- 26 Aralık 2018
- 135
- 12
- 33
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
Güncelleme:sayfa 26 kusura bakmayın biraz açık yazıcam nişanlımla bir cinsel birleşme yaşadık ama öyle çok ileri gitmeden ve sonra ben makat kısmımda siğiller fark ettim doktora gittim yani bir - iki kere olan bir şey için bunlar çok üzücü cinsel yolla bulaşmış bu bulaşıcı bir şey dedi nişanlım da basur vardı söylüyordu zaten iç basur da olmuşum genel cerrah cildiye yönlendirdi yakma işlemi için yaktı önde var mı dedi yok dedim utandım 2 hafta sonra tekrar gel yakıcaz dedi evet tekrar gittim ön bölgemi de söyledim yani genital siğil ben gibiydi gene de sormak istedim baktı ışıkla gerçekten çok ama çok utanıyorum sen nasıl bir birliktelik yaşadın bütün virüsleri kapmışsın dedi yakma yaptı siğil tekrar edebilir dedi daha önce hpv testi yaptı temiz çıkmıştı şimdi başka bir test yapıcam 2 hafta sonra gel dedi bir de traşlama yapma dedi roacutane kullanıyorum ağda yasak neyle temizlicem ben o bölgeyi sürekli cinsellik yaşıyorsan kadın doğuma git dedi hayır yaşamıyorum bile diyemedim utancımdan tamam dedim nişanlıma sordum kimden geçti sana diye yemin ederim senden sonra kimseyle birlikte olmadım dedi benden önce olduğu kişiyi biliyordum zaten ilişkinin ilk başında her şeyi anlattı nasıl oldu bu anlamıyorum aileme söylemeyemiyorum utanıyorum iş yerinden sürekli izin almakta sıkıntı nişanlıma bir süre görüşmeyelim dicem ama çokta seviyorum of çok kötüyüm bittim ben
Son düzenleme: