- 18 Nisan 2021
- 1.527
- 3.899
- 63
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
E tamam al bi gelinlik giy çık hit eşinin yanına. Nasıl yoruyorsunuz kendinizi bu kadar yaGelinlikle evden çıkması varya
Bu soruyu elli defa cevaplandırdı. Ama hiçbirinde evlilik tazminatı için demedi. Diyemedi. Okurken ben çıldırdım. Derdini anlatamıyor ki.İşi bırakmak için nikah kıyıldığını ilk defa duyuyorum. Tazminat almak için mi kıydınız?
İmam nikahı, gelin alma olmadan nafaka düşünmeyi biliyorsunuz da resmî nikahla evli olduğunuzu kabul etmiyorsunuz. Evlilik resmî nikah ile olur, imam nikahı ve gelin alma ile değil. İşinize gelince resmî nikah var nafaka isteyebilir miyim işinize gelmeyince sadece resmî nikah deyip kendinizi evli görmüyorsunuz.İmam nikahı yok gelin alma falan olması lazım kültür biliyorsunuz
Bu kadar para hesabına başladıysanız en az bir çocuk yapın sonra boşanın, daha fazla nafaka ve tazminat alırsınız …. Nasıl bir kadar yapınız var insanlar sayfalarca size anlattı siz hala dediğim dedik çaldığım düdük diyorsunuz. Bu düğün, gelin alma filan olsun, siz aynı evde yaşamaya başlayın, tam birbirinizi bulmuşsunuz.Evet aklınızda bulunsun hatta yapmak isteyenleri uyarın aldığım tazminat 20 bin küsur bosansam.maddi olarak 100 150 bin zarar manevi yönü de var bunun
Bu ne ya ne yiyip ne içiyorsunuz sizHani burada nafaka ile ilgili konu açmıştım linç yemiştim.Ama niyetim nafaka değil hirsti sonra olaylar şu şekilde gelişti nisanliyken resmi nikah asla önermiyorum bizi manevi açıdan yordu.Bunu nişanlımla barıştık oda söyledi kavgalarimiz benim hatam birazda tahammulsuzlugumden oldu nişanlımın annesi teyzesi ve kızkardeşi ağır eleştirilere maruz kaldım.Onlari uyardım sen aramadan konusmucaklar diyo ama ben gorusmeme taraftarı değilim sadece bazı şeylerden rahatsız olduğumu söyledim nişanlım bu arada babasını yeni kaybetti onun psikolojisi de bu yüzden bozuk anne ve baba boşanmış baba eziyet vs. O yüzden babasına soğuktu üzüldüğünü kabullenemiyor.Bana dedigi su oldu düğüne kadar yanımda yasa imam nikahı da olsun dedi kabul etmedim bu sefer madem İslam hukuku düğüne kadar gorusmucez dedi annemden haberlesicez diyor.Bu insanla nasıl konusabilirim.Ayrilmayi da düşündüm ama hersey bu ayın başında gelişti ve ben neye uğradığını şaşırdım hastalandım paniklemeye kaygı bozukluğu yaşamaya başladım sürekli kafamda senaryolar kurup ağlıyorum mümkün olduğunca telefon kullanmayı da azaltmaya çalışıyorum çünkü depresyona giriyorum.
Şimdiden para nafaka hesabına girmiş düğünü takılar için istiyor besbelliResmi nikahınız var aynı eve geçin denmiş ama siz o kafa yapısında biri değilsiniz.
Eşinizle de sonunuz belli bence, düğünü falan beklemeden ayrılın.
Annesine aynı evde yaşayalım ama el sürmeyeceğim falan demesi de ayrı çirkin.
Neyin ısrarı bu yani?
Atama vs.değil sebebiniz ne diye nikah kıydınız anlamadım. Başınıza dert almışsınız resmen.
Anam millet herşeyi paraya çevirmeye çalışıyor ya işten evlendi diye ayrılıp tazminat mı alınıyor vay anasınıİşi bırakmak için nikah kıyıldığını ilk defa duyuyorum. Tazminat almak için mi kıydınız?
İşi bırakmak icin
Senin hayatın olmuş İnternet.İnanın bende sogudum ve internete mümkün olduğunca az girmeye çalışıyorum
İnsan durduk yere şundan niye korkar. Hem de en çok.Annesine söz veriyorum düğüne kadar elimi sürmem demiş benim en çok korktuğum kocaya kacmis kız damgası yemekti
Evlilik tazminatı almış bu sayede. "Ben istifa ediyorum." deseydi tazminat alamazdı, alabilmek için nikah yapmışlar.İşi bırakmak için.nikah kıymanız ne alaka ya? Özgüveniniz mi yok? Zaten şu an da ayrı şehirlerdesiniz? Ha nikah kıymışsınız ha kıymamışsınız. Gidip iş yerinize 'ben istifa ediyorum' diyip çıkamadınız mı?
Birisine mi güvenmeniz gerekiyor işi bırakmak için? Ayrıca nikah ne alaka ciddi soruyorum. İşi bırakmakla nikah arasında nasıl bi bağlantı var?? Hayır madem işi bırakıp nikahlandınız niye aynı evde yaşamıyorsunuz?? Aynı evde yaşamayacaksanız neden nikahlandınız? Patronunuz nikah olmadan işi bırakamazsın mı dedi?
Konu ayrı, ilişkiniz ayrı bi beyin yakıyor.
o zaman maddi zarara girmeyin ya çokmuşEvet aklınızda bulunsun hatta yapmak isteyenleri uyarın aldığım tazminat 20 bin küsur bosansam.maddi olarak 100 150 bin zarar manevi yönü de var bunun
Kanal 7 dizisi mi çekiyorsunuz hanım kızımız?Hani burada nafaka ile ilgili konu açmıştım linç yemiştim.Ama niyetim nafaka değil hirsti sonra olaylar şu şekilde gelişti nisanliyken resmi nikah asla önermiyorum bizi manevi açıdan yordu.Bunu nişanlımla barıştık oda söyledi kavgalarimiz benim hatam birazda tahammulsuzlugumden oldu nişanlımın annesi teyzesi ve kızkardeşi ağır eleştirilere maruz kaldım.Onlari uyardım sen aramadan konusmucaklar diyo ama ben gorusmeme taraftarı değilim sadece bazı şeylerden rahatsız olduğumu söyledim nişanlım bu arada babasını yeni kaybetti onun psikolojisi de bu yüzden bozuk anne ve baba boşanmış baba eziyet vs. O yüzden babasına soğuktu üzüldüğünü kabullenemiyor.Bana dedigi su oldu düğüne kadar yanımda yasa imam nikahı da olsun dedi kabul etmedim bu sefer madem İslam hukuku düğüne kadar gorusmucez dedi annemden haberlesicez diyor.Bu insanla nasıl konusabilirim.Ayrilmayi da düşündüm ama hersey bu ayın başında gelişti ve ben neye uğradığını şaşırdım hastalandım paniklemeye kaygı bozukluğu yaşamaya başladım sürekli kafamda senaryolar kurup ağlıyorum mümkün olduğunca telefon kullanmayı da azaltmaya çalışıyorum çünkü depresyona giriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?