psiqo
inşallah öle derim okadar keşkem varki keşke faceeden sileseydim keşke sözden hç ayrılmasaydım kafayı yiyorum ona kızamıyorum herkes bahane diyor ama ben kendime anlatamıyorum onu okadar çok sevmişimki çok kötüyüm ya daha çok yeni 12. gün bugün daha dün düğüne gün sayıyordum bugünkü halime bak nasıl bu hale geldik anlam veremiyorum Allah içimden alsın sevgimi gitsin herşey bizim için daha iyi olsun
psiqo
inşallah öle derim okadar keşkem varki keşke faceeden sileseydim keşke sözden hç ayrılmasaydım kafayı yiyorum ona kızamıyorum herkes bahane diyor ama ben kendime anlatamıyorum onu okadar çok sevmişimki çok kötüyüm ya daha çok yeni 12. gün bugün daha dün düğüne gün sayıyordum bugünkü halime bak nasıl bu hale geldik anlam veremiyorum Allah içimden alsın sevgimi gitsin herşey bizim için daha iyi olsun
işteyim kendimi işe veremiyorum ..
birde şu alınanları geri verme işi beni çok geriyo, sanırım evimize gelip şahit eşiliğinde almaları lazımmış ama ben ailesini asla görmek istemiyorum kızlar başka yolu yokmu bunun 3 saatlik yolda oturuyolar bize, göndermek istiyorum ailem olmaz diyo.
saol canım.çok kötü bi duygu ne hayallerle o günü yaşıyosun ve hayallerini yıkıyolar. biz ailesine karşı bana bigün beni savunmamamsı yüzünden ayrıldık. hakkımı helal etmıyorum o kadına!üzüldüm canım allah yardımcın olsun... her yerin adeti farklıdır ama biz nişan bohcasını 2 kişiyle göndermiştik.. zaten onlar şahit yerine geçer. eve gelmeye gerek yok..telefonu değiştirdiğine iyi yapmışın, bende öyle yaptım.. ama biraz geç kapattım acısını yaşadım sonunda kapattım.. zamanla unutamıyosun ama alışıyosun yani bende öyle oldu..allah yardımcın olsun bol bol dua et...
canlarım ya ne çok insan ayrılıyor kızlar güçlü olacağız hiç iyi günleri düşünmemeye çalışıyorum oppitti bende kendimi işe veremiyordum ama bu çok yanlış bugün 13. gün aynı acı ama alışıosun acıyada daha çok kendini işe ver düşünmemeye çalış şunu diceğiz değmezmiş!!!
Sukunet canım ayrıldıktan 6 gün sonra bir kızla birlikte mi olmuş ? Mesaj sana yanlışlık la gelmiş hmm.Bence ayrılmakla doğru kararı vermişsin.Ne çabuk ayrılığı hazmetmiş te birlikte olmuş biriyle hadi onu geçtim hemen nasıl evlilik yoluna girmiş.Hayretler içerisindeyim daha nelerle karşılaşacağız.Allah hepimizin gönlüne göre verir inş.
.
ilk günler bende uyuyamdım canım şimdi uyuyabiliyorum şuan sadece yemek sorunum var çok kilo verdim hala birşeyler yiyemiyorum
ben iyi günleri düşünmemeye çalışıyor ve kaderimin bu olduğuna inanarak atlatmaya çalışıyorum yazılmamışız birbirimize diyorum buna inanınca sanki daha kolay oluyor hayırlısı buymuş demeliyiz birde daha kötüleri düşünüyorum ölüm var dünyada onların bile acısı geçiyor Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın bize onların varlığına alıştığımız gibi yokluklarınada alışacağız herşeyin hayırlısı
ilk günler bende uyuyamdım canım şimdi uyuyabiliyorum şuan sadece yemek sorunum var çok kilo verdim hala birşeyler yiyemiyorum
ben iyi günleri düşünmemeye çalışıyor ve kaderimin bu olduğuna inanarak atlatmaya çalışıyorum yazılmamışız birbirimize diyorum buna inanınca sanki daha kolay oluyor hayırlısı buymuş demeliyiz birde daha kötüleri düşünüyorum ölüm var dünyada onların bile acısı geçiyor Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın bize onların varlığına alıştığımız gibi yokluklarınada alışacağız herşeyin hayırlısı
haklısın..derdimi kimseye anlatamıyorum herkes amaan barışırsınız diyo, ya barışsamda barışmasamda bu sıkıntıyı ben yaşıyorum kimse anlamaya çalışmıyo.
ben ailemin yanında değilim, yalnız okuyorum ve çalışıyorum eski yaşantıma dönememekten çok korkuyorum 2 gündür uyumuyorum siz nasıl atlattınız yardım edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?