şu safhada bitmesi bence daha iyi olur.pek bir şeyin düzeleceğini sanmam
senin sorunlar daha evlenmeden başlamış...yazının hepsini okudum.nişanlın için ailesiyle sorunlarımız olsa da o benim hep arkamda deseydin konuya bakış açım farklı olurdu...
canım bu devran böyle gider.evleniyim değişir deme.ailesiyle sorunlarım biter sanma.herşey daha şimdiden kendini belli etmiş anlattığınca.araya bir kere soğukluk girmiş.evlendiğinde şimdi yaşadıklarını bi tokat gibi yüzüne vururlar..o yüzden iyi düşün derim devam etmek adına....kimse bulunmaz hint kumaşı deil...
bence en önemlisi erkeğin sözlerinin arkasında durup ailesiyle eşini dengeleyebilmesidir.yani ne sen onlara bi şey söylemek zorunda kalıcaksın ne de onlar sana.erkeğin bu anlamda konuşma ve davranışları çok önemli
bence en önemlisi erkeğin sözlerinin arkasında durup ailesiyle eşini dengeleyebilmesidir.yani ne sen onlara bi şey söylemek zorunda kalıcaksın ne de onlar sana.erkeğin bu anlamda konuşma ve davranışları çok önemli
simdiden ailesini her ise karistirandan evlenince ne bekliyorsunki...
İşte benimde kafama takılan kaç gündür buydu.. yani diyelim terapiste gittik davranış biçimizi bakış açımızı belli bi noktaya kadar değiştirdik. en azından bu konularda tartışırken bile daha anlayışlı bakış açısına sahip olabildik.. biz aramızda halletik kapattık. peki ailesi??
onların tutumları değişmez ki.. daha öncede bi gün kahvaltıya gitmiştim. mutfakta onlara yardım ediyim dedim, kapıyı kapattılar nişanlım duymasın diye biz sana kırgınız işte sen bizi aramıyosun sormuyosun yok eltinle niye görüşmüyorun kayınvalidemde küsmüş... offf bi sürü laf..
sonuç olarak yarın evlensem en ufak tartışmada yada bi ortam bulduklarında işte zamanında sen bunuda yapmıştın bize gibi kelimeler duyucam.. biliyorum onların zihniyetlerini.. olgun tavır sergilemediler bana.
teşekkür ederim.. zaman gerekiyo sanırım.. herşey yoluna giricek diyorum hayatımda, onunla yada onsuz..Allah yardımcın olsun canım gercekten cok zor bir durum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?