Nişanlımla aramızdaki sorun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim geçmişte bir sevgilim vardı aynı senin tarifine benziyordu
Bir şey anlatsam hemen kinleniyor doluyordu, öfke problemi vardı, erkek kuzenimle aynı odada uyudum diye kıyameti koparmıştı, çok sinirliydi sonra zaten saçma öfke problemlerinden ayrıldık. O zaman aşktan gözüm görmemiş şimdi bakınca resmen psikopatmış

Evlenince dayanamaz bana, aynı evde olunca siniri geçer diyorsan erkeklerin en iyi, en romantik, en sevimli, olduğu zaman sevgililiktir; sonra nişan sonra evlilik yani maalesef her şey daha da kötüye gidecek. Bunu buradaki 1000 tane evlenmiş kişiye sorabilirsin.

Çok güzel yazmışsınız bunu söyledim terapiste gidelim dedim fakat kabul etmedi
Canım benim terapiste gidip uğraştığına değer mi, ne gerek var,flört ettin nişanlandın sonra baktın ki Senin alttan almanla ilişki devam ediyor niye terapiste zaman ve para harcıycaksın, bence buraya kadarmış de sal ipini, insan mutlu olmak için evlenir ilişki yaşar, zorlamayla terapiyle falan olmaz güzellik, haa büyük bir olay yasamıştır bunalımdadır ortada bir sebep vardır tabi ki de terapiye gidilir ama karakteri böyleyse dr ne yapsın

Bence sozunu dınletmek ısteme dırek ayrıl evlenmeden. Ne nısanlılar car agzının ıcıne bakıp evlenınce zebanı gıbı olan sımdıden sen duzeltemeye calısırsan evlenınce cokkk pısman olacaksın

Gecmis olsun, dunyanin en zor erkeklerinden biriyle nisanlanmissiniz.
Ben soyle bir kac huyunu daha siralayim esinizin:
- en ufak seyde parlayan
- anlayisli olmadigi halde sizin anlayissiz olmanizdan sikayet eden
- size kotu davranan herkese kizabilen ama kendi kotulugu dibine kadar yasatan
- kendini her konuda hakli goren
- kontrolcu

hepsi degilse bile eminim bunlarin cogu vardir. Bu iliskiye son verirseniz hicbirsey kaybetmezsiniz fakat devam ederseniz bir cok seyi degil herseyinizi kaybedersiniz. Iyi dusunun. Nisanlilik donemi tanisma evresidir. Mecbur degilsiniz evlenmeye.

tam bu tarifteki gibi bir erkek arkadaşım olmuştu ne yazık ki.
"sevgi" tanımızını yeniden gözden geçirin. hayatımıza birilerini hayatı paylaşmak, nefes alabilmek için alıyoruz zor zamanlarımızda bunların bize karşı kullanılması için değil. size tek küçük bir örnek vereyim, ilişkimin başlarında zamanında akademide evli bir profesörden doktora kadrosu vaadiyle iğrenç bir teklif almıştım, ve çok üzülüp, kendimi suçlamıştım ben mi yakın davrandım diye. bir zaman sonra benim gibi pek çok asistana aynı teklifle gittiğini öğrendim. bu benim o yıllarda çok üzüldüğüm bir şeydi ve ben o erkek arkadaşıma içtiğimiz bir gün bundan bahsettim. aradan yıllar geçip ben ondan ayrılmak istediğimde hıncından, öfkesinden bunu bile kullandı bana sırf canımı yakmak için. "kim bilir sen ne yaptın, neden sen?" dedi. sonrasında bir sürü özür diledi, ama ben sırf canımı yakmak için eline ne geçerse kullanmasını asla anlayamadım. bana çok nefret ve kin dolu bir şey olarak geldi bu her zaman. şu an görebiliyorum ki bu adamla evlenirseniz ileride her üzüntünüzü, her şeyi size karşı kullanacak, yüzünüze vuracak ki normalde size sevgi dolu bir adamken sinirlendiğinde söylediği şeyler yüzünden artık ona dokunmak bile istemeyeceksiniz. size tek önerim ilişkinizi istediğiniz şekilde yaşayın, ama bazı işaretleri de görmezden gelmeyin. bunun bir tık sonrası psikolojik şiddet çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…