Nişanlımla barıştım ama eskisi gibi değiliz...

Eşim boşanma dilekçesi yolladı bana ama bunu WhatsApp üzerinden mahkeme yolu ile değil
Valla ben sizin ilişkinizi çözemedim.
Madem nikah yaptınız,nişanlısınız da neden boşanıyorsunuz? Nişan işini uzatmadan düğün müğün yapın ya da evinizi kurun madem.
En başta nikah yapmanızı da anlayamadım.
Sizin nafaka istemenizi de anlayamadım.
Nişanlınız ayrı saçmalamış zaten onu hiç mi hiç anlamadım.

Onu biliyorum. Konu sahibi birsuru konu acti, ayrilmak istedigini dile getirdi. Karsi taraf bunun farkında oldugu icin surekli beraber yaşayalım baskisi yapiyor. Ayni eve girip birde imam nikahi kiyarlarsa baglayici olacagini dusunuyorlar.
Ayrılma niyetim şimdiye kadar olmadi.Ama dilekçe atınca tabi herkes yorum yapıyor.Psikolojim bozuldu hastalanır gibi oldum.Bitmesini biraz istedim yani.

Onu biliyorum. Konu sahibi birsuru konu acti, ayrilmak istedigini dile getirdi. Karsi taraf bunun farkında oldugu icin surekli beraber yaşayalım baskisi yapiyor. Ayni eve girip birde imam nikahi kiyarlarsa baglayici olacagini dusunuyorlar.

evet okumuştum o dahiyane fikrini nafaka talep edecekti.
resmi nikahtan daha bağlayacı birşey göremiyorum ben.

Annesine söz veriyorum düğüne kadar elimi sürmem demiş benim en çok korktuğum kocaya kacmis kız damgası yemekti

Annesine söz veriyorum düğüne kadar elimi sürmem demiş benim en çok korktuğum kocaya kacmis kız damgası yemekti
Bence uzatmadan düğün mü yapıyosunuz,gelin almamamı ne yapıyosanız artık yapıp aynı eve geçin. Nişanlılık kalmamış ki artık zaten. Ayrılmak istiyorsan eğer kabul et madem dilekçeyide yollamış.

İşe yaradı mı peki nikah

Düğünü öne alabiliyor musunuz peki
Maddi yönden alamayiz zaten düğünde haziranda ayrı sehirlerdeyiz
Dilekçeye pişman olmuş ama bunu tebligat olarak değil dilekçe hazırladım diye bana WhatsApp tan atti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…