Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

senden nefret ediyorum seni görmek istemiyorum bunu nasıl yaparsı adisin beni salakmı sandın ben şerefiszmişim diyor kim ne dedi bilmiyorum am ayeni görüştüğümü sanıyor ve kızlar yukarıda allah görüşmedim am abana inanmıyor ben ne zaman görüştüğünü biliyorum diyor beni çok ötü konuma koyuyor

hımmmmm çok çok sinirliiii ozaman..
benim nişanlımda olsa aynı tepkiyi verirdi eminim....
ama dediğim gibi üstüne gitmeeee... biraz zaman geçsin.. böyle bir nedenden nişan atılmaz çünkü zaten biliyormuş o arada konuştugunu şimdi sadece şeklini öğrendi ve kabullenemiyor.. sen bir kaç gün geçsin sonra tekrar anlatmaya çalış ama her gün her dakika arama.. bir kaç gün sessiz ol sende o da bi kafasını dinlesin... düşünsün anlasın...

biz çok zor günler geçiridk herkes senin yerinde olsam ayrılırdım dedi ama mücadele ettik hep mücadele ettik bunuda birlikte atlatıcaz dedim ya sen ne diyorsun ben bunu hazmedemem diyor kızlar anlamıyorum sanki ben çok kötü birşey yaptım gördüğüm bu biz ayrıydık beni aramıyordu tekrar barışacağımı bilmiyordum şimdi ortaya çıktı ahh keşke o zmzn doğruyu söleseydim korktum onu kaybetmekten şimdi herşey çok güzelken birdenbire kaybettim

en son pazar aradım gel konuşalım dedim uygun değilim ben senden 10 kat daha kötüyüm sana vururum dedi o bir bayana vurmaya kıyamaz arkadaşıma beynen ruhen bedenen iyi değilim demiş 2 gündür hiç aramıyorum oda aramıyor :gitme:

hımmm
saygı sınırlarını aşıyor yaniii...
ayyyy bırak zamana bakalım nolacak..
üzme kendinii hiç acı çektirme kendineee öyle konuştugu gibi o laflarını tükürdüğünü yalıycak olan yine nişanlın olacak....

kızlar hazmedemiyorum benim için ilkti o oda bunu biliyor ben öpüşmeyi bile bilmiyordum kendi dedi şimdi benim hakkımda nasıl bukadar kötü düşünebilir bakın ona bir mail attım sizede yazim

Merhaba,

Sana o kadar kırgınımki anlatamam hani diyorsun ya hazmedemem bende senin bana yaptığın bu tavrı bu lafları hazmedemem biliyorumki artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak artık düzeltme çabasındada değilim sadece sana kendimi ifade etmek istiyorum.
Evet görüştüm tek değildim X beyde vardı ara sor aradı geldi 10 dk ya gördüm ya görmedim senden ayrıydım evet ayrıda olsak bu bir hataydı ama o zaman seninle barışacağımız aklıma bile gelmiyordu bu ilişki gerçekten bitmişti hata üstüne hata yapıyordum seni kafamdan silmeye çalışıyordum ama yapamadım sensiz olamadım bunu biliyorsun biz bu konuyu konuştuk keşke ogün sorduğunda doğruyu söleseydim fakat seni kaybetmek istemiyordum acı olan ne bbiliyormusun hiçbirşey yapmadım baktım ve peşimi bırak ben onu seviyorum dedim sonra sana koştum iki seneyi geçti yanındayım birdahada asla görüşmedim ama ben kendimi sana tanıtamamışım senki bana hiç güvenmemişsin esma kötü birşey yapmaz o beni seçti diyemedin beni öyle ağır bir hitamla suçluyorsunki sanki sana yıllarını veren emek harcayan kız yok karşında bir yabancı ben sendeki değerimi anladım aşkım tek zoruma giden herşey bu kadar güzelken hiç değmeyecek bir şey için bu ilişkinin bu duruma gelmesi ben sana bu şekilde yapmadım be aşkım sevim olayında ben sana inandım ben sana güvendim ama demekki ben sana bu güveni verememişim görüşmem hataydı affet demiyorum gel demiyorum bende bana yapılanı hazmedemiyorum sormadın bile aşkım o kadar eski bir olayki çok özür dilerim keşke yapmasaydım ruh halim çok kötüydü sensizlik bana kafayı yediriyordu haa şimdide ayrıyız merak etme insanlar bir kere hata yapar bu sefer güçlüyüm ogünkü gibi zayıf değlim artık ağlamıyorum kader diyorum okadar mücadelenin sonu boktan bir sebepten yıkıldı diyorum düğünümüze bu kadar az kalmışken herşey yoluna girerken bundada vardır bir hayır sakın sende üzülme üzüldüğünü düşünmüyorum ama bu siniri bu tavrı hakedecek birşey yapmadım çok kızıyorum ya beni hiçmi tanımadın bu ilişki sürmesin sorun değil ama beni böle birşeyle suçlama lütfen. ben adi değilim ben tertemiz geldim sana bana ilk ve son sen dokundun şimdi ne olacak zaman gececek unutacağız değilmi ben senden başkasının bana dokunmasına nasıl izin vereceğim yapamam ben bir yerlerde hep seni seveceğim şunu bil seni ölecek kadar seviyorum ama grurumu onurumu çok kırdın bu bu kadar haketmedim ben ya bana özür dileme fırsatı bile vermedin yıllar öncesi bir olay için bu aşk bu hale geldi aferin bize kendine dikkat et olurmu ne zaman birşeye ihtiyacın olursa yanında olurum ben sana emek harcadım ama yazık değmezmiş...sense beni kirli bir peçete gibi attın eşimdin kocamdın tek hatam seni çok sevmekmiş...

Son düzenleme:
esma çok üzüldüm yaa
ama senin bu mailini aldıysa o rahattırrr
aklın hala onda ve bu ortada bunu oda biliyorr sen canını sıkmaaa biraz kendini dinlesinnn erkek ya gururunu ezemiyorrr.. zamanlaa sana olan özlemiii kininin üstüne geçecektirrr
bende hep öyle oldu çünküü :) hep rahattım kavgalarımızda beni özleyip sinirinin geçeceğini hep bililiyordum ve öyle oldu sende öyle hisset seviyorsa seni böyle bir olay için bırakmazzz

haa ama sevmiyorsa bu değilll ufacık bir neden bile yeter seni bırakması için...

haklısın canım maili daha almadı onun mailine girip bakıyorum kötü olduysa aklımın onda olduğunu bilmesi silimi
canım biliyorum çıkacak karşıma ama işin kötüsü benim ailem durumu biliyor biraz daha uzatırsa çağırıp hadi çocuğum yoluna derler biz sevgili dğeiliz biran önce konuşması gerekirdi sormadı bile böle yok oldu gitti ya

ahh bu erkeklerr

sevdikleri insanın başkası ile düşündüklerinde bile şuurlarını kaybediyorlar ve kolay atlatamıyorlar hele hele çokkkkkkkkkkkkkk kıskançsa aman Ya Rabbim :lepi: ( esma seninki de çok kıskanç sanırım gerçi olayı onun nasıl anladığını anlamadım ama) işe bir de onların duymadıkları girince offfff kaç kaç kaçç

olayın üstünden zaman geçince sakinleşince aranız düzelir umarım hayırlı ise...

o bırakıp gittide ailesi demiyormu esma nerde niye sesi çıkmıyor niye aramıyor niye gelmiyor.. arayıp kayınvaliden demiyormu kızım nerdesin filannnnn

hayırlısı canım aslında çokta kıskanç değildir yani kısıtlaması yoktur ama eski sevgili olayında hep takıntılıydı birde yalan olunca şimdi inanmıyor aslında haklı

o bırakıp gittide ailesi demiyormu esma nerde niye sesi çıkmıyor niye aramıyor niye gelmiyor.. arayıp kayınvaliden demiyormu kızım nerdesin filannnnn

ben çok sık gitmem onlara babasıylada konuşmuyoruz kızlar aile problemlerimizde var ailesi çok pasif sözden ayrılıncada hiç aramadılar

canım severken ayrılmak gerçekten çok zor.
kelimelerle tarifi yok
inş dediğin gibi hayatımı düzeltebilirim tatlım.
yemeden içmeden kesilmedim ama içimin acısı inan dayanılcak gibi değil
sabır sabır çekiyorum bekliyorum
kuzum 9 ay ben bi geçirsem
ama nasıl geçircem bilionmu hiç görüşmeden
hiç haber almadan
heralde daha iyi olurum
eğerki hiç görüşmedende 9 ay sora böle olursam işte ozamann yandıkkk ki ne yandıkk

canım 9 ay oldu ama enson 2.5 ay önce görüştük... yani 9 ay boyunca görüşmemezlik yapmadık. çok zor ya haber almadan dayanmak.. ama en uzunu bu oldu 2.5 ay... belkde sonsuza dek sürecek. yani hiç bitmeyecek bi özlem... allah yardımcımız ola
belkide günün birinde fikirlerim değişir. bu acıyı her nefes alışımda hissediyorum..ama bazende salla gitsin diyorum kendi kendime. ayrılık sebebimi okumuşundur. onu düşündükçe boşverrrr diyorum. ama hep bu ikilem arasındayımmmakannehir[/QUOTE]
seni çok iyi anlıyorum kuzum.
bende deli gibi sev iom ama.bu sevgiyi haketmedi diom bi yandanda
bana sahip çıkmadı diyorum.
bende tamamen iletişimi keseli 10 gün oldu.ne benden ona hbr gidio ne ondan bana gelio.
bakalım önümüzdeki günler neler göstercek

allah yardımcımız olsun canım.
o sorular hiç bitmicek galiba
artık nasip mi desek kader mi yoksa yanlış insan seçimi mi inan bilemiyorum

demek rakibimsinguclubacismile
olsun kız inş ikimizde atanırız.çok çalış tmm mı:)
inş emeklerimiz boşa gitmez.
allah yardımcımız olsun kuzum
5 yıllık bir beraberlik.. ardına söz..

ardından 5 aylık bir ayrılıktan sonra yeniden beraberlik...

şimdi ise ya düzelirse diye bekliyorum ama çok bekliyorum.. bunun farkındayım :umursamaz:
hakkında hayırlısı olsun.inş düzelir.seviosan uğraş.biliorum yıpratıcı oluyor.ama ayrılık inan çok daha zor

bunları bende düşündüm.onun ayağına giderkende herşeyi göze alıp gittim.aşıktım çünkü.ama noldu istemedi.inş barışırsınız seviosan.ve mutlu olcağına inanıosan kimseyi takma derim
Bu durumun en kötü yanı da belirsizlik olmalı, düzelir diye beklemek, düzelecek mi bilememek...
Ama benim hala ümidim var
inş ümitlerin boşa gitmez canım.
benim ümidim bitti.son adımı attım ve bitti.
acımı yaşıyorum şimdi.

canım inan öyle üzüldüm ki.ama şunu söylemek istiyorum.bitmezzzz.
şimdi seni hatalı duruma düşürdü ama için için bilioki sen suçsuzsun.
onun için hiç pişmanlık duyma bence.
bi kere sen suçlu değilsin bunu unutma.görüştüysen ayrıyken görüşmüşsün.
lütfen üzme kendini.
çok üstüne düşme.bırak düşünsün.herşeyi sölemişin.vicdanıyla başbaşa bırak onu.senin vicdanın rahat olsun.
ayrılcağınızıda hiç sanmıom.boşuna harap etme kendini canım benim.

ben çok sık gitmem onlara babasıylada konuşmuyoruz kızlar aile problemlerimizde var ailesi çok pasif sözden ayrılıncada hiç aramadılar
bu çok kötü işte.bendede aynı şey vardı.ayrılmaya dünden hazırdılar.kimse ne beni ne ailemi aramadı.
oyüzden onlara ahım büyük.ailem ayaklarına bi kırmızı halı sermedi.ama onlar hep üzdüler beni ve ailemi.rabbim hakkımızı koymasın onlardamafoldumben

psıgom cnm
nasılsın
bebısın fotolarını ıstemıssın ama babamız faceye koymaya bıle ızın vermıyor.özelden msnyı atarsan tabı bır mahsuru yoksa
msnden gosterebılırım ancak...

kızlar merhaba bn yeni geldim buraya 9 aylık evliyim ve boşanıyorum psikolojim alt üst

psıgom cnm
nasılsın
bebısın fotolarını ıstemıssın ama babamız faceye koymaya bıle ızın vermıyor.özelden msnyı atarsan tabı bır mahsuru yoksa
msnden gosterebılırım ancak...
canım hemen yazıyorum
kızlar merhaba bn yeni geldim buraya 9 aylık evliyim ve boşanıyorum psikolojim alt üst

canım öncelikle çok üzüldüm.hakkında hayırlısı olsun.
seni öyle iyi anlıyorumki.inan nişandan ayrılmakta aynı boşanmak gibiydi.4 senedir onu kocam olarak görüyordum çünkü.
seni anladığımı bilmeni isterim.paylaşmak istersen dinlerim.neden bittiyor.kararırınız kesinmi?dönüş yokmu

hayırdır elg
canım anlatmak ıstersen dınlerız
ama cok uzuldum ne yalan soylıyeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…