Nişanlımla barıştım ama eskisi gibi değiliz...

Sabretseydiniz belki daha iyi olurdu
Günde 9 saat haftada en az 1 gün 13 saat çalışıyorum kasiyerim sabit çalışmak zorundayım bu yüzden hareket etmeden ve ayakta mola dışında oturmak dinlenmek yasak ayaklarım ağrıyordu evde çay demlerken bile ayak üzerinde duramıyorum psikolojik siddet baskı birde bunu tek kişi yapıyor ama altindaki kişilere bir alt müdürlere dik gittiğim için ezdirmeye calisiyordu

Olabilir. Ama kendinizi erken nikah yaparak zor duruma soktugunuz gibi gözüküyor burdan bakinca. Az cok diger konulariniz da aklimda.

E bi zahmet anasına söz geçirsin de dediğim dedik olmasın. Böyle bi fikre ihtiyacim yok de sende. Erkenden nikah yapmamamiz gerekirdi ama yaptik tazminat icin senin icin. Ama Bizimkiler düğün olmadan birlikte yaşamamıza dogal olarak sicak bakmiyolar. Ben de onları çiğneyemem nikah kıymasaydık da haziranda düğünümüz olacaktı. Fark eden bi şey yok. Sen sadece anneni yumuşat ben de bu tarafi bu süreci kolay atlatalim deyiver.madem birlikte yaşamak istemiyorsan düğünden önce.o zaman iki arada kaldigin mesajını verme. Ha kabul etmezse yine de annemden haberleşelim derse seni değil kendini düşünüyor demektir.

Tazminat alabilmek için nikah kıydınız, nafaka alabilmek için nikah bozuyorsunuz. Siz neden para için belediyeyi, mahkemeleri, işyerinizi ve bütün bir sülaleyi zahmete sokuyorsunuz? Eliniz ayağınız mı sakat, para kazanmanın başka yolunu mu bulamadınız? Onurunuzla evinizde otursanız keşke.

İslam Hukuku mu asdfghjkl

Zaten işten de ayrılmadın mı madem barıştın kıyın imam nikahınıda git yaşa birlikte... Ne kadar sorun çıkarmaya meraklısınız ikinizde

Ateşle oynuyorsun, yazık...

Alışverişte kusmedik sadece başkası yüzünden tartıştık sonra kv bana demedigini bırakmadı yeğenini savundu bana 3 tane kızımız var laf soyletmeyiz diye bende esimle kavga ettim

Siz daha çoook konu açarsınız buraya. Şöyle eski konuları ve yorumları okuyun. Çirkef insanlar siz hala ailesini suçlayıp adama toz kondurmuyorsunuz daha düğün olmadan adamlar iğrençliklerini göstermişler. Düzelmezler hiç bir şey düzelmez

Aynı eve girse bile bu işin sonu boşanma, konu sahibi nasıl bir kafa yaşıyor anlamadım...

Aynı eve girse bile bu işin sonu boşanma, konu sahibi nasıl bir kafa yaşıyor anlamadım...

Mihrimah level atlıyor oyunda haberi yok. Mesajlarda aramızda laf sokma edepsizlik yok diyor sonra 2 haftaya yazmış aradı laf soktu küstü ağzına geleni saydı. Kayınvalidesine hak verdim kadın bir şey saklamamış, ne yapsa oğlu da bu kızda yutuyor, kabul ediyor.

Allahım ben ne yaşıyorum? Neden böyle insanlarla zaman kaybediyorum demiyor hırslanıyor.

Olabilir. Ama kendinizi erken nikah yaparak zor duruma soktugunuz gibi gözüküyor burdan bakinca. Az cok diger konulariniz da aklimda.
Evet aklınızda bulunsun hatta yapmak isteyenleri uyarın aldığım tazminat 20 bin küsur bosansam.maddi olarak 100 150 bin zarar manevi yönü de var bunun

Evet aklınızda bulunsun hatta yapmak isteyenleri uyarın aldığım tazminat 20 bin küsur bosansam.maddi olarak 100 150 bin zarar manevi yönü de var bunun

Aslinda durumunuz gercekten üzücü. Ve inanin sizin iyiliginiz icin söylüyorum, tüm bu olanlari gercekten gözden gecirin ve bu evlilige gercekten devam etmek isteyip istemediginizi iyice ölcüp tartin. Annenizin mekani cennet olsun. Size de sabirlar dilerim. Bu zamanlarda keske yaninizda olabilseydi

Siz psikiyatriden destek alın ve boşanın veya nikah iptali yapın kendiniz düzgün işe girin çalışın ve kurtarın. Çok ciddi kendinizi yakıyorsunuz ve sürekli kendiniz de içten farkındasınız bunun yine de yolun ortasında ağaç var, görüyorsunuz, arabayı son hızla gidip çarpacaksınız. Siz de ağacı gördünüz ve yolunuzu değiştirin. Bahane üretmeyin.

Babanıza yazık tek siz varsınız ve kendinizi ateşe atıyorsunuz

Bunun sonu yok evlerseniz bile ayrılırsınız balık baştan kokmuş dönün yol yakinken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…