• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

psiqo

gecmıs olsun her seyın telafısı var hayatta ,Alah dermansız dert verıp derman aratmasın
inşAllah cok mutlu olacagın bırısı cıkar bır an once karsına v eonu unutursun
o mu ıstedı ayrılmak aramadımı tekrar
erkekler gurur yapabılıyor bazen
cok sevmıssın bellı ama bazen kendımızı de kandıryor olabılırız senın canını acıtan hayaller mutlaka ..
sevgıler

psiqo

gecmıs olsun her seyın telafısı var hayatta ,Alah dermansız dert verıp derman aratmasın
inşAllah cok mutlu olacagın bırısı cıkar bır an once karsına v eonu unutursun
o mu ıstedı ayrılmak aramadımı tekrar
erkekler gurur yapabılıyor bazen
cok sevmıssın bellı ama bazen kendımızı de kandıryor olabılırız senın canını acıtan hayaller mutlaka ..
sevgıler
saol canım.amin canım amin.
özellikle bitaraf istemedi ayrılmayı.ortak verdik kararı.ama bırakmam diede bişey demedi.gururluk bi durum olmaması gerekiyor nişanlıyız çünkü.ve bu işin şakası yoktu.ya tamamen birlikte olcaktık yada biticekti.bitti.

özel degılse sebebini merak ettim
kac senedır bırlıktesınız canım görücü usulümüydü yoksa sız mı tanısmıstınız
aıleler mı sorun yarattı
aıle işin içine gırınce bazen gercek duygular soylenemıyor

4 senedir birlikteydik.görücü usulü değildi.sevdik birbirimizi.
3 ay önce nişanlandık.ailesi çok istekli durmuyordu.ama beni istememeleri içinde bi sebep yok gibiydi.neyse her seferinde sordum beni istemiolarmı die.istiolar dedi.annesine bile sordum bikeresinde.çünkü ben ailelerin rızasına çok önem veririm.annesi seni sevioz olurmu öle şey dedi.
ama hep bi soğukluk vardı.seziodum.oğluna çok düşkündü.
1 aydırda nişanlımla olmadık sebeplerden kavga ediyorduk.ailesi dolduruşa getiriordu bana göre.ama gelmemesi gerekirdi.çok kırdı beni son bir iki haftada.dedim medenice konuşalım.yürümüyo aileler de uymuo kültür olarak dedi(doğu batı olayı)
daha falza yıpranmak istemedim benim ailemde üzülmemi istemiyordu çünkü.ama nişanlım bırakmam deseydi herkes saygı duycaktı.yapamadı.ailesinin dolduruşları baskın geldi.son güne kadar yani 2 gün önceye kadar seni seviyorum demeyi ihmal etmedi.ama sevdiğini bıraktı.nasıl bir çelişki değil mi?

tuhaf bır davranıs
aılesının gızledıgı bır seyler olabılır bence ona dusunduklerı fakat senı gorduklerınde dıyemedıklerı bırı
evde sureklı olmaz bu iş , sonu kotu olur dıye konustularsa etkılenmıstır
sevgısı de yıpranmıs galıba
senın de sevgın yavas yavas azalacak ve bı bakmıssın on akarsı nefret bıle duymuosun

psiqo zaten eğer senin yanında durmayı gerçekten isteseydi dururdu,senden ayrılmayı bile aklının ucundan geçirmezdi.... hayırlısı buymuş demekki...

evet gracem.isteseydi yanımda olurdu.
buda canımı ayrı yakıyor.çok yemöinler etti.çok sözler verdi.ama tutamadıktan sonra anlamı yok demi.

canım çok üzüldüm yaşadıklarını tahmin edebiliyorum geçen sene bu tarihlerde bende aynen senin durumundaydım,uzun zaman boş gözlerle baktım etrafa ,herkes sorular sordu cevap vermeye bile takatim yoktu söyleyecek bişey bulamayıp sadece ağlıyodum,hayatımın en kötü senesiydi benim için hep denir zaman gerçekten herşeyin ilacı, öyle şeyler duydum ve gördümki iyiki bitmiş dedim zamanla..Şimdi tek başıma da mutlu olabildiğim bi hayat kurdum kendime 2 kişilik bi mutsuzluktan çok daha iyi emin ol...inş en kısa zamanda kendini toparlarsınn üzme kendinii

canım çok üzüldüm yaşadıklarını tahmin edebiliyorum geçen sene bu tarihlerde bende aynen senin durumundaydım,uzun zaman boş gözlerle baktım etrafa ,herkes sorular sordu cevap vermeye bile takatim yoktu söyleyecek bişey bulamayıp sadece ağlıyodum,hayatımın en kötü senesiydi benim için hep denir zaman gerçekten herşeyin ilacı, öyle şeyler duydum ve gördümki iyiki bitmiş dedim zamanla..Şimdi tek başıma da mutlu olabildiğim bi hayat kurdum kendime 2 kişilik bi mutsuzluktan çok daha iyi emin ol...inş en kısa zamanda kendini toparlarsınn üzme kendinii

benimde ven kötü senem olacak.zor günler...
inan şu zaman herşeye ilaçmış demeyi öyle istiomki..
iyiki ayrılmışız şimdi çok mutluyum demeyii..ama hep böyle sürcekmiş gibi geliyor

psiqo , güzelim bırakma kendini , sana sahip çıkmayan , böyle giderse gider gitmesse biter diyen biri için hırpalama artık , üzülmemek elde değil biliyorum , ama elinden geldiğince sağlam dur , geçecek bu günlerde..

canım yaa hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah
vardır bundada bir hayır
allahım karsına iyi insanlar çıkarsın
bu başlığın senin tarafından açıldını görünce şaşırdım açıkçası uzaktan
takip
ediyordum ama hiç bu raddeye geleceğini düşünmemiştm
nolur diinlememeye çalış o şarkılarıda eve çok zor biliiyorum
ALLAhIM karsına senin kıymetini bilecek insanlar çıkarsın inşallahh
:teselli::teselli:

psiqo , güzelim bırakma kendini , sana sahip çıkmayan , böyle giderse gider gitmesse biter diyen biri için hırpalama artık , üzülmemek elde değil biliyorum , ama elinden geldiğince sağlam dur , geçecek bu günlerde..

inş pınarım.çok zor.sevmesem kolay olurdu.okimki der geçerdim.ama şimdi çok zor

canım yaa hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah
vardır bundada bir hayır
allahım karsına iyi insanlar çıkarsın
bu başlığın senin tarafından açıldını görünce şaşırdım açıkçası uzaktan
takip
ediyordum ama hiç bu raddeye geleceğini düşünmemiştm
nolur diinlememeye çalış o şarkılarıda eve çok zor biliiyorum
ALLAhIM karsına senin kıymetini bilecek insanlar çıkarsın inşallahh
:teselli::teselli:

saol canım.allah razı olsun.
inş.rabbim hepimizin gönlüne göre versin

ben hikayeni bilmiyorum ama ayrılmışsın her olayda hayır vardır rabbim bundan sonra hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar ben nişanlımdan ayrıldım.2 yıldır birlikteydik.2 aydırda nişanlıydık.bana yalan lar sölemiş hep oyun oynamış ailesiyle birlikte .tesadüfen öğrendim şoka girdim.affetmeye meğildendim önce sonra baktım oluyo bitti.çokta seviyoduk.aradı beni biti dedim yüzüğü çıkardım tlf kapadım.ardından msj yazdım eşyalarınızı yarın göndercez die.bi kere bile aramadılar ne o ne ailesi.sormadılar.neden belli yalanlarıı yüzünden ama taş olsa bişiy derdi.zaten 1 aydır ailesi aramıyodu.daha arkamdan ne dolaplar döndü bilmiyom.mutlu oldu demekki bittiğine.bişiy demesmi insan yaa neden die yada hayılrısı olsun tamam die.sustu bende silmeye çalışıyorum.çok zorgünler geçiriyorum.madem düğün yapcak gücünüz yoktu nie gelip beni istediniz.okadar kızgınımki bide hiç aramadıya delircem.msj yazıp yazıp ssiliyom.ama bigün ararsa çok ağır konuşcam kesin.hayatıma silbatan başlamak gibi bişiy.nasıl güçlü olcam bilmiyom herkese güçlü tunlamıyo havasında gözükmeye çalışıyorum ama içim yanıyo .

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar ben nişanlımdan ayrıldım.2 yıldır birlikteydik.2 aydırda nişanlıydık.bana yalan lar sölemiş hep oyun oynamış ailesiyle birlikte .tesadüfen öğrendim şoka girdim.affetmeye meğildendim önce sonra baktım oluyo bitti.çokta seviyoduk.aradı beni biti dedim yüzüğü çıkardım tlf kapadım.ardından msj yazdım eşyalarınızı yarın göndercez die.bi kere bile aramadılar ne o ne ailesi.sormadılar.neden belli yalanlarıı yüzünden ama taş olsa bişiy derdi.zaten 1 aydır ailesi aramıyodu.daha arkamdan ne dolaplar döndü bilmiyom.mutlu oldu demekki bittiğine.bişiy demesmi insan yaa neden die yada hayılrısı olsun tamam die.sustu bende silmeye çalışıyorum.çok zorgünler geçiriyorum.madem düğün yapcak gücünüz yoktu nie gelip beni istediniz.okadar kızgınımki bide hiç aramadıya delircem.msj yazıp yazıp ssiliyom.ama bigün ararsa çok ağır konuşcam kesin.hayatıma silbatan başlamak gibi bişiy.nasıl güçlü olcam bilmiyom herkese güçlü tunlamıyo havasında gözükmeye çalışıyorum ama içim yanıyo .
canım hakkında hayırlısı olsun.seni çok iyi anlıyorum.4 senenin ardından bende bir boşluktayım.bazen kızıyorum bazen bi bakıomki özlüyorum.saçmasapan duygular arasında gidip geliyorum.çok zor bu süreç.rabbim sanada banada ve tüm bu durumda olan kardeşlerime dayanma gücü versin.ben hala çok seviyorum ama rabbimden onu içimden çıkarmasını hakkımda hayırlar vermesini diliyorum.
allaha sığın.başka çıkış yok çünkü.nezaman dertleşmek istersen dinlerim.

çok üzülüyorum böyle yazdılarınızı görünce ama deer bilmeyen bir insanlar bir ömür zaten geçmezdi baştan kopması daha hayırlı olmuş fakat içnizdeki acıyı tahmin edebiiliyorum... En yakın zamanda atlatırsınız inşallah... :Saruboceq:

çok üzüldüm gerçekten okuyunca. Hala seviyorum demişsin, bir an için kendimi senin yerine koydum da... Etkisinden kurtulmak zaman alır herhalde. Allah yardımcın olsun canım

öle bir duygu ki bu.hele bide beni en çok yaralayan.düğün nezaman sorusu? düğün yok . aaa neden ? bugibi bi sürü şey .önceden okadar arkadaşlık ettin hiç mi tanımadın .şölelerdi bölelerdi gibi bi sürü yorum beni çileden çıkaran tek şey.ayrıldığımamı yanayım yıllarımamı yoksa beni bikere bile aramadan tek seferde silişinemi.gerçekten çok zor.ailemide üzdüm.güçlü de gözükmek zorundayım.onuda çok özledim.acaba napıyo die düşünüp durmaktan kendimi alamıyorum.eşyaları görünce hissetti.sevgililik gibi değilki özledim bi arayım.resmen reset çekiyosun hayata.allhım hayırlısı

psıqocum gülümsecım sızın bıraz zamana ıhtıyacınız var.bunlar gececek emın olun.daha guzel gunler goreceksınız.sızı gercekten sevecek bırı mutlaka olacak.psiqocum bılır oncekı sayfalarda paylastım ben.ne zor gunler yasadım.yesıl recetelı ılaclar kullandım.kı bunlar agır ılaclar.ama sımdı cok mutluyum esımden yana cok sukur.darısı basınıza.allah hepımızın yardımcısı olsun.bırderdınız olursa herzaman dınlerım.sevgıyle umutla bakın hayata...

Back