• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

saolun kızlar.
aşkitom güzel temennilerin için tşk ederim.zamana bıraktım.tek isteğim beni böyle üzdüler yanlarına kalmaması.rabbim bana onu göstersin yeter:(

Psigom çok şasırdım üzüldüm ne dicemi bilmiyorum
Zaman zaman yaşadıklarına şahit oldum
Biz seninle bu yola 18 Temmuz günü aynı mutlulukla adım attık
Kim bilebilirdi ki böyle olacağını
Ama hayat malesef ki ne getireceği hiç belli olmuyor illa olsun diye diretmek değilde hayırlısını dilemek daha güzel...
Üzülme diyeceğim ama mutlaka üzülüyorsundur dayan inan geçicek
Daha sonra ömür boyu ben bu yanlışı niye yapmışım diyeceğine şimdi üzül daha iyi
Sabır dile Allah'tan kendine sorgulama keşke de deme düşünmeki daha az üzül
Dualarım seninle...

psiqo cnm duyduğumda çok üzüldüm.
az çok nedenini biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum.
şuan seçtiğin yol belkide en doğru yol.sakın başkalarının lafına bakma.
"düğün nezmn"
"ayrıldık"
"aaa ölemi, neden" vs vs türünde cümleleri çok duyacaksın.
iyi konuşanda olacak,kötü konuşanda olacak.
en önemlisi senin kndni bilmen.sen kndni biliyosun.
neyin hakkında doğru olacağını biliyorsun.başkalarının ne dediği hiçte önemli değil burdan sorasında.
hakkında hayırlısı olsun canım. Allahım bundan sonra yüzünü güldürsün inş.
keşkesiz, güzelliklerle mutluluklarla dolu bir hayat diliyorum canım..

Canım çok üzüldüm...Umarım ama umarım senin için en hayırlısı olur..Rabbim sabır versin mutlaka zordur ama inşllah her şey çok güzel olur..

Psigom çok şasırdım üzüldüm ne dicemi bilmiyorum
Zaman zaman yaşadıklarına şahit oldum
Biz seninle bu yola 18 Temmuz günü aynı mutlulukla adım attık
Kim bilebilirdi ki böyle olacağını
Ama hayat malesef ki ne getireceği hiç belli olmuyor illa olsun diye diretmek değilde hayırlısını dilemek daha güzel...
Üzülme diyeceğim ama mutlaka üzülüyorsundur dayan inan geçicek
Daha sonra ömür boyu ben bu yanlışı niye yapmışım diyeceğine şimdi üzül daha iyi
Sabır dile Allah'tan kendine sorgulama keşke de deme düşünmeki daha az üzül
Dualarım seninle...
canım evet aynı gündü.büyük güzel bi nişandı.ogün bana büyük sözler etmişti.
ama tutamadı işte.keşke tutamayacağı sözler vermeseydi.üzülüyorum ama inanıyorum geçecek.dualarınızı eksik etmeyin lütfen

psiqo cnm duyduğumda çok üzüldüm.
az çok nedenini biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum.
şuan seçtiğin yol belkide en doğru yol.sakın başkalarının lafına bakma.
"düğün nezmn"
"ayrıldık"
"aaa ölemi, neden" vs vs türünde cümleleri çok duyacaksın.
iyi konuşanda olacak,kötü konuşanda olacak.
en önemlisi senin kndni bilmen.sen kndni biliyosun.
neyin hakkında doğru olacağını biliyorsun.başkalarının ne dediği hiçte önemli değil burdan sorasında.
hakkında hayırlısı olsun canım. Allahım bundan sonra yüzünü güldürsün inş.
keşkesiz, güzelliklerle mutluluklarla dolu bir hayat diliyorum canım..
başkalarının dedikleri çok umrumda değil canımda cvp vermek yoruyor insanı.gözlerim doluyor.
rabbim hayırlısını versin inş

Canım çok üzüldüm...Umarım ama umarım senin için en hayırlısı olur..Rabbim sabır versin mutlaka zordur ama inşllah her şey çok güzel olur..
inş canım.çok saol

Allah yardımcın olsun canım,tez zamanda atlatırsın inşallah...
hakkında herşeyin hayırlısı çok dua et,Allaha sığın inan çok iyi gelecek...

psiqom ,her işte bir hayır vardır lafına çok inanırım böyle olayların gelişmesinde de bir hayır vardır mutlaka... yarın öbür gün daha büyük olaylarla karşılaşacaktın belki de... sonuçta bunlar yaşanması gerekiyordu hayat kocaman bir tecrübe herşeyi yaşayarak öğreniyoruz... Üzülme demiyeceğim çünkü okdr emek kolay kolay verilmiyor ... sadece rahatlat kendini zamana bırak her şey gün geçtikçe netleşir,yönünü bulur... tekrar barışırsın, yollarınıza ayrı şekilde devam edersiniz ama hayat öyle ya da böyle devam edecek... Allah hayırlısını nasip etsin,hayırlısı değilse hepimizden uzak tutsun...

saolun arkadaşlar.dün emekle aldığımız sevinçle karşıladığım bohçlarımı teker teker kutulara yerşetirip gönderdim:(
bu günlerde sadece bi şarkı var aklımda..buralarda zaman durdu..vazgeç direnme kalbim.sesini duyan yok.unut onun gibi unut sende..........

canımya kıyamam sana. işin en zor kısmını atlatmışsın..
ben babama yollatmıştım.uzak durmak istemiştm.
allah yardımcın olsun. inş çok mutlu olursun canım.
şuan gerçekten çok mutluyum,mükemmel bi insanla birlikteyim.
inş sende mutluluğu yakalar.enaz bnm kadar mutlu olursun.
hiç bi zmn bunların üzerinde durup düşünme.
ve mümkün oldğnca şarkılardan uzak dur. en anlamsız şarkı bile hatırlatır bazen..

psiqom Allah yardımcın olsun,hayırlısı böyleymiş canım...

saolun arkadaşlar.dün emekle aldığımız sevinçle karşıladığım bohçlarımı teker teker kutulara yerşetirip gönderdim:(
bu günlerde sadece bi şarkı var aklımda..buralarda zaman durdu..vazgeç direnme kalbim.sesini duyan yok.unut onun gibi unut sende..........

Okurken yazını kendimi senin yerinde hissettim gözlerim doldu boğazıma bir şey düğümlendi...Ama hep inanırım her şeyin her zaman hayırlısının olduğuna..Başımıza gelen şeylerde mutlaka bi hayır vardır...Sen de böyle düşünmeye çalış cnm...Evet çok zordur dayanması güçtür ama dayanma gücü verir inşallah rabbim sana..Ve bi gün bakarsın her şey çok daha güzel...Her şey gönlünce olur inş

canımya kıyamam sana. işin en zor kısmını atlatmışsın..
ben babama yollatmıştım.uzak durmak istemiştm.
allah yardımcın olsun. inş çok mutlu olursun canım.
şuan gerçekten çok mutluyum,mükemmel bi insanla birlikteyim.
inş sende mutluluğu yakalar.enaz bnm kadar mutlu olursun.
hiç bi zmn bunların üzerinde durup düşünme.
ve mümkün oldğnca şarkılardan uzak dur. en anlamsız şarkı bile hatırlatır bazen..
canım sendemi ayrılmıştın nişanlından.anlatsana biraz belki ders çıkarırım.
şarkılardan uzak durmak istiyorum ama ister istemez dinliyorum.

Okurken yazını kendimi senin yerinde hissettim gözlerim doldu boğazıma bir şey düğümlendi...Ama hep inanırım her şeyin her zaman hayırlısının olduğuna..Başımıza gelen şeylerde mutlaka bi hayır vardır...Sen de böyle düşünmeye çalış cnm...Evet çok zordur dayanması güçtür ama dayanma gücü verir inşallah rabbim sana..Ve bi gün bakarsın her şey çok daha güzel...Her şey gönlünce olur inş

bende inanıyorum bize her şer gibi görünen olayın sonunda bile bi hayır olurmuş.
rabbime sığındım zaten.sabır diliom hep.güç diliom.kpss hazırlanıom.diom sadece ona yoğunlaşcam.inş kazanırım.ama tabi canımda yanıyor.çok hemde.sanki dayanamıcakmışım gibi geliyor bazen.ama geçer biliyorum geçmesi lazım...

psiqomm :((

çok ama çok üzüldüm senin adına..

ama biyandanda neler yaşadığını biliorum, hakkında en hayırlısı buymuş diorum..

inanıorumki çok mutlu olucaksın en kısa zamanda hakettiğin sevgiyi bulucaksın.

a.s

psıqocum zaman herseyın ılacıdır zamanla gececek ınan bana.bak bır sor kendıne nısanı attıgın ılk gunku gıbımısın.emınım daha ıyı hıssedıyorsundur kendını.sen daha ıyılerını hakedıyorsun emınım...sevgıyle kal...

2 yıl sora nişanlımla çıkmaya başladık.şimdi çok mutluyum.:nazar:
allah bozmasın inş. öl desem ölür,öl dese ölürüm.:nazar:
o derece çok seviyorum. allahım onu bana bağışlasın,hayırlısıyla kavuştursun bizi.:asigim::Saruboceq:

Son düzenleme:
nisanyapmuru sende neler yaşamışsın ya senin adına da üzüldüm ama önemli olan bugün mutlu olman :nazar: bundan sonra hep mutlu olursn inş

nisancım.çok zor nişan atmak gerçekten zor.ama sen zaten sevmemişin.atlatman bana nazaran kolay olmuştur.ama hertürlüsü yakıo insanın canını.allah mutluluğunu daim etsin arkadaşım.
bana öyle zor geliyorki herşey.bende nişanda alınan herşeyi yolladım.onlar daha göndermediler.
aynaya bile bakamıyorum.neden bilmiyorum.ona bakıomuşum gibi hissediyorum.gözyaşlarım akıp gidiyor.çok zor günler geçiriyorum.ama toparlanmak için elimden geleni yapıom.bırakmadım kendimi.ders çalışıom.kitap okuom.arkadaşlarımla geziom.ama içim çok acıyor ona bişey yapamıom.içimde büyük bi ah var.tek dileğim ahımın çıktığını görmek:(

psıqocum zaman herseyın ılacıdır zamanla gececek ınan bana.bak bır sor kendıne nısanı attıgın ılk gunku gıbımısın.emınım daha ıyı hıssedıyorsundur kendını.sen daha ıyılerını hakedıyorsun emınım...sevgıyle kal...

biliom canım.geçecek.ama tamamen bitceğini sanmıom.çok sevdim çünkü.ölesiye sevdim.
ara ara iyiyim artık diom bi bakmışım ağlarken buluom kendimi.ama dışarıya karşı gülüom üzüldüğümü görmeisnler diye

nisan sen bana şarkı dinleme dedin ama buaralar beni bu şarkı çekti kendine

Bütün anılar gözlerimde
Ezberledim sen gittin gideli
Bu ızdırap ah halim harap
Sen bu hale koydun beni

Ah gönlüm kırık ayna
Başım alıp nereye gideyim
Sen bana yar olmadıktan sonra
Ben elleri neyleyim

Hiç mi korkun yoktu Allah'tan
Yalnız koyup döndün geri
ınsaf etsen de geçti artık