Nişanlımla ayrıldık

Evet doğum şeylerini bile açtılar bana annesiyle evlenmeden. İsmini benim ismimi koyun diye. Bende kabul etmedim. Bizim burda 40 gün kalınır benim torunum olsa hergün görmeye gelirim diyo bide

Evet bide annesi melek rollerinde ben kapalı olduğum için beni istemiyordu bunu açıkça söylediğinde oğluyla kavga etmişlerdi şimdi alttan alttan yapıyo böyle şeyler açıp aramıza bozuyo ama hiç bişel benden kıymetli değil bu saatten sonra çok yıprandım

Okurken şiştim Kuzenim de evlenince benzer bir durum yasadı. Bir lokantayla anlaşıp çeşit çeşit yemekleri sofraya dizmiş. Tirnagini bile oynatmadı yemek yapmak icin. evlilik muhabbetinden soğudum iyice böyle mevzulardan. Geçen bir yere detoks içeceği tarzı sporcu içecekleri yapmak blender almak için girdim. Korkunç taşlı taşlı çeyiz eşyaları her yerde.. Resmen midem bulandı. :) Lafı uzatmadan. Kafaniza yatan biri olmadan Evlenmeyin.

Annisi kaynanam bana çok kaynanalık yaptı ben ona yapmam diye bide konuşup duruyo nişanlıma kendini çok iyi ğösteriyo. Hergün bize ğelcekmiş tek kalcağı için falan o yüzdende kavga etmiştik

En güzeli olmuş bir ömür annesi kılığına girmiş kocami çekecektin

ALLAH a şükredin bence ve barışmayın da gittiğiniz yerde tek olacaksınız ve durum değişmeyecek muhtemelen ...

Annisi kaynanam bana çok kaynanalık yaptı ben ona yapmam diye bide konuşup duruyo nişanlıma kendini çok iyi ğösteriyo. Hergün bize ğelcekmiş tek kalcağı için falan o yüzdende kavga etmiştik
Yani bakima muhtac degilse hergunde olmaz ki.. dusunsene kocanla vakit geciremiyorsun tepende surekli annesinin gozleri.. kadin sanirim zamaninda ezildiginden acisini senden cikarmak istiyordu. Ezdirme kendini birak evlenip ayrilsan daha uzun sureli bir uzuntu yasayacaktin.. cok iyi olmus

Hayırlısı olsun,Allah karşınıza hayırlısını çıkarsın.Bir aile olmadan,çocuk olmadan bitmesi en iyisi olmuş.

Bence de pişman olma. Sonu yokmuş bunun. Boşlukta olman normal. Zamanla geçer.

Bence Allah kurtarmış seni.

sen mi ayrıldın yoksa o mu?

Geri dönmeyi bile düşünme bu ne yaaa içim şişti. Adetler olabilir ,elinden geldigi kadar ayakta uydurur insan ama bu ne? Kendi evinde hizmetçi olucan. En dogru kararı vermişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…