Nişanlımla herşey bitiyor! Yorumlarınızı rica ediyorum

aile terapistine evlenmeden giderseniz evlenince ne olur haliniz bilemiyorum ayrılık en hayırlısı

cnm kaç yaşına gelmiş eğer şu saate kadaar kararlarını kendi weremiyorsa bundan sonra hiç birşey değişmez.bizde aynı problemleri yaşadık ayrılmanın eşiğine geldik hem nişanlılıkta hemde ewlilikte.bunu anca zamanla oturtursun bnm eşim 32 yaşında hep ailesiyle olmak istiyor tabi bende aynı problemleri yaşadım.şimdi daha iyi eskisi kadar beni zorlamıyor ama halen ailem ilem der duru ya alışacaksın yada ayrılacaksın şimdi ne o eskisi kadar zorluyor ne deben eskisi kadar sıkılıyorum

bende değişmeyeceğine inandım. ilerde bu düşkünlük daha da artıcaktı biliyorum.

Sonunda bitti...

En hayırlısının bu olduğuna iyice inandım ve artık noktayı koydum.
Umarım ilerde hayatıma giricek olan kişi,, ayakları sağlam basan, kendi iradesiyle hareket eden biri olur....

Tüm yorum yapanlara bir kez daha teşekkür ederim...

senin için hayırlı olanı yapmıssın ama guclusun seni tebrik ederim üzülme canım

Bitirmek hic kolay olmamistir eminim. Sonucta nisanliydin ve yasanmis seyler vardi..
Ama sen cok güclü ve ne istedigini bilen birisin belliki,
sectigin erkek te kesinlikle öyle olmali, yoksa o seni tasiyamaz.
Eski nisanlinin seni tasiyamadigi gibi..
Hakkinda hayirlisi olsun.

merhaba yazını okudum çok etkilendim,zor bir karar vermişsin belli,ama bir acıyı ömür boyu çekip pişman olmaktansa en başında yaşar zamanla alışırsın ha unutamazsın o ayrı.insanlar iyi olan harşeyi unutuyor ama kötü olanları asla...sen sonuçta o aileye gelin gidecektin onların şuan seni başında taşımaları gerekirken sizi ayırmak herşeyi yapmışlar,nişanlınında sana hiç desteği olmamış,en iyi kararı almışsın bence çünki evlenseydin onlarla mecburen görüşmek zorunda kalacaktın ve hep huzursuz hep çatışma olacaktı kimbilir evliliğini bitirmek zorunda bile kalabilirdin.o aile seni başında kabullenmemiş zaten...üzülme demek çok zor biliyorum ama yinede güçlü ol inan öyle insanlar için değmez,balık baştan kokarmış.....allahın izniyle belkide bu bir vesiledir belkide önüne daha iyileri çıkacaktır.her işte bir hayır vardır,vardır bundada bir hayır.

yazılarını okudum canım ama bu verdiğin karar doğrumu yani onu seviyosan bu kadar çabuk vazgeçmen sence ... birde sen ailesiyle mi ewleniyosun bu yüzden neden aranı açıyosunki ben olsam sölemezdim bile ailen şunu bunu yaptı hiç takmazdım zamanında bende yaşadım problem ama şimdi öyle iyi anladımki hiç onlar için üzülmemem gerektiğini değmez bişiy olduğunu isterse beni sevmesinler umrumda bile değil eşim beni seviyoya oda bana yeterdi yani ... nişanlında seni seviyosa buda sana yetmeliydi bence bu adamı sen neden bırakırdın biliyomusun ?? seni aldatsaydı sürekli içki kumar vs... gibi şeyleri olsaydı sana değer vermeseydi kiii...!!! dediğin kadarıyla ailesi dışında hiç tarışmamış birbirini seven öenmseyen bunun dışında bişey olmamış bence ailesi için vazgeçmek doğru değil bu hayırlısıymış bırak diyenleride kınıyorum belki böyle biri bidaha karşına çıkmayacak pişman olacaksın bıraktığına ben sana derimki canım eğer herşey bitmediyse bnu kadar nişan hazırlık yapılmış gel vazgeçme ailesi için eviniz ayrı yolunuz ayrı olacak ayda birde gidersiniz aynı şehirde iseniz yada aynı şehirde değilseniz senede görüşürsünüz bence seviyodsanda onların bu saçmalıklarına eşin için katlanırsın ve boşverirsin gül geç ya bu kadar zormu önemseme bence ve bitirme bu yüzden ..

37 yaşına kadar evlenmemiş erkekte ben kusur ararım ya anakuzudur ya da cinsellikle ilgili gizlediği bir şeyler var kurtulduğuna sevin dünyada başka erkek mi yok

37 yaşına kadar evlenmemiş erkekte ben kusur ararım ya anakuzudur ya da cinsellikle ilgili gizlediği bir şeyler var kurtulduğuna sevin dünyada başka erkek mi yok

bu düşünce de eleştirilebilir aslında. evlenmemiş insanlar için bunu diyoruz da ne kadar doğru yapıyoruz acaba? :44:

kızlar konu sahibi ayrıldımı nişanlısından,başta okumuştum,takip edemedim,,son durum ne???

bu düşünce de eleştirilebilir aslında. evlenmemiş insanlar için bunu diyoruz da ne kadar doğru yapıyoruz acaba? :44:

Katılıyorum size, evlenmiş olanlar tamamen sorunsuz insanlar değilki, ana kuzusu ya da arkadaşın ima ettiği gibi eşcinsel (ya da iktidarsız vb cinsellikle ilgili gizledikleri olan) kişilerde evleniyor. Genelleme yapmamak daha doğu bence...

umarım herşey gönlünce olur
bundan sonra karşına çıkacak kişiyle hiç olmadığın kadar mutlu olursun
en güzeli yaptığına inanıyorum ben
herşeyin en güzeli senin olsun canım

Son düzenleme:
Demekki eltin nişanlının ailesini çözmüş ki giyeceği kıyaeti bile arayarak soruyor.. Anormal durumlar söz konusu sanırım görümcelerinde huzur verme değir huuzursuzluk cıkarma eğilimi var.. Senin duracagn mesafe senin tercihindir sana ne hakla bizseni istemiyoruz demeye cüret eder anlamadm.. Dmekki bunu söylediğine göre nişanlından da çekinmiyorlar.. Nişanlında sana yeterince arka çıkmadıgına göre bunlar senin canını cok sıkarlar tatlım.. Dışarıdan söylemek kolay belki ama ya uzaklara gidip hayat kuracaksınız yada yol yakınken vazgeç çokçünkü eşin sana destek olmadıgında zaten onunlada ipler kopacak..

seni tebrik ederim en doğru kararı vermişsin nişanlın asla değişmeyecekti benim yasadığım seylerde birebir aynı ve evlendikten sonra bitirmek cok zor. ve unutma nişanlıyken bunları yapanl evlenin 100 katını yapıyor.simdi belki üzüleceksin ama ileride hiç pişman olmayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…