nişanlınınız sevgiliniz eşiniz giydiğinize karışsa?

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.502
133
kızlar lütfen bana bi yol gösterin..
artık bu durum canımı iyice sıkmaya başladı..
nişanlıyım.
hemen hemen 5 senendir beraberiz nişanlımla ve aşırı kıskanç.
ne zaman bi düğün olsa hemen kavga etmeye başlıyoruz çünkü ona göre topuklu giydiğimde boyum uzun iyice uzun oluyo giydiğim elbiseleri diz altı giymeye çalışıyorum ama onlarda genelde dar oluyo.
üstelik askılı elbise giymeme kesinlikle karşı.
yani diz altı vucuduma yapışmayan kolları da omuz açık olmayacak..
ya ben bi daha bu vucuda sahip olamıycam ki bunu ona anlatamıyorum yazın denize gittiğimizde yazlık bölgede karışmaz yani denize bikiniyle giriyorum sadece güneşlenirken üstüme bişeyler giydirir güneşlenemem yani.
ama düğün dernek bıktım gömlek pantolon giymekten üstelik geçen gün yine bi düğüne gidiyoduk pantolon gömlek giydim bu sefer de popon çok çıkmış topuklu giyme iyice dikakt çekersin dedi giydirmedi.
az önce beni işe bıraktı arabada kavga ettik gelene kadar.
bugün bi arkadaşımın kınası var giydim yine pantolon gömlek sandalet iş çıkışı gitcem.
aklım almıyo bu kadar kısıtlamayı sevgiliyken d böyleydi ama o zaman üni okuduğumuz yer zaten bunları kaldırmayacağı için ben giymiyodum.düğünde bu kadar kısıtlamayı aklım almıyor..
çok yakın akrabalarım evlendi onların düğünlerinde de kavga ettik ama dinlemedim istediğim elbiseyi giydim sonra resimlere bakarken değdi mi beni kırdığına falan dedi.

mezuniyet törenizmizde nişanımızda hiç bişey demedi elbiselerimin boyu da diz üstüydü yine mütevazi aldım onu zor durumda bırakmamak için ama.. şuan çok boğulduğumu hissediyorum..
çevremde ki insanlara bakıyorum sevgilsine nişanlısına hatta eşine bu kadar karışan kimseyi görmüyorum herkes gayet özgürce kendi karar veriyo ne giyeceğine zaten normalde çok açık giyinen biri değilim ama elbise giymenin bu kadar da kıskanılacak bişey olduğunu düşünmüyorum.

sen bu gidişle beni kapanmaya zorlarsın dedi hayır aksine kesinlikle istemem sen istesen ben izin vermem benim derdim saçın değil olsa sarı boyaya izin vermem dedi.
ona göre yeterince alımlı ve güzelmişim bacaklarımı kollarımı vucut hatlarımı insanlara göstermeme gerek yokmuş. ona tabiki alımlı güzel gelcem o da bana dünyanın en yakışıklı erkeği geliyp ama insanın aynaya baktığında kendini güzel hissetmesi lazım bende düğüne giderken işe gidiyomuş gibi gidiyorum.
sabah sabah sinirlerim bozuldu zaten evlendikten çocuğum olduktan sonra kısa askılı giyemem yaşayacağımız şey küçük şehir.. bir ay sonra bi yakınımız evleniyo bugün delirdim artık orda da siyah elbisemi giyeyim madem hem uzun kollarıda boyuda dedim aşkım o da çok dar bebeğim popon çıkıyo boşver daha çok var dedi..
laflara bak bir de böyle tatlı tatlı söylüyo sonra ben bağırınca da çok konuşuyosun gereksiz şeylerde sorun çıkarıyosun diyo..
kızlar sizce normal mi bu durum gerçekten öyle bunaltıyo ki beni.

konuşmayı deneyin nişanlınızla
sonuçta sizi olduğu gibi kabul etemesi lazım..
çünkü bence ilişkide her şeyden önce saygı ve birazda rahat bırakmak çok önemlidir..

Deniz kenarında da rahat bırakmamış ki sizi. Yine bi şekilde müdahale etmiş.
Sizi olduğunuz gibi kabul etmeli, edemiyorsa istediği gibi birini bulsun.

Hiç normal değil. Ben olsam asla izin vermem. Bir kadının giyeceklerine karışmak şu anlama geliyor bence 'senin aklın yok ne giyeceğine karar veremezsin. Dur senin yerine ben karar vereyim' Bugün nişanlısınız bu kadar karışıyor. Yarın öbürgün evlendiğinizde ne yapacaksın çok merak ediyorum.

Canım etliye etli sütlüye sütlü diyerek gidecek bu ilişki evlenince seni daha çok sıkacak

evlenincede acık giymişin etmişin. umursamıcak.
cocugun varya. bakan olmaz kanısında olcak

Deniz kenarında da rahat bırakmamış ki sizi. Yine bi şekilde müdahale etmiş.
Sizi olduğunuz gibi kabul etmeli, edemiyorsa istediği gibi birini bulsun.
bende söyledim aynı şeyi madem öyle birini istiyodun öyle birini bulsaydın dedim ben seni seviyorum başkaları da benim özelimi görsün istemiyorum ne gerek var diye açıklama yapıyo

konuşmayı deneyin nişanlınızla
sonuçta sizi olduğu gibi kabul etemesi lazım..
çünkü bence ilişkide her şeyden önce saygı ve birazda rahat bırakmak çok önemlidir..
inanın konuşmaktan ciğerim soldu yıllardır böyle artık canıma yetti ama her düğün zamanı aynı muhabbet oluyor.

çooookk aşırı kıskanç taviz vermemeliydin ilk baştan.. eşim bana da dedi kaç kere onu gyme bunu gyme ama giydim sne beni böle tanıdın değişemem dedim...

alıştı şimdi o da =)

Giy sen istediğini ve konuş nişanlınlaaa... Aaaaa yeter ama sende iice azıttın ne var bunda giycem bıktım aynı şeyler ve aynı tarz giymekten.. Kendimi şık görmek istiyorum de. Herkes giyio hem kimse kimseye de bakmıyor.. Alıştırsan kendini ii olur de =))

inanın konuşmaktan ciğerim soldu yıllardır böyle artık canıma yetti ama her düğün zamanı aynı muhabbet oluyor.
peki hiç ayrılık vs yaşadınızmı
yani bu adamın sizi kaybetmekten korkması lazım..

Öncelikle ben buradan okurken daraldım. Bazı ilişkilerde olur böyle şeyler ama bu abartı kıskançlık. Hastalık boyutuna ulaşmasa bari.

Biz de de var ama ben elbiseyi pek sevmediğim için giymiyorum.
Hem vucudum da harika değil tayt dışında birşeye karışmıyor.
Sizinki biraz abartmış. Dinlemeyin ya da siz de ona karışın?
Dar gömlek giydirmeyin filan nasılmış anlasın.
Git çıkar şu üstündekini yakası açık falan deyin.

Tekrar konuşmakta fayda var, ciddi olduğunu bu konuya önem verdiğini bu şekilde bir eş istemediğini net bi şekilde soyle bence.

peki hiç ayrılık vs yaşadınızmı
yani bu adamın sizi kaybetmekten korkması lazım..
evet yaşadık 1 ay gibi bi süre ondan sonra hal ve hareketleri iyice değişti zaten.. düzeldi yani.başka sorunlarımız vardı bunu sorun olarak bile görmüyodum hiç..çok şükür onlar bitti de şimdi de bu bunlatıyo.
bende bu kıskançlık mevzusunu pek takmıyodum ama canıma yetti artık.

ayyy içim daraldı okurken allah sabır versin kardeş

Tekrar konuşmakta fayda var, ciddi olduğunu bu konuya önem verdiğini bu şekilde bir eş istemediğini net bi şekilde soyle bence.
biz ilk çıkmaya başladığımızda yerine göre giyin beni kendine karıştırma demişti.
şimdi bu konuyu açtığımda bu kıyafet oraya uygun mu diye kızmaya başlıyor.

sabretmekten yoruldum artık yeter ya kaynanam bile yeter ne karışıp duruyosun kıza ne var üstünde diyo düşün artık..

Ozaman nişanlınız hasta bendede eşim karışmaz kv bi süzer bak kızım bak yavrum diye başlar ama alışacaklaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…