• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla barıştım ama eskisi gibi değiliz...

Resmi nikahınız var aynı eve geçin denmiş ama siz o kafa yapısında biri değilsiniz.
Eşinizle de sonunuz belli bence, düğünü falan beklemeden ayrılın.
Annesine aynı evde yaşayalım ama el sürmeyeceğim falan demesi de ayrı çirkin.
Neyin ısrarı bu yani?
Atama vs.değil sebebiniz ne diye nikah kıydınız anlamadım. Başınıza dert almışsınız resmen.

Resmi nikahını var aynı eve geçin denmiş ama siz o kafa yapısında biri değilsiniz.
Eşinizle de sonunuz belli bence, düğünü falan beklemeden ayrılın.
Annesine aynı evde yaşayalım ama el sürmeyecek falan demesi de ayrı çirkin.
Neyin ısrarı bu yani?
Atama vs.değil sebebiniz ne diye nikah kıydınız anlamadım.
İşi bırakmak icin

Valla ben sizin ilişkinizi çözemedim.
Madem nikah yaptınız,nişanlısınız da neden boşanıyorsunuz? Nişan işini uzatmadan düğün müğün yapın ya da evinizi kurun madem.
En başta nikah yapmanızı da anlayamadım.
Sizin nafaka istemenizi de anlayamadım.
Nişanlınız ayrı saçmalamış zaten onu hiç mi hiç anlamadım.
Nisanlandik babam 650 km öteye ben istedim diye tanışmaya ve araştırmaya gitti kötü biri diyen olmamış nisanlandik daha sonra benim isyerimde hep baskı mobbing benim şöyle kisiligim var dikbasliyim ama bir o kadarda duygusalim sırf bu yüzden ezdirdim kendimi eşime anlatiyordum nikahı o teklif etti erken nikaha pişman olduk sonrasında babasız büyümüş gurur yapmış kimseden para isteyemiyor borçlar filan derken babası öldü o arada her şey üst üste geldi psikolojisi çöktü bana dilekçe atmış WhatsApp tan resmi bir yazı değil kendi ailesi biraz konuştu ikna etti

Resmi nikahla sadece
Devlet nikahını evliliğin tamamlanması olarak görmüyorsunuz ancak boşanma protokolünde her ayrıntıyı düşünüp, o devlet nikahı sayesinde hak elde etmeye çalışıyorsunuz. İnanılmaz gerçekten.
Düğün dediğiniz olay, iki insanın hayatını birleştirmesinin kutlanması ve sevdiklerine ilan edilmesi amacını barındıran bir seremoni. Yani düğün yok, kız alma (çok itici bir tabir bu arada), kına yok diye evlilik akdiniz tamamlanmamış olmuyor.
Her neyse. Bu adam tırt x tırt. Tırtlığın karesi. İğrenç bir karakteri var. Anasına söz veriyor sizinle sevişmeyeceğine dair bilmem farkında mısınız olayın?

Hani burada nafaka ile ilgili konu açmıştım linç yemiştim.Ama niyetim nafaka değil hirsti sonra olaylar şu şekilde gelişti nisanliyken resmi nikah asla önermiyorum bizi manevi açıdan yordu.Bunu nişanlımla barıştık oda söyledi kavgalarimiz benim hatam birazda tahammulsuzlugumden oldu nişanlımın annesi teyzesi ve kızkardeşi ağır eleştirilere maruz kaldım.Onlari uyardım sen aramadan konusmucaklar diyo ama ben gorusmeme taraftarı değilim sadece bazı şeylerden rahatsız olduğumu söyledim nişanlım bu arada babasını yeni kaybetti onun psikolojisi de bu yüzden bozuk anne ve baba boşanmış baba eziyet vs. O yüzden babasına soğuktu üzüldüğünü kabullenemiyor.Bana dedigi su oldu düğüne kadar yanımda yasa imam nikahı da olsun dedi kabul etmedim bu sefer madem İslam hukuku düğüne kadar gorusmucez dedi annemden haberlesicez diyor.Bu insanla nasıl konusabilirim.Ayrilmayi da düşündüm ama hersey bu ayın başında gelişti ve ben neye uğradığını şaşırdım hastalandım paniklemeye kaygı bozukluğu yaşamaya başladım sürekli kafamda senaryolar kurup ağlıyorum mümkün olduğunca telefon kullanmayı da azaltmaya çalışıyorum çünkü depresyona giriyorum.
Bugün KK'ne ne oldu anlamadım. Öyle konular okudum ki erkeklerden, evlilikten her şeyden tekrar tekrar soğudum gün boyu. 🤕

Esimin işyerindeki sendika başkanı eşime diyorki erken nikah kıyin demiyor sadece evlenecekse sabretsin tazminat alsın diyor mahkeme uğraştırır diyor
Sorun zaten nikah kıymanızda değil bence. Sorun kocanda ay pardon nişanlin mi demeliyim 😁 kafa kafaya verip üç kuruş para için dahiyane bi plan kurmuşsunuz okey ama bu R niye anlamadım. Tamam düğün haziranda işte bu adam neyin kafasında. Libidosu mu yükselmiş yoksa psikolojisi mi bozulmuş bilmem ama sen bu adama açık açık de ki benim sinirimin tepesini attirma düğünüm olmadan nau nau 😂 yoksa sana bay bay. Adam cozutmuş sen de buna amma yüz vermişsin ha. Bırak anasından haberlesiyorsa ben de keyfimin kahyasiyla haberleşirim de.baksin bakalım noluyor

Sorun zaten nikah kıymanızda değil bence. Sorun kocanda ay pardon nişanlin mi demeliyim 😁 kafa kafaya verip üç kuruş para için dahiyane bi plan kurmuşsunuz okey ama bu R niye anlamadım. Tamam düğün haziranda işte bu adam neyin kafasında. Libidosu mu yükselmiş yoksa psikolojisi mi bozulmuş bilmem ama sen bu adama açık açık de ki benim sinirimin tepesini attirma düğünüm olmadan nau nau 😂 yoksa sana bay bay. Adam cozutmuş sen de buna amma yüz vermişsin ha. Bırak anasından haberlesiyorsa ben de keyfimin kahyasiyla haberleşirim de.baksin bakalım noluyor
Neden birlikte yaşamak istemiş soyleyim dilekçe resmi attı bana bende aradım ben baskı görüyorum iki taraftan da dedim yani şöyle annem hayatta değil bu yüzden bizim tüm aile bireyleri karışıyor buyuklerden kayınvalidem de farklı bir yapıda inatçı dediğim dedik bir kadın asla geri vites yapan biri değil esimde bazı yönlerden annesinden şikayetçi zaten annesi birşey istiyorsa benim teyzemde bizde öyle adet yok diyor mesela ben iki arada kalıyorum demek istedim sebep bu

Back