Merhaba arkadaşlar umarım doğruyere yazıyorumdur. Lafı uzatmadan konuya geçeyim. Nişanlımla onun görmediği, görmek istemediği problemlerim var. Aileme içten içe kinli bunda benim de payım var daha sonradan sorun olacağını düşünmediğim için aile içi problemlerimi anlatmıştım ama o kinlendi bunu nasıl düzeltebilirim? Ayrıca her tartışmada kendini haklı görüyor, sinirini öne sürüyor, ters yapıyor ve özür dilemiyor. Çevremdeki ilişkilere bakıyorum hiç öyle değil bizimkisi. Artık mecburi alttan almak zorunda kalıyorum tartışmalarda azıcık avucumun içine alıp sözümü dinletmek istiyorum. Lütfen yardımcı olun bana
[/QUOTE öncelikle ailenizle ilgili hiçbir sırrınızı probleminizi paylaşmayınız ayrıca neden altan alıyorsunuz nişanlılık süreci birbirini tanıma sürecidir siz baştan herşeyi altan alırsanız ilerisi çıkmaz labirant ayrıca sinirli ise tedavi görsün
ayrıca her ilişkinin kendine göre dinamiği faklıdır çevrenizdekilerin ilişkileriyle kıyaslamayınız kendi ilişki dinamiğinizi düzeltmek için çabalayın ayrıca kk nın klişesi nişanlılık fragman evlilik daha aksiyonlu