• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla barıştım ama eskisi gibi değiliz...

Kac kere yazildi size ayrilin bu adamdan diye. Adam ana kuzusu olmakla kalmiyor butun akrabalarinin kuzusu kimseye ses cikartamayip sizde patliyor olaylar. Ama siz illa yasamak istiyorsunuz yapin iste esinizin her dedigini bir an once ayni eve girinde anlayin anyayi konyayi belki o zaman akliniz basiniza gelirde bosanirsiniz.

İmam nikahı yok gelin alma falan olması lazım kültür biliyorsunuz
İmam nikahı, gelin alma olmadan nafaka düşünmeyi biliyorsunuz da resmî nikahla evli olduğunuzu kabul etmiyorsunuz. Evlilik resmî nikah ile olur, imam nikahı ve gelin alma ile değil. İşinize gelince resmî nikah var nafaka isteyebilir miyim işinize gelmeyince sadece resmî nikah deyip kendinizi evli görmüyorsunuz.
Eşiniz sizin bu işinize geldiği gibi da davranmanızdan sıkılmış, rest çekmiş.

Evet aklınızda bulunsun hatta yapmak isteyenleri uyarın aldığım tazminat 20 bin küsur bosansam.maddi olarak 100 150 bin zarar manevi yönü de var bunun
Bu kadar para hesabına başladıysanız en az bir çocuk yapın sonra boşanın, daha fazla nafaka ve tazminat alırsınız …. Nasıl bir kadar yapınız var insanlar sayfalarca size anlattı siz hala dediğim dedik çaldığım düdük diyorsunuz. Bu düğün, gelin alma filan olsun, siz aynı evde yaşamaya başlayın, tam birbirinizi bulmuşsunuz.

Nikahı ne kadar önce yaptınız? Benim bildiğim hazırlıklar yapılır max 1 ay önce kıyılır eğer 1 sene önceden falan kıydıysanız vay halinize kaç yaşındasınız siz?

Hani burada nafaka ile ilgili konu açmıştım linç yemiştim.Ama niyetim nafaka değil hirsti sonra olaylar şu şekilde gelişti nisanliyken resmi nikah asla önermiyorum bizi manevi açıdan yordu.Bunu nişanlımla barıştık oda söyledi kavgalarimiz benim hatam birazda tahammulsuzlugumden oldu nişanlımın annesi teyzesi ve kızkardeşi ağır eleştirilere maruz kaldım.Onlari uyardım sen aramadan konusmucaklar diyo ama ben gorusmeme taraftarı değilim sadece bazı şeylerden rahatsız olduğumu söyledim nişanlım bu arada babasını yeni kaybetti onun psikolojisi de bu yüzden bozuk anne ve baba boşanmış baba eziyet vs. O yüzden babasına soğuktu üzüldüğünü kabullenemiyor.Bana dedigi su oldu düğüne kadar yanımda yasa imam nikahı da olsun dedi kabul etmedim bu sefer madem İslam hukuku düğüne kadar gorusmucez dedi annemden haberlesicez diyor.Bu insanla nasıl konusabilirim.Ayrilmayi da düşündüm ama hersey bu ayın başında gelişti ve ben neye uğradığını şaşırdım hastalandım paniklemeye kaygı bozukluğu yaşamaya başladım sürekli kafamda senaryolar kurup ağlıyorum mümkün olduğunca telefon kullanmayı da azaltmaya çalışıyorum çünkü depresyona giriyorum.
Bu ne ya ne yiyip ne içiyorsunuz siz 🙄

Resmi nikahınız var aynı eve geçin denmiş ama siz o kafa yapısında biri değilsiniz.
Eşinizle de sonunuz belli bence, düğünü falan beklemeden ayrılın.
Annesine aynı evde yaşayalım ama el sürmeyeceğim falan demesi de ayrı çirkin.
Neyin ısrarı bu yani?
Atama vs.değil sebebiniz ne diye nikah kıydınız anlamadım. Başınıza dert almışsınız resmen.
Şimdiden para nafaka hesabına girmiş düğünü takılar için istiyor besbelli

Hanım hanım ne nişanlısı herif kocan senin diyesim geldi nikah var ayol

İşi bırakmak icin

İşi bırakmak için.nikah kıymanız ne alaka ya? Özgüveniniz mi yok? Zaten şu an da ayrı şehirlerdesiniz? Ha nikah kıymışsınız ha kıymamışsınız. Gidip iş yerinize 'ben istifa ediyorum' diyip çıkamadınız mı?

Birisine mi güvenmeniz gerekiyor işi bırakmak için? Ayrıca nikah ne alaka ciddi soruyorum. İşi bırakmakla nikah arasında nasıl bi bağlantı var?? Hayır madem işi bırakıp nikahlandınız niye aynı evde yaşamıyorsunuz?? Aynı evde yaşamayacaksanız neden nikahlandınız? Patronunuz nikah olmadan işi bırakamazsın mı dedi?

Konu ayrı, ilişkiniz ayrı bi beyin yakıyor.

Annesine söz veriyorum düğüne kadar elimi sürmem demiş benim en çok korktuğum kocaya kacmis kız damgası yemekti
İnsan durduk yere şundan niye korkar. Hem de en çok.
Saçma sapan şeylerden korkmak yerine insanlar nasıl sağlıklı ilişkiler yürütür, bilinçli bir evlilik nasıl olur bunlarla ilgili kendiniz biraz geliştirin rica ediyorum.
Ayrıca nikah nikahtır.
Neyin derdindesiniz bilemedim.
Diyanet bas bas bağırıyor resmi nikahtan önce dini nikah olmaz, nikahın hükmü aynıdır devlet nazarında bu insanlar evlidir diye tasdik etmektir.
E aynı eve girmedikten sonra da eş sorumlulukları yerine gelmiyor bu da başka açıdan sıkıntılı sebepler...
Neresinden tutarsak elimizde kalır sizin iş.

İşi bırakmak için.nikah kıymanız ne alaka ya? Özgüveniniz mi yok? Zaten şu an da ayrı şehirlerdesiniz? Ha nikah kıymışsınız ha kıymamışsınız. Gidip iş yerinize 'ben istifa ediyorum' diyip çıkamadınız mı?

Birisine mi güvenmeniz gerekiyor işi bırakmak için? Ayrıca nikah ne alaka ciddi soruyorum. İşi bırakmakla nikah arasında nasıl bi bağlantı var?? Hayır madem işi bırakıp nikahlandınız niye aynı evde yaşamıyorsunuz?? Aynı evde yaşamayacaksanız neden nikahlandınız? Patronunuz nikah olmadan işi bırakamazsın mı dedi?

Konu ayrı, ilişkiniz ayrı bi beyin yakıyor.
Evlilik tazminatı almış bu sayede. "Ben istifa ediyorum." deseydi tazminat alamazdı, alabilmek için nikah yapmışlar.

Sırf tazminat alabilmek için resmi nikah kıymışsınız zaten. Kıyın imam nikahını da yaşayın birlikte. Ne var uzatacak? Görende belediye nikahı kıyılmadan adam imam nikahı kıyıp aynı evde yaşamak istiyor sanır :KK70: Siz şuan düğün yapmasanız da, evden gelinlikle çıkmasanız da evlisiniz zaten. Madem kültürlerimize, gelenek göreneklerimize bu kadar bağlıydınız sırf tazminat alabilmek için neden erkenden belediye nikahı kıydınız? Sıksaydınız biraz daha dişinizi. Para güzel geldi, diğer şeyler biraz bahane olmuş kusura bakmayın.
Bana düşünce yapınız çok garip geliyor. Nafaka, bu imam nikahı konusu, geleneklere bağlılığınız. Çok tutarsız düşünceler genele baktığımızda.

Evet aklınızda bulunsun hatta yapmak isteyenleri uyarın aldığım tazminat 20 bin küsur bosansam.maddi olarak 100 150 bin zarar manevi yönü de var bunun
o zaman maddi zarara girmeyin ya çokmuş
şey yapın, düğünü hemen öne çekip hayatınızı bu şekilde devam ettirin
maddi açıdan zarara gireceğinize mutsuz bir hayat yaşayın daha iyi

Hani burada nafaka ile ilgili konu açmıştım linç yemiştim.Ama niyetim nafaka değil hirsti sonra olaylar şu şekilde gelişti nisanliyken resmi nikah asla önermiyorum bizi manevi açıdan yordu.Bunu nişanlımla barıştık oda söyledi kavgalarimiz benim hatam birazda tahammulsuzlugumden oldu nişanlımın annesi teyzesi ve kızkardeşi ağır eleştirilere maruz kaldım.Onlari uyardım sen aramadan konusmucaklar diyo ama ben gorusmeme taraftarı değilim sadece bazı şeylerden rahatsız olduğumu söyledim nişanlım bu arada babasını yeni kaybetti onun psikolojisi de bu yüzden bozuk anne ve baba boşanmış baba eziyet vs. O yüzden babasına soğuktu üzüldüğünü kabullenemiyor.Bana dedigi su oldu düğüne kadar yanımda yasa imam nikahı da olsun dedi kabul etmedim bu sefer madem İslam hukuku düğüne kadar gorusmucez dedi annemden haberlesicez diyor.Bu insanla nasıl konusabilirim.Ayrilmayi da düşündüm ama hersey bu ayın başında gelişti ve ben neye uğradığını şaşırdım hastalandım paniklemeye kaygı bozukluğu yaşamaya başladım sürekli kafamda senaryolar kurup ağlıyorum mümkün olduğunca telefon kullanmayı da azaltmaya çalışıyorum çünkü depresyona giriyorum.
Kanal 7 dizisi mi çekiyorsunuz hanım kızımız?

Back