlatırsın kısa zamanda.ha kafan bozulursa cagır benı dovmeye gıderız.ben ıkı kısıyım bu arada.oglusumla gelırız kısmetse...

tmm canım.ben salak aşıklığımla onu dövmeye kıyabilirsem:)
oğluşuna can kurban.

psiqocum
neden böyle son buldu ilişkiniz tam olarak anlayamadım
ama inan bana herşeyde bir hayır vardır..
sana bu gün sahip çıkamayan bi adam evlenince seni yarı yolda bırakabilirdi ki böylesi daha ağır olurdu..
dilerim bundan sonra herşey gönlünce olur güzel yürekli arkadaşım..

canım arkadaşım elisam.bu yolculuğa beraber çıkmış.mutluluğumuzu paylaşmak için beraber topikler açmıştık.ama olmadı işte.benimki olmadı.şükür sen güzel yuvana kavuştun.
nedenine gelince hangi neden seven iki insanın ayrılmasında makul bi neden olurki.
sevse bırakırmıydı beni bide o var.seviom ölene kadarda sevcem dio ama bu beni acılarla tek başına bıraktığı gerçeğini değiştirmiyor işte.
bende tüm gerçekleri görebiliom ama kalbime söz geçiremiom işte.
rabbime sığındım..

ahh cnm çok üzüldüm
bnde uzaktan okuyanlardandım senin durumunu az çok..
rabbim hayrlısı versin inş.
nişanlılık çok zor bi evre gerçekten.
iki taraf içinde

pisigo,

yeni öğrendim canım cok şaşırdım inan senin kadar üzüldüm hepimiz aynı topikde nişanlarımız için geri sayım yaptık, Allah dan hayırlısını dile bitanem , nekadar üzülme desek sana boş ama sakın kendini bırakma ve yıpranmana izin verme hayırlısı canım arkadaşım benim...

Aynen böyle psiqocum.belliki aynı duygular yaşanıyor.başka birini sevmek hatta bunu aklından geçirmek bile imkansız.yıllardır yaşadığın inandığın herşey yalanmış sanki sende bi rüyadaymışın gibi uyanıveriyorsun.dünya dönüyor ve sen sana verilen günleri öylece nefes alarak yaşayıp gidiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…