Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım üzüldüm.elden gelen bişey yok.
rabbime sığındım ben.sende öyle yap.
belki barışırsınız gönderdinmi yüzüğü falan
canım inan bana nazaran bi nebze daha iyi durumdasın.en azından aileler yok işin içinde.barışırsınız gerçekten seviosanız evlenirsiniz bile.ama bide bana bak.artık geri dönüşü yok.canım biz nişanlı değildik zaten yakın bi zamanda düşünüyoduk..
sanmıyorum artık barışamayız
psiqocum kızıyorum ama lutfen ıyı ol.moralını ıyı hıssetmeye calıs.bılıyorum cok zor ama.derste calısamazsın sımdı sen halıyle.allah yardımcın olsun.gececek canım bu gunler ama canını acıtmadan gecmıyor ıste.allah yardımcın olsun....
anladım canım.ortak kararmı peki bitirmekcanım bizimde nişanarefesinde olduğu için annelerimiz falan tanışmıştı aileler yine bişekilde işin içindeydi yani.
evet gülümse.giderek artıo acısı.ve yaşayanlar günler biraz daha geçince şiddetinin artcağını sölüoof offffffff dayanılmaz oluyo gün geçtikçe iyiye gidemiyom ben yaaa...
arasam bi şiy olmıcak belki ama neden neden neden die bağırmak istiyom offf foff .nasıl dayanıyo anlamıyomki o bensiz. ne kadar kolaymış .hala yediremedim ben bu gerçeği. bi erkek yakınlaşmaya başlasın direk önyargılı oldum vala.midem kimsyi almaz artık benim.
psiqo canm ayrılığın sebebini bilmiyorum ama
bu ayrılık işinde bence tek taraf suçlu olmuyor iki taraftada hata olabilir...
seni arayan arkadaşına aradığıın için sağol ama ben onu ararım biz aramızda hallederi merak etme deysedinn sen onu aradığında telefonunu açıcaktı bence
telefonunu açmama sebebi senin ona sitem ediceğini düşünmesi olabilir
neden başkasına arattın nede sen aramadın diye fırça çekicen sanıyo olabilir
bence uyumlu bir msj çek ve sonrasındada ara vee eğeerrr halledimeyecek kadar çok büyük
bir sorun değilsee barışma yoluna git çünkü bu böyle çekilmezz
şuanki durumundan kötü daha zor bir durum olacağını sanmıyorum
teli açmamaısnın sebebi sesini duymak istememsi değil
sana verecek cevabı olmaması tabiikii benimki bir düşünce bir fikir
yinede sen bilirsin tatlım..inş herşey düzelir
dedim canım.sorunları biraz nasıl desem karışık.iş ve mahkemelerle ilgili.kankasına sorucağına ona sor bencee
ben senin sorunlarınla yanındayım fln de nebilim ama eğer yinede diretirse
için rahat olur en azından elinden geleni yapmış olursun
arkadaşının en çok desteğe ihtiyacı olan dönem.arkadaşım geçen hafta nişanlısından ayrıldı, 2 yıllık ilişkiden sonra yapamayacağım demiş çocuk, o kadar, 1 haftadır içine kapandı, bizimle bile doğru düzgün konuşmuyor, ne yapmak lazım???