- 13 Ağustos 2022
- 8.695
- 4.441
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Gelinlikle evden çıkması varyayani sonuçta evlisiniz işte.
düğünle evlenilmiyor resmi nikahla evleniliyor.
İmam nikahı yok gelin alma falan olması lazım kültür biliyorsunuz
Valla ben sizin ilişkinizi çözemedim.Eşim boşanma dilekçesi yolladı bana ama bunu WhatsApp üzerinden mahkeme yolu ile değil
Ayrılma niyetim şimdiye kadar olmadi.Ama dilekçe atınca tabi herkes yorum yapıyor.Psikolojim bozuldu hastalanır gibi oldum.Bitmesini biraz istedim yani.Onu biliyorum. Konu sahibi birsuru konu acti, ayrilmak istedigini dile getirdi. Karsi taraf bunun farkında oldugu icin surekli beraber yaşayalım baskisi yapiyor. Ayni eve girip birde imam nikahi kiyarlarsa baglayici olacagini dusunuyorlar.
İşi bırakmak için bu eşimin teklifiydiNikahla neyi çözmek istediniz tam olarak ben onu anlamadım? Çözüm olarak nikah yapmak sebebiniz neydi ki?
Onu biliyorum. Konu sahibi birsuru konu acti, ayrilmak istedigini dile getirdi. Karsi taraf bunun farkında oldugu icin surekli beraber yaşayalım baskisi yapiyor. Ayni eve girip birde imam nikahi kiyarlarsa baglayici olacagini dusunuyorlar.
Ben mi yanlis hatirliyorum? Esinizden sikayet ettiginiz bircok konu okuduguma eminimAyrılma niyetim şimdiye kadar olmadi.Ama dilekçe atınca tabi herkes yorum yapıyor.Psikolojim bozuldu hastalanır gibi oldum.Bitmesini biraz istedim yani.
He sen tazminat almak için evlendin.İşi birakmam gerekiyordu aslında mahkeme ile halledebilirdim uzun sürer hikayesi birazda kader mi bilmiyorum erkenden nikah yaptık.
Annesine söz veriyorum düğüne kadar elimi sürmem demiş benim en çok korktuğum kocaya kacmis kız damgası yemektiPersembenin gelisi carsambadan bellidir.
Dugune kadar beraber yasamanizi isteme sebebi dugunu garantiye almak istemesi, imam nikahinida o yuzden istiyor. Yatagina girdikten sonra ayrilmayacaginiza emin olacak. Nisanlinizin gercekten igrenc bir kafa yapisi var.
İşe yaradı mı peki nikahİşi birakmam gerekiyordu aslında mahkeme ile halledebilirdim uzun sürer hikayesi birazda kader mi bilmiyorum erkenden nikah yaptık.
Bize gore oyle o :)evet okumuştum o dahiyane fikrini nafaka talep edecekti.
resmi nikahtan daha bağlayacı birşey göremiyorum ben.
Daha çok annesini kardeşini eleştirdim sonrasında eşimle sorun çıktı bu yüzden aile büyüklerim uyardı asla ailesini kötüleme ona diyeBen mi yanlis hatirliyorum? Esinizden sikayet ettiginiz bircok konu okuduguma eminim
Sadece ne abla evlisiniz işte düğün yapınca tam olmuyo düğün gösteri sadeceResmi nikahla sadece
Bence uzatmadan düğün mü yapıyosunuz,gelin almamamı ne yapıyosanız artık yapıp aynı eve geçin. Nişanlılık kalmamış ki artık zaten. Ayrılmak istiyorsan eğer kabul et madem dilekçeyide yollamış.Annesine söz veriyorum düğüne kadar elimi sürmem demiş benim en çok korktuğum kocaya kacmis kız damgası yemekti
Maddi yönden alamayiz zaten düğünde haziranda ayrı sehirlerdeyizİşe yaradı mı peki nikah
Düğünü öne alabiliyor musunuz peki
Dilekçeye pişman olmuş ama bunu tebligat olarak değil dilekçe hazırladım diye bana WhatsApp tan attiBence uzatmadan düğün mü yapıyosunuz,gelin almamamı ne yapıyosanız artık yapıp aynı eve geçin. Nişanlılık kalmamış ki artık zaten. Ayrılmak istiyorsan eğer kabul et madem dilekçeyide yollamış.
Dilekçe atmasının sebebi ne peki?Dilekçeye pişman olmuş ama bunu tebligat olarak değil dilekçe hazırladım diye bana WhatsApp tan atti
Bence bakis acinizi biraz degistirin.Annesine söz veriyorum düğüne kadar elimi sürmem demiş benim en çok korktuğum kocaya kacmis kız damgası yemekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?