canım öncelikle geçmiş olsun.bizde ayrıldık sonunda.
4 sene sevgiliik 7 ay nişanlılık, askerden yeni döndü ve bitti.
ne yapıcam nasıl eski hayatıma geri dönerim bilmiyorum hiç
şuan unutmak için çabalama bence.boş bir çaba olur.unutmak için ne yapıyosunuz
eski hayatıma en kısa zamanda nasıl geri dönerim? tlf numaramı degiştirdim
ama yetmiyo...
o evreleri çok acı atlattım bende.işteyim kendimi işe veremiyorum ..
birde şu alınanları geri verme işi beni çok geriyo, sanırım evimize gelip şahit eşiliğinde almaları lazımmış ama ben ailesini asla görmek istemiyorum kızlar başka yolu yokmu bunun 3 saatlik yolda oturuyolar bize, göndermek istiyorum ailem olmaz diyo.
canım sınav temmuz 10 da zati 2 hafta kala yine bana bi dua yapmamız şart:)Esma, duygu, opitipiti, gülümse, derya_su ve aynı durumda olan diğer arkadaşlar..
Unutuluyo kızlar..
Allaha sığının.Ondan başkası size yardım edemez.
Bildiği bir sey varki hem bunları yaşattı bizlere.
Yaşamamız gerekiyomuş.Herşeyin hayırlısı olsun hepiniz için..
psikom sınavın ne zamandı canım sormayı unuttum sana.Sınav kazanma duasına çıkacaz mahalleden arkadaşlarla da o yüzden naniknanik
bende çok ah ediyorum.anca öyle rahatlıyorum.benim ahımı aldılar ama
bu yanlarına kalsın istmiyorum, nişanlıma değil ama ailesine ah ediyorum!
acını yaşa.zehiri dışarıya akıt.evdeyim zehir gibi günler
bana bunu yaşatanları allaha havale ettim elimden bişey gelmiyo...
psiqocum bir süredir girememiştim siteye fırsat bulunca hemen bu foruma girip gelişmeleri takip etmek istedim.gelişen olaylarla güzel bir gülümseme belirdi yüzümde:)seni daha iyi ve kabullenmiş mutlu ve hatta aynı durumu yaşayanlara destek olan biri olarak görünce şaşırmadımda diyemem.
sen kalbi öyle güzel öyle temiz bir kızsın ki allahım sesini duydu.yardımlarını esirgemiyor.inşallah kpss sınav sonuç haberlerinde bole tez vakitte olumlu sonuçlansın inşallah.herşey gönlünce olsun cnm arkadaşım.
allah yardımcın olsun canım.aslında bir gelişme var bizimde tamamen bitti bugun son noktayı koyduk.
ama güçlü olacağım atlatacağım inşallah allahında izniyle ve sizlerin desteğiyle.
allah yardımcın olsun canım.
noktayı koymak çok zor çok acı ama herşeyinde başlangıcı.
atlatcaksın tabi.biz varız.hep dua edicez.
güçlü olcaksın.eminimkide öylesin.herzaman yaz.yanındayım.
canım çok yazık.kızlar ortak bir arkadaşımız vardı gece 00:30 da ona gitmiş eşyaları kapıdan bırakmış çıkmış yüzüğüde vermiş bu kadar olmaz ya teyzem karşısına çıksın diye istemişti bu büyük saygısızlık o kadar ekmek yedi herkesin hakkı var 4 sene birlikte olduğum adam bumu ya tanıyamıyorum geçmişime saygıda bırakmadı ne ben ne ailemden kimse ile konuşmadan telefondan bitti hiç içim acımıyor çok gıcık aldım kurtulmuşum diyorum demekki kendini saklamış benim tanıdığım adam böyle yapmazdı bu kadar olmaz ya haksızmıyım kızlar...arkadaşım çay iç demiş girmemiş bile çıkmış gitmiş hemen
canım benim allah yardımcın olsun.merhaba kızlar topici yeni gördüm bende derdimi dökmek istiyodum zaten. ben nişanlıyım henüz ayrılmadık ama aramız çok kötü. sorun benim çalışmam ben yüksekokul mezunuyum nişanlım lise mezunu benim çalışmama evlenene kadar karışmayacağını söylüyodu ama öyle olmadı. nişanlanınca çok değişti tabi beni kaybetme korkusu bitti diye düşünüyorum ben. benim yıllarca harcadığım emekleri hiçe sayıyor beni hiç anlamıyor. bu konudan dolayı babamla karşı karşıya geldiler. çok kötü şeyler oldu babam bitirecekti herşeyi.. ama ben onsuz yaşayamam deyip bir şans istedi karışmıycağını söyledi ama kabullenemiyo sürekli huzursuz ediyo beni. anneside çalışmasın falan diyo. ondan beni anlamasını beklemiyorum zaten emek harcamadığı için anlayamaz. ne yapacagımı bilmiyorum kendini öldürüp hayatımdan çıkacağını söylüyo sürekli. istediği olmadığı zaman bambaşka bir insan oluyo ve hastalık derecesinde kıskanç.bitirmeyi düşünüyorum 5 yıllık sevgiyi hiçe sayamıyorum diğer yandanda çok acı çekiyorum.. yorumlarınızla bana yardımcı olursanız çok sevinirimmmm.....mafoldumben
canım benim allah yardımcın olsun.
durumun zor.kararı vercek olan sensin.yaşayabilirmisin onu tart.ayrılınca yaşayacağın acıyıda düşün.
kimse ayrılık acısından ölmüo.ama ömür boyuda mutsuzluk çekilmez.
evet tatlım gözüm kör seviyoruz biz.karşımızdaki adamın şerefsizliğini göremicek kadar körüz.ama bu bizim suçumuz değil bence.biz naptıkki sevdik.safça sevdik.onlar çekecek.adalete güven.belki hemen değil ama.rabbim kul hakkını kulda koymaz.ilk sayfadan son sayfaya kadar bütün yorumları tek tek okudum baktım ki yalnız değilmişim benimle aynı derdi yaşayan başka insanlarda varmış hep kıymet bilmez insanlar için mi akmalıydı gözyaşlarımız suçumuz karşılıksız sevmek mi ? Onun için her zorluğa katlandım en zor zamanlarında en büyük desteği verdim tam nişanlanacağımız zaman bir hiç uğruna beni terkedip gitti bugün 6.gün onsuz geçen her saniye bir ömür geliyo bana nereye baksam onu görüyorum ben onsuz nefes bile alamazken o bensiz nasıl yaşıyor((((((( Rabbim bizim durumumuzda olan herkese sabrın en büyüğünü versin katlanmak dayanmak çook zor
bu saatten sonra benimde tek istediğim tek dileğim birgün bana bu yaptıkları için pişman olduğunu görmek başkada bir isteğim yok , yaşanmış o kadar güzel günün ardından elveda sözünü bu kadar kolay söylemesi sanki yaşananlar basit şeylermiş gibi ben hakkımı helal ettim sende helal et bunu rahatlıkla söyleyen nasıl bir vicdandır nasıl bir yürektir böyle birini nasıl sevmişim nasıl değer vermişim kendime kızıyorum. Senin yorumlarınıda tek tek okudum hatta gözlerim bile dolduğu oldu. Benim bugün bir hafta oldu bazı gün çok güçlü hissediyorum kendimi üstesinden gelirim diyorum bazende içimde bir yangın oluyo sanki tutamıyorum kendimi saatlerce ağladığım oluyo herşeye rağmen hayat devam ediyor zaman herşeyin ilacıdır derler elbet bizim yaramızada merhem olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?