Nişanlımla aramızdaki sorun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailenizi şu saatten sonra asla sevimli göstermezsiniz. Onu unutun.

Ancak şöyle bişey olursa düzelebilir. Babanız der ki; oğlum size 1 milyon bağışlıyorum. İstediğinizi yapın. İşte ancak o zaman sevgili nişanlınız her şeyi unutur.

Sizin dinamikler şimdiden bozulmuş. Şahsen böyle bir kişiyle ömrümü birleştirmeye cesaret edemezdim. Alttan almaya devam ettiğiniz sürece ezilmeye mahkum olduğunuzu da bilmelisiniz.

Balık baştan kokmuş ayrılmak en iyisi sonradan daha çok üzülmek ıstemıyorsan

bugün mecburi altdan alirsan eger, evlenince mecburi anasina köle olursun, maas kartini veririsin, evde hizmetci olursun, en sonda da mecburi dayak yer oturursun....

Adamın karakteri bu. Değiştiremezsin ki değiştirmeye de çalışmamalısın. Çünkü değişmiş gibi gözükse de altta kendi benliği kalır, eninde sonunda ortaya çıkar.

Aile sorunlarını çok erken anlatmışsın. Kinlenmiş. Hatta bunu zaman zaman sana karşı kullandığından da eminim. Şimdiye dek yapmadıysa da yapacaktır.

Nişanlım demişsin. Her tartışmada tersleyen, kinini kullanan ve esas özür dilemeyen bir adam. Nasıl avucuma alıp düzeltebilirim bu durumu demişsin. Yapamazsın.

En tatlı dönem olan nişanlılıkta böyleyken, bence kendine esas sorman gereken soru "ben bu adamla evlenmeli miyim"dir.

Her tartışmada kendini haklı gören, özür dilemeyi bilmeyen bir adam.. Koşarak uzaklaşmanı tavsiye ederim naçizane..

sizin aile içi problemlerinizden ona ne ve ne hakla kinleniyor, bu bir.
ikincisi de, haksızlığını kabul edemeyen - özür dilemeyi bilmeyen bir insanla bir ömür geçirmek insanı hasta eder.
göze alıyorsanız evlenin. ancak mantıklı olan böyle bir karakterden ayrılmaktır.

Aile sirlarinizi neden paylasirsiniz ki anlam veremiyorum hic.

Sen aileni baskasinin karsisinda hor görürsen bunun devami karsidan gelir unutma..

Nasil bir geri vites alip nisanlinin gozunde ailenizi yuceltirsin bilemem kolay gelsjn

Duzelmez,ayrilin,omur biyu sorun yasarsiniz,
Sonuc fiziksek siddetvur ,iliskilerde akillanir aile işi yasananlari anlatmazsiniz ,mesafe sart

İlişkilerde anlayış olmalı elbette biri sinirliyken diğeri sükuneti korumalı ama asla asla alttan almak olmamalı. Karşınızdaki kişi alttan almanıza alışmış en saçma salak şey de sinirliyim lafı. Sanki bi onda sinir var. Sağlam bi derse ihtiyacı var bazen karşı taraf bazı şeylerin incelediği yerden kopabilecegini bilmeli

Aileniz ile ilgili ne anlattınız ki bu kadar tepki gösteriyor?

Eşimle 11.senemizin sonunda uzun bir nişanlılığın ardından evlendim. Ailem ile sorun yaşayan bir çocuktum oldu olası, bilirdi de. Destek oldu, omzunda ağladım. Yeri geldi annemle konuştu yeri geldi babamla. Ancak saygısızlık yapmadı. Kin gütmedi. Sadece bir kez şunu dedi senin affettiğin şeyleri benim affetmemem gibi bir durum olamaz, sen de düşünüp kendinde tramva haline getirme.

Demem o ki sizi seven, size saygı duyan kişi sizin affettiklerinizle karşı tarafı yargılamaz.

Bunu sadece bir tabir olarak söyledim sadece birazda benim sözüm geçsin istiyorum

işte sıkıntı burada

evlilik biraz da benim sizim geçsin bir kurum değil

kimsenin sözü geçmesin

ailenize kini ne

muhatap olmasın oldu bitti

hep sinirli vs o onun hatalı özellikleri onu tartın ölçün biçin olursa olur olmazsa ayrılın

unutmayın karşıdaki değişmeyecek hatta şöyle söyleyelim iyi yönleri %10-25 azalıp kötü yönleri %10-25 artacak

buna göre değerlendirin

aktini cizdigim kismi siz de yapin,
madem oyle iste boyle,
kendisi hic bir tartismada alttan almamis adami ne diye alttan aliyorsunuz ki.

ailenizle ilgili meselelerde de,
"kimsenin ailesi dort dortluk degil,
o yuzden herkes kendi ailesine baksin"
diyebilirsiniz.

Sevgilim değil zaten nişanlım bunu sürekli söylüyorum ama kin tuttuğu belli yani dile getirmese olmadık yerde koyveriyor
Aileniz sizi üzdüğü için mi onlara karşı böyle kinlendi nişanlınız ? büyük bir hata mı yaptılar ki bu kadar unutamayıp kinlensin merak ettim

Siz bu erkekleri evlenince iki dantelli don görüp akılları başlarından gidecek sanıyorsunuz.
Avcunuzun içine falan alamazsınız, nişanlıyken böyle olan insan evlenince bunun bin beteri olut.

ay çok aşırı katıldım bu yoruma.
evlenip sevişince hemen değişecek sanan o kadar çok kadın var ki..
o yüzden zaten evlilik öncesi herşeyi sineye çekiyorlar ya.

Sözüme saygısı olmayan, tartışırken beni bastıran ve haksizken bile özür dilemeyen bir ayıya basarım tekmeyi gider. Ama siz bu ayıyla eğleneceksiniz gibi geliyor bana, evleneceksiniz, üstüne bı de "6 aylık evliyim 5 aylık hamileyim eşim çok sinirli biri ne yapmalıyım" diye konu acacaksiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…