eskiler çok samimiyet tez ayrılık getirir derler.çok da doğru derler.ama en çok da ilişkileri kendileri vıcıklaştırırlar.
şimdiden bazı şeylere dur demek en doğrusu.
sonuna kadar haklısınız ayrıca olaylara ve kişilere karşı duruşunuzu takdir ettim.
arkadaşlar be evliyim sorunlar aynen devam ama suçlu eşim uzlaşmayı o sağlayamıyor
uyku sersemliğiyle toparlayamadım ya noldu şimdi barışmaya ikna oldun mu?
Zaten erkeklerin arada ki dengeyi kuramamaları yüzünden o kadar sık yaşanıyor ki bu sorun.
Onun yapması gerekeni siz yapmaya kalkıncada ihale size kalıyor..
Herkes yapı olarak farklıdır,
Nişanlının ailesi, seni yakından tanımak, daha fazla zaman geçirmek v.s istiyodur,
Sizi sevmeseler gelsin deyip durmazlar.
Bunun için onlara kızılmıyor tabi ki, yargılamaları yanlış.
Buda dediğim gibi nişanlının hatası..
Bir iki kere gitmemenizden onları istemediğiniz anlamı çıkartılıyor,
nişanlınız bu duruma müdahele etmiyor ve sizi suçluyor.
Onun aile yapısı değiştiremezsiniz ve bu saatten sonra kararlarınızdanda dönemezsiniz.
Nişanlınızda aslında olgun bi yaşta ama yaşının olgunluğunu göstermemiş.
Olay yalnızca ve yalnızca onda bitiyor,
sizin davranışınıza birşey diyemem, içli dışlı olmaktan hoşlanmayan biri için yine elinizden geleni yapmışsınız.
Son bir kez herşeyi tekrar konuşup karar verin,
Ayrılık cümlesi geçmeden çözüm yoluna gidilmeli aslında umarım bunu yapar..
En azından çabalar.
Hakkında hayırlısı olsun canım
Çok sinir bozucu bir durum bu.Bir adamı tanımaya calıs hayatına kabul et nısanlan yarı kocan olsun sonrada o ınsanla ayrıl tekrar bıkac sene onceye dön ..37 yasındakı bır adam hala kukla gıbı el ve ayaklarından ıple baglı oynatılıyosa ustelık annesı tarafındanda degıl(genelde mudahalecı annelere alısıgız bız)bu işte bir anormallik var derim ben.Yaza bu ıse uzatmayı ıstemesının sebebıde yuzde yuz sana hak vermedıgını yanı yarın obur gun evlnedıgınızde sana bugun lerın yol su elektrık ve laf sokma olarak gerı donebılecegının bır gostergesı bence..restı cekıp sadece sana kanalize olmasını beklerdım ben...Allah yardımcın olsun
şimdide evlenseniz yada yazın
bence hayatınmızdaki hiçbirşey değişmeyecek
hep onlar yüzünden kavga edip birbirinizi kıracaksınız
vazgeç demiyorum sadece iyi düşün
onun bunun lafıyla en güzel günleriniz elinizden kaıp gidiyor
buna benzer olayları yaşadım nişanlılık döneminde ve evliliğim ilk yılı cehennem hayatından farklı değildi
özür dileselerde senin incilen kırılan kalbin onlara karşı yumuşayacakmı bence hayır
benim ytumuşamadı ona (görümceme) baktığımda o günler aklımdan bir sn bile çıkmıyor
allah yardımcınız 0olsun
biz nişanlılık süresi boyunca sadece ailesi yüzünden tartıştık, başka hiç bişeye kızmadık birbirimize
bettyss canım kendin sde farkındasın aslında
bizim nişanlılık dönemindeki kavgalarımızda onlardı
4 yıllık evliyiz ve bizim kavgalarımızın fazlası onlar yüzünden çıkıyor ve biz sadece eşimle birbirimizi yıpratıyoruz diğerlerin ruhu bile duymuyor istediğin kadar mesafe koy bir yerde yine bir araya geliyorsunuz. yüz yüze bakmak zorunda kalıyorsunuz
bettyss,
sen kaç yaşındasın?
kendimi gördüm resmen anlattıklarında. ağır atılan adımlar, iki lafın arasında anneden bahsetmeler... ve yaşı 35 olan bir adam. benimle konuşunca uçan, sonra değişiveren. evdekilerle görüşünce karamsarlaşan vs...
yalnız şu var, gerçi konuyu kapatmışsın sanırım ama umarım okursun, kaçarak evlenelim diyen biri olması harika. çünkü ailesini hiçbir şekilde memnun edemeyeceğini anlamış aslında o. senin onu kurtarmanı bekliyor bir şekilde. evlendiğinizde değişebilir bence olumlu anlamda. en son neler geçti konuşmalarınızda ama hani iş oluncaya kadar annemleri idare edelim havası sezdim ben biraz da.
sen çok aklı başında birisin bu belli, fakat seviyorsanız canım birbirinizi olabilirliğini denemek lazım bence. çünkü danışmana gitmeyi bile kabul etmiş biri var karşında, o da çıkamıyor işin içinden. dediğim gibi sevginin derecesi çok önemli.:44:
öncelikle şunu söyleyim kararlılığını çok beğendim.gerçekten mantığınla hareket ediyorsun.bence nişanlın ailesine çok düşkün.evlenince gerçekten bu konuda zorlanabilirsin.ama seninle yeniden biraraya gelmek için çaba göstermiş seviyor belliki seni.belki aile terapisti konusunu düşünebilirsin.bunu bir dene derim.belki orada konuşulanlar onu etkiler ve birşeyler düzelebilir.bakarsın düzelecek gibi gelmezse sana artık çabalamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?