Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım evet aynı gündü.büyük güzel bi nişandı.ogün bana büyük sözler etmişti.Psigom çok şasırdım üzüldüm ne dicemi bilmiyorum
Zaman zaman yaşadıklarına şahit oldum
Biz seninle bu yola 18 Temmuz günü aynı mutlulukla adım attık
Kim bilebilirdi ki böyle olacağını
Ama hayat malesef ki ne getireceği hiç belli olmuyor illa olsun diye diretmek değilde hayırlısını dilemek daha güzel...
Üzülme diyeceğim ama mutlaka üzülüyorsundur dayan inan geçicek
Daha sonra ömür boyu ben bu yanlışı niye yapmışım diyeceğine şimdi üzül daha iyi
Sabır dile Allah'tan kendine sorgulama keşke de deme düşünmeki daha az üzül
Dualarım seninle...
başkalarının dedikleri çok umrumda değil canımda cvp vermek yoruyor insanı.gözlerim doluyor.psiqo cnm duyduğumda çok üzüldüm.
az çok nedenini biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum.
şuan seçtiğin yol belkide en doğru yol.sakın başkalarının lafına bakma.
"düğün nezmn"
"ayrıldık"
"aaa ölemi, neden" vs vs türünde cümleleri çok duyacaksın.
iyi konuşanda olacak,kötü konuşanda olacak.
en önemlisi senin kndni bilmen.sen kndni biliyosun.
neyin hakkında doğru olacağını biliyorsun.başkalarının ne dediği hiçte önemli değil burdan sorasında.
hakkında hayırlısı olsun canım. Allahım bundan sonra yüzünü güldürsün inş.
keşkesiz, güzelliklerle mutluluklarla dolu bir hayat diliyorum canım..
inş canım.çok saolCanım çok üzüldüm...Umarım ama umarım senin için en hayırlısı olur..Rabbim sabır versin mutlaka zordur ama inşllah her şey çok güzel olur..
saolun arkadaşlar.dün emekle aldığımız sevinçle karşıladığım bohçlarımı teker teker kutulara yerşetirip gönderdim
bu günlerde sadece bi şarkı var aklımda..buralarda zaman durdu..vazgeç direnme kalbim.sesini duyan yok.unut onun gibi unut sende..........
canım sendemi ayrılmıştın nişanlından.anlatsana biraz belki ders çıkarırım.canımya kıyamam sana. işin en zor kısmını atlatmışsın..
ben babama yollatmıştım.uzak durmak istemiştm.
allah yardımcın olsun. inş çok mutlu olursun canım.
şuan gerçekten çok mutluyum,mükemmel bi insanla birlikteyim.
inş sende mutluluğu yakalar.enaz bnm kadar mutlu olursun.
hiç bi zmn bunların üzerinde durup düşünme.
ve mümkün oldğnca şarkılardan uzak dur. en anlamsız şarkı bile hatırlatır bazen..
Okurken yazını kendimi senin yerinde hissettim gözlerim doldu boğazıma bir şey düğümlendi...Ama hep inanırım her şeyin her zaman hayırlısının olduğuna..Başımıza gelen şeylerde mutlaka bi hayır vardır...Sen de böyle düşünmeye çalış cnm...Evet çok zordur dayanması güçtür ama dayanma gücü verir inşallah rabbim sana..Ve bi gün bakarsın her şey çok daha güzel...Her şey gönlünce olur inş
psıqocum zaman herseyın ılacıdır zamanla gececek ınan bana.bak bır sor kendıne nısanı attıgın ılk gunku gıbımısın.emınım daha ıyı hıssedıyorsundur kendını.sen daha ıyılerını hakedıyorsun emınım...sevgıyle kal...