hımmmmm çok çok sinirliiii ozaman..
benim nişanlımda olsa aynı tepkiyi verirdi eminim....
ama dediğim gibi üstüne gitmeeee... biraz zaman geçsin.. böyle bir nedenden nişan atılmaz çünkü zaten biliyormuş o arada konuştugunu şimdi sadece şeklini öğrendi ve kabullenemiyor.. sen bir kaç gün geçsin sonra tekrar anlatmaya çalış ama her gün her dakika arama.. bir kaç gün sessiz ol sende o da bi kafasını dinlesin... düşünsün anlasın...
senden nefret ediyorum seni görmek istemiyorum bunu nasıl yaparsı adisin beni salakmı sandın ben şerefiszmişim diyor kim ne dedi bilmiyorum am ayeni görüştüğümü sanıyor ve kızlar yukarıda allah görüşmedim am abana inanmıyor ben ne zaman görüştüğünü biliyorum diyor beni çok ötü konuma koyuyor
esma çok üzüldüm yaa
ama senin bu mailini aldıysa o rahattırrr
aklın hala onda ve bu ortada bunu oda biliyorr sen canını sıkmaaa biraz kendini dinlesinnn erkek ya gururunu ezemiyorrr.. zamanlaa sana olan özlemiii kininin üstüne geçecektirrr
bende hep öyle oldu çünküü :) hep rahattım kavgalarımızda beni özleyip sinirinin geçeceğini hep bililiyordum ve öyle oldu sende öyle hisset seviyorsa seni böyle bir olay için bırakmazzz
haa ama sevmiyorsa bu değilll ufacık bir neden bile yeter seni bırakması için...
haklısın canım maili daha almadı onun mailine girip bakıyorum kötü olduysa aklımın onda olduğunu bilmesi silimi
canım biliyorum çıkacak karşıma ama işin kötüsü benim ailem durumu biliyor biraz daha uzatırsa çağırıp hadi çocuğum yoluna derler biz sevgili dğeiliz biran önce konuşması gerekirdi sormadı bile böle yok oldu gitti ya
o bırakıp gittide ailesi demiyormu esma nerde niye sesi çıkmıyor niye aramıyor niye gelmiyor.. arayıp kayınvaliden demiyormu kızım nerdesin filannnnn
canım severken ayrılmak gerçekten çok zor.psigo
sayfaları okudum hep
en korktuğum şey budur benim
severken ayrılmak çok kötü bir durum gerçekten.
böyle bi durumla karşı karşıya kalsam ne yaparım bilemiyorum. tek aklıma gelen ruhsuz bir şekilde yemek içmeden kesilip sadece ağlayacağım ve toparlanamayağım. ama sen çok güçlüsün maşallah (içindeki fırtınaları bilemicem ama)
Allah yardımcın olsun. bir an evvel hayırlısı ile hayatını yoluna koyarsın inşallah.
kuzum 9 ay ben bi geçirsem
ama nasıl geçircem bilionmu hiç görüşmeden
hiç haber almadan
heralde daha iyi olurum
eğerki hiç görüşmedende 9 ay sora böle olursam işte ozamann yandıkkk ki ne yandıkk
Buraya sizi ve birazda kendimi rahatlatmak için yazayım dedim ama aklıma tek cümle geliyor : kelin merhemi olsa kendi başına sürer...
Kelimeler yetmiyor bu durumu anlatmaya, bu acının tarifi de imkansız...
Ben sürekli soruyorum kendime neden diye. Neden ve nasıl biz bu hale geldik
demek rakibimsinguclubacismilepsiqocum ben de atanamadım canım.bu yıl atanırım diyodum da olmadı kısmet artık.bak ben kpss ye çok iyi çalışıyorum rakibinim ona göre:))) canım benim Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmaz inşallah...olsun canım ben de uzun zmandır elime fırça almıyodum da vekil öğrtlik yapıyorum şimdi okul duvarlarını boyuyorum çok zevkli.havalar soğudu diye iç cephelerdeyim şimdi.evde de ara ara portreler yapıorum.(daha doğrusu geçen sana öle dediğimde heveslenip kağıdı kalemi çıkardım;yapmaya başladım:)) ) körelmiyo insan ya sadce pratik eksiliyo o kadar.resim yapmak dünyanın en güzel şeylerinden bi tanesi ve allah sana da bu yeteneği vermiş.bence sen de şanslısın.hadi kalk bak daha duruyo hadi resim yapmaya....
ayrıca paylaştığın metin harikaymış,çok beğendim.en çok da "büyümüşüm,yeni fark ediyorum" kısmı varya bitirdi beni.bu arada seninle aynı durumu paylaşan tüm arkadaşların da allah yardımcısı olsun.ne diyelim....görüşürüz psiqocum.
hakkında hayırlısı olsun.inş düzelir.seviosan uğraş.biliorum yıpratıcı oluyor.ama ayrılık inan çok daha zor5 yıllık bir beraberlik.. ardına söz..
ardından 5 aylık bir ayrılıktan sonra yeniden beraberlik...
şimdi ise ya düzelirse diye bekliyorum ama çok bekliyorum.. bunun farkındayım :umursamaz:
bunları bende düşündüm.onun ayağına giderkende herşeyi göze alıp gittim.aşıktım çünkü.ama noldu istemedi.inş barışırsınız seviosan.ve mutlu olcağına inanıosan kimseyi takma derimaynen 5 yılık bi beraberlik ve ayrılık çok büyük kavgalar düzelsin diye bekliyorum ama herkes duydu ayrıldımızı neden ayrıldımızı tekrar nasıl başlarım yada gelir mi bilmiyorum
başladım zaman alcam tepkiler of of
inş ümitlerin boşa gitmez canım.Bu durumun en kötü yanı da belirsizlik olmalı, düzelir diye beklemek, düzelecek mi bilememek...
Ama benim hala ümidim var
canım inan öyle üzüldüm ki.ama şunu söylemek istiyorum.bitmezzzz.Merhaba,
hayatımda hiç bu kadar ellerimle herşeyi mafetmedim bu bölümü geçen haftaiçi baştan sonu okudum konuya çok üzüldüm allahım dedim ne acı ne kadar zor psiqo sana yorum yapmak istedim o zaman ama yapmadım nişanlıma sarıldım ve sanki ayrılığı kendim çağırdım cuma günü nişanlım beni terk etti bugün 4. gün ve ben hiçbirşey yiyemiyorum aramıyor sormuyor konuşmuyor hatalı ise benim herşeyi mahfettim
bu çok kötü işte.bendede aynı şey vardı.ayrılmaya dünden hazırdılar.kimse ne beni ne ailemi aramadı.ben çok sık gitmem onlara babasıylada konuşmuyoruz kızlar aile problemlerimizde var ailesi çok pasif sözden ayrılıncada hiç aramadılar
canım hemen yazıyorumpsıgom cnm
nasılsın
bebısın fotolarını ıstemıssın ama babamız faceye koymaya bıle ızın vermıyor.özelden msnyı atarsan tabı bır mahsuru yoksa
msnden gosterebılırım ancak...
kızlar merhaba bn yeni geldim buraya 9 aylık evliyim ve boşanıyorum psikolojim alt üst
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?