Nişanlımla ayrıldık

Ailesiyle ne sıklıkla görüşüyorsunuz acaba

Üzülmeyin bu bir deneyim ,hayırlısı olsun

Yani şanslısınız en azından nişanlı iken bunları konusmussunuz. Evlenseydiniz de bunları yaşasaydıniz daha kötü olacaktı ayrılma cesaretiniz olmayacaktı belki de. Şimdiden böyle davranıyorsa evlenince ne yapar? Sinir hastası olur çıkarsınız.
İlişki insanı huzursuz etmemeli.

Evet annesi benim evime misafir çağırcakmış oldu canım bende köle oluyum
Ne sacma kendi evinde agirlasin yahu senin evde ne isi varmis kaynanalik yapmaya calisiyo zaar sozunu gecircek sindircek seni istedigini yaptircak ayy cekilmez valla bosver ayrilmak en iyisi kendi memleketlerinden bulsunlar adetleri gelenekleri bilen birini

Sonradan çok şükredersin. Az biraz geçsin iyi ki bitmiş dersin. Ben şimdiden söyliim kurtulmuşsun, duygusal boşluğa düşüp döneyim deme

Ailesiyle ne sıklıkla görüşüyorsunuz acaba
Kayınvalidem ile aramızda en fazla 15 dk var görümcem ile de öyle. Araba ile ancak 5 dakika. O yüzden yeri geldiğinde haftada bir iki kez de oluyor ama özellikle hamileliğim zor geçtiği için son bi kaç aydır nadiren gidiyorum.
İlk gelin geldiğimde ev bulamadık 8 aya yakın ailesinin evinde yaşadık. O yüzden biraz farklı gelişti bizde samimiyet ve mesafe olayı.

Allah kurtarmış

Malesef bazı erkekler nişanlılım dönemi böyle triplerw girebiliyor. Ailelerini güya kabul ettirme çabaları,
Kendilerini annelerine ispatlama çabaları olarak görüyorum bu durumu.
Tabii ki asla onaylamıyorum
Ama çoğu erkekte evlendikten sonra geçiyor bu saçma sapan tripler.
Kendileri de anlıyor galiba kazın ayağının öyle olmadığını..
Tabi 40 yıl geçse de annesinin etkisinden kurtulamayanda var o ayrı..
yine de geçmiş olsun bence hiç böyle tiplerle ugraşmamak en iyisi

o ne be anasından ayrılamamış daha kafalara bak kendi hizmet etsin geleneksel kıro. iyi yapmışsın bacım yolun açık olsun arkana bile bakma hazır kurtulmuşsun

Ayrilmaniza sevindim fragman kötüymüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…