Merhaba,
Yazım ortasında nişanlandım,aralıkta evlenicekken, bu ayın başlarındaki bi kavga sebebiyle herşey bitmek üzere can çekişen bi ilişki içindeyim!
Ben ist.da nişanlım ş.dışında yaşıyor işi sebebiyle.! ailesiyle aynı semtte oturuyorum. Bütün sorun benim onun ailesiyle olan ilişkim yüzünden.
Çok yoğun iş temposunda çalışan biriydim, biriydim diyorum çünkü evleniyorum diye işimden ertesi günde nişanlımdan ayrıldım. Yani hayatımdaki herşeyi imha ettim.
Sebep görümcemdi! bana hakaret içeren telefon yüzünden!
en baştan anlatmam gerekirse,
Nişanlanıcağımız hafta hiç görmediğim eltim sürekli nişanlımı arayarak saçma sapan konulardan bahsediyordu, hatta ne giymesi gerektiğini bile eşi yerine ona sorması bana tuhaf geldi.
Herkesle mesafeni ayarla dedim! aileleri hiç bir şekilde hayatımıza karıştırmama kararı almışken lüzumsuz bi insan nişan alış verişinde arıyıp bilmem kimin 40 ı çıkmış duydun mu dio.
çok sinirlendim ve istemeye gelmesin ama nişana gelebilir dedim. oda aynı şekilde abisine anlatınca ipleri başından koparttık! isteme nişandan 2 gün önce oldu, tabi eltimde geldi.
herkes suratlı. nişanı ben düzenledim 60 kişilik yemekli eğlenceli bi otelde davet verdim. bütün hafta eltim nişanlımı arıyıp kişi sayısını ve listesini değiştirtti.
kısacası beni ıvır zıvır işleriyle yıprattı.
sonra nişanlımın abisinin oğlunun sünnet düğününde yine bir araya geldik ama bana çok tavırlılardı.
Bende mesafe koydum araya. nişanlımla sadece h.sonları görüşüyoduk bi sürü telaşımız düğün alış verişimiz varken,
ablam yemeğe bekliyo, kahvaltıya bekliyo hadi hadi die ısrarlar başladı.her zaman değil ama ara ara görüşüyodum onlarla. bıktırdı beni sonunda ve sonra tartışmalarımız arttı.
yeter dedim dayatmanın olduğu yerde ben olmam!
samimi-mesafeli bi ilişki kurmak istedim ama onlar içiçe olmayı istediler. ben tavrımı koyunca nişanlımla bitmek bilmeyen kavgalar yaşadık!
sonunda bi kahvaltı davetine gitmediğim için abisi ve eltim alınmış. görümcemde nişanlımdan habersiz beni aradı ve biz seni zaten istemiyoruz, kardeşimin hatrına katlandık dedi.
bende nişanlımdan ayrıldım. o kabul etmedi herşeyi düzelticem dedi hiç bişey beceremedi. bikaç gün sonra,
aslında sende gelseydin bunlar olmazdı tabiki ablam hatalı ama bu olayların başı var
senin onlarla görüşmek istemediğini sandıkları için böyle oldu falan dedi. kabul etmedim özür bekliyorum dedim , diğer görümcem eve gelip onun adına diledi ama neye yarar!
nişanlım yeterince yanımda değil bu konuda bunu hissettim. 2 haftadır hiç bişey çözümlenmiyor düğüne kimse gelmiycek gel 2 şahitle nikah yapıp gidelim dedi
kabul etmedim. aile terapistine gidip sorunlarımızı anlatalım dedi. ama bizim birebir diil problemimiz! en son dün aradı yazın evlenelim sular durulsun bizde terapiste gideriz hemde dedi.
düşünürüm dedim ama ne değişicek ki? her kavgamız ailesiyle ilgili biz geniş aile kuralım diyo sürekli. bu ne demekse? aslında 37 yaşında ve hiç evlenmemiş bi insanın bişeyler için
biraz daha acele etmesi gerekmez miydi,düğün ertelemek saçma değil mi?
ailesine karşı daha cesur olmasını beklerdim maddi anlamda da bi destek gerekmiyo manevi anlamda da düğüne gelmemeleri kendi terciihleri değil mi? ben onları düğünümde görmezsem
çok mutsuz olurum dedi.
yorumlarınızı rica ediyorum teşekkürler.