canım benim çok tşk ederim.kızlar merhaba ( psiqo, esma , derya_su, ve diğer arkadaşlar)
psiqo canım toparlanmış olmana çok sevindim.darısı diğer kızlara inşallah.demin misafirim vardı.o da eşinden ayrılmış ara ara kötü olan bir arkadaştı .böyle bir konu açıldı.sizleri tanıyormuşum gibi sizlerden bahsettim.çok yakınımmışsınız gibi.sonra sizleri merak ettim bi bakayım dedim.iyi haberlerinizi almak gerçekten beni mutlu ediyor.o yüzden Allah inşallah sizlere hayırlı kapılar açar da hep iyi haberlerinizi alırız...her gün sizlere dua ediyorum.
ayyyy kuzummmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmilePsikom sınavlarım bitti cok şükür ve gelebildimmm.
Çokkk mutluyumm biliyomusunn :teytey::teytey:
Sınavlarım bittiği için değill ama.
Senin ağzından"mutluyum huzurluyum ve bunlarıı içten söylüyorum"dediğini duyabildiğim için.
Güçlü bi kız olduğunu biliyordum.Çok şükür yaradana çokk..
Şimdi sıra sınavlarındaa.Biliyorum bunu da başarıcaksın süprizzzzz
Dualarım seninlee tatlımmm...
a.s.
kızlar arkadaşımı aramış bitti demiş ben sadece prosüdürleri düşünüyorum demiş ailemimi göndereceğim benmi ailemin karşına çıkacağım demiş düşünün bitti artık kesin bugün teyzem aricak oğlum prosüdürleri soruyormuşsun sen bitridin alınan eşyaları gönder dicek artık başka hayaller artık başka umutlar olacak ama aşkım olmayacak yazık oldu sebepsiz bitti...
canım arkadaşım allah razı olsun.çok saol.psiqo çok sevindim inan iyi olmana. tanımadığım halde seni inan çok dua ettim çok etkilendim ve diğer arkadaşlarada hep dua ediyorum inş hepiniz hepimiz için hayırlısı olur.ve aldatanlar kandıranlar mazlum yere üzenlere biz hiç bişi demesekte biliyorumki allah göstercek yaptıklarını onlara.bi hadisi şerif var çok seviyoum.; kişi yaptığını görmeden öbür dünyaya gitmez diye.bunu bilmek yeter..
canım benim ya baksana çocuğa.bahane arıomuş bitirmiş.kızlar dün kaynım aradı abime ulaşamıyorum diye telefonunu kaybetmiş bu bahaneyle aradım az önce söledim sonra dedim konuşmayacakmıyız görüşmeyecekmiyiz dedim oda hayır görüşmicez dedi bende dedim tama btsin aa son kez bir konuşalım oda konuşacak ne var ya dedi bende ne olduğunu bilmiyorumki dedim öğren o zaman dedi suratıma kapattı kızlar bu şekilde nişan bitermi ya ama bakın bitti
canım tşk ederim.seviniyorum tatlım.iyiyim çok şükür.psikocum geçmiş olsun diyorum ilk olarak.Bence sevinmelisin böyle birinden kurtulduğuna, benim ablamda babmın tüm karşı çıkmalarına rağmen doğu kökenli biriyle evlendi, aslında iyi biridir dışardan ama evlenince bunlar daha ilk hafta boşanma kararı aldılar,çok değişti diyordu ablam hiç tatlı bir söz, ilgi göstermiyormuş, eve geç gelmeler falan, biz sonradan öğrendik ki doğunun erkeği kadına hiç değer vermezmiş, hakketen bunu gözlerimle gördüm, ablamlarda boşanmadılar ama evlilikleri zehir oldu hergün kavga gürültü vs.Bence o ortamdan uzaklaşmaya bak iyi gelecek sana, bu topiğide kapati sürekli aynı şeyleri hatırlayıp üzülürsün, ama görüyorum ki sen onu unutmakta istemiyorsun zaten, hayat acımasız güzelim, sana son önerim kalın yünlerden alıp atkı ör acaip iyi geliyor üzüntüye sıkıntıya.Hadi canım.
Ayrıca şunuda ekleyeyim, Madem Kpss.ye çalışıyorsun kursa yazıl bence, yeni insanlar yeni arkadaşlar edinirsin şunuda söyleyeyim kızlar devlette iş bulduğunuz takdirede acaip kısmetiniz açılıyor haberiniz olsun, işe girdikten sonra acaip taliplerim çoğalmıştı ama ben nişanlıydım zaten dönüp bakmadım, iyikide bakmamış allahıma çok şükür çook mutluyum:)
psikocum geçmiş olsun diyorum ilk olarak.Bence sevinmelisin böyle birinden kurtulduğuna, benim ablamda babmın tüm karşı çıkmalarına rağmen doğu kökenli biriyle evlendi, aslında iyi biridir dışardan ama evlenince bunlar daha ilk hafta boşanma kararı aldılar,çok değişti diyordu ablam hiç tatlı bir söz, ilgi göstermiyormuş, eve geç gelmeler falan, biz sonradan öğrendik ki doğunun erkeği kadına hiç değer vermezmiş, hakketen bunu gözlerimle gördüm, ablamlarda boşanmadılar ama evlilikleri zehir oldu hergün kavga gürültü vs.Bence o ortamdan uzaklaşmaya bak iyi gelecek sana, bu topiğide kapati sürekli aynı şeyleri hatırlayıp üzülürsün, ama görüyorum ki sen onu unutmakta istemiyorsun zaten, hayat acımasız güzelim, sana son önerim kalın yünlerden alıp atkı ör acaip iyi geliyor üzüntüye sıkıntıya.Hadi canım.
canım kursa baştan beri gidiom ben zaten.
şükür hiç aksatmadım.
derslerimede çalışıyorum şuanda düzenli.
birde kendi adıma konuşayım kısmet gibi bi derdim yok:S
yinede saol önerilerin için.
merhaba kızlar.her gün onu hatılatıyo ama bittiğini kabullenmedim desem yalan olur galiba alıştım yokluğuna onsuzluğa alıştım.mutlu olmaya çalışıyorumartık.sahte gülücükleriköşeye attım .ama bi yerleden başlamam lazım.kurslara falan gidip bi iş bakmam lazım.estetisyenlik yada güzellik zunalığı kkursuna gidip kendimi geliştirdikten sonra işe başlayım diyorum .jhareketli ve sevdiğim bi işi yaparsam iyi olcana inanıyoum.siz nedersiniz olurmuki
canım benim çok saol.inş bitanem iyi geçerpsipocum topiği takip ediyodum ama yazıcak bişey bulamıyodum iyi olmana çok sevindim inş kpss sınavın çok iyi geçer iyi biyere yerleşirsin cnm hayırlısıyla
canım benim yardığma ihtiyacın olursa yada dertleşmeye herzaman yanındayımmerhaba kızlar.her gün onu hatılatıyo ama bittiğini kabullenmedim desem yalan olur galiba alıştım yokluğuna onsuzluğa alıştım.mutlu olmaya çalışıyorumartık.sahte gülücükleriköşeye attım .ama bi yerleden başlamam lazım.kurslara falan gidip bi iş bakmam lazım.estetisyenlik yada güzellik zunalığı kkursuna gidip kendimi geliştirdikten sonra işe başlayım diyorum .jhareketli ve sevdiğim bi işi yaparsam iyi olcana inanıyoum.siz nedersiniz olurmuki
bitanem dahada uğraşma bu adamla.kızlar dün teyzem aradı sordu sen bu işi bitiriyormusun dedi oda evet dedi aldığımız eşyaları getirecek teyzeme kesin bitti kızlar boğuluyor gibi oluyorum ama çok hırslandım hiç uğruna olması beni hırslandırıyor yazık yaşadıklarıma bu çocuğa değmezmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?