- 18 Mayıs 2008
- 6.865
- 8.398
-
- Konu Sahibi Sirinprensess
Balık baştan kokmuş ayrılmak en iyisi sonradan daha çok üzülmek ıstemıyorsanMerhaba arkadaşlar umarım doğru yere yazıyorumdur. Lafı uzatmadan konuya geçeyim. Nişanlımla onun görmediği, görmek istemediği problemlerim var. Aileme içten içe kinli bunda benim de payım var daha sonradan sorun olacağını düşünmediğim için aile içi problemlerimi anlatmıştım ama o kinlendi bunu nasıl düzeltebilirim? Ayrıca her tartışmada kendini haklı görüyor, sinirini öne sürüyor, ters yapıyor ve özür dilemiyor. Çevremdeki ilişkilere bakıyorum hiç öyle değil bizimkisi. Artık mecburi alttan almak zorunda kalıyorum tartışmalarda azıcık avucumun içine alıp sözümü dinletmek istiyorum. Lütfen yardımcı olun bana
Merhaba arkadaşlar umarım doğru yere yazıyorumdur. Lafı uzatmadan konuya geçeyim. Nişanlımla onun görmediği, görmek istemediği problemlerim var. Aileme içten içe kinli bunda benim de payım var daha sonradan sorun olacağını düşünmediğim için aile içi problemlerimi anlatmıştım ama o kinlendi bunu nasıl düzeltebilirim? Ayrıca her tartışmada kendini haklı görüyor, sinirini öne sürüyor, ters yapıyor ve özür dilemiyor. Çevremdeki ilişkilere bakıyorum hiç öyle değil bizimkisi. Artık mecburi alttan almak zorunda kalıyorum tartışmalarda azıcık avucumun içine alıp sözümü dinletmek istiyorum. Lütfen yardımcı olun bana
Adamın karakteri bu. Değiştiremezsin ki değiştirmeye de çalışmamalısın. Çünkü değişmiş gibi gözükse de altta kendi benliği kalır, eninde sonunda ortaya çıkar.Merhaba arkadaşlar umarım doğru yere yazıyorumdur. Lafı uzatmadan konuya geçeyim. Nişanlımla onun görmediği, görmek istemediği problemlerim var. Aileme içten içe kinli bunda benim de payım var daha sonradan sorun olacağını düşünmediğim için aile içi problemlerimi anlatmıştım ama o kinlendi bunu nasıl düzeltebilirim? Ayrıca her tartışmada kendini haklı görüyor, sinirini öne sürüyor, ters yapıyor ve özür dilemiyor. Çevremdeki ilişkilere bakıyorum hiç öyle değil bizimkisi. Artık mecburi alttan almak zorunda kalıyorum tartışmalarda azıcık avucumun içine alıp sözümü dinletmek istiyorum. Lütfen yardımcı olun bana
İlişkilerde anlayış olmalı elbette biri sinirliyken diğeri sükuneti korumalı ama asla asla alttan almak olmamalı. Karşınızdaki kişi alttan almanıza alışmış en saçma salak şey de sinirliyim lafı. Sanki bi onda sinir var. Sağlam bi derse ihtiyacı var bazen karşı taraf bazı şeylerin incelediği yerden kopabilecegini bilmeliMerhaba arkadaşlar umarım doğru yere yazıyorumdur. Lafı uzatmadan konuya geçeyim. Nişanlımla onun görmediği, görmek istemediği problemlerim var. Aileme içten içe kinli bunda benim de payım var daha sonradan sorun olacağını düşünmediğim için aile içi problemlerimi anlatmıştım ama o kinlendi bunu nasıl düzeltebilirim? Ayrıca her tartışmada kendini haklı görüyor, sinirini öne sürüyor, ters yapıyor ve özür dilemiyor. Çevremdeki ilişkilere bakıyorum hiç öyle değil bizimkisi. Artık mecburi alttan almak zorunda kalıyorum tartışmalarda azıcık avucumun içine alıp sözümü dinletmek istiyorum. Lütfen yardımcı olun bana
Bunu sadece bir tabir olarak söyledim sadece birazda benim sözüm geçsin istiyorum
Keske böyle devam etse ... işleri büyütecek evlenince. Nasılsa ayrılmak daha zor diyeGerçekten böyle mi devam eder
Başka erkek yok. Niye ayrılsın. Alttan alacak tabi. Kadın dediğin (!) susar, alttan alır sonra da buralarda avucuma nasıl alırım diye dolanır durur. Cevap basit. Alttan alacaksınız. Artık nasıl olursa.Mecburı alttan alacağına ayrılabılırsın mesela?
Evet devam ediyor, evlendikten sonra degısen tek sey altında yaşadığınız çatıGerçekten böyle mi devam eder
Merhaba arkadaşlar umarım doğru yere yazıyorumdur. Lafı uzatmadan konuya geçeyim. Nişanlımla onun görmediği, görmek istemediği problemlerim var. Aileme içten içe kinli bunda benim de payım var daha sonradan sorun olacağını düşünmediğim için aile içi problemlerimi anlatmıştım ama o kinlendi bunu nasıl düzeltebilirim? Ayrıca her tartışmada kendini haklı görüyor, sinirini öne sürüyor, ters yapıyor ve özür dilemiyor. Çevremdeki ilişkilere bakıyorum hiç öyle değil bizimkisi. Artık mecburi alttan almak zorunda kalıyorum tartışmalarda azıcık avucumun içine alıp sözümü dinletmek istiyorum. Lütfen yardımcı olun bana
Aileniz sizi üzdüğü için mi onlara karşı böyle kinlendi nişanlınız ? büyük bir hata mı yaptılar ki bu kadar unutamayıp kinlensin merak ettimSevgilim değil zaten nişanlım bunu sürekli söylüyorum ama kin tuttuğu belli yani dile getirmese olmadık yerde koyveriyor
Siz bu erkekleri evlenince iki dantelli don görüp akılları başlarından gidecek sanıyorsunuz.
Avcunuzun içine falan alamazsınız, nişanlıyken böyle olan insan evlenince bunun bin beteri olut.