- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
- Konu Sahibi Sirinprensess
Nereye kadar alttan alıcaksın. Nışanlılık tanıma tartma sürecı olmuyorsa ayrıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nıye kın dolu sebep ne ?Birde konusu açılınca ben onları seviyorum diyor evet saygıda kusur etmiyor geldiğinde gayet sohbeti muhabbeti iyi ama içinde kin olduğunun ben farkındayım
O an seni yakın gördüm dertleştim ama onlar benim ailem laflarına dikkat et demelisin en azından bunu hissettirmelisin bence sevgilin olgun bir insan değil. Ben de eşimle dertleşirim birbirimize ailelerimizden dert yanarız ama hiç sonradan ama şunu yapmıştı demedik. Eğer evlilik düşünüyorsan sevgilinin bu tavrı o zaman daha pervasızca devam edecek iyi düşün.Evet anlatma diye çok söyleyen oldu ama ben dinlemedim dediğiniz gibi bugün kızıp yarın unutuyorum ama o unutmuyor ben ailemi savununca onlar şunu yapmıştı diyor gerçekten ne yapacağımı şaşırdım
neden degissin ki? insanin karakteri fegismiyir. nisanlin da kindar. bu kindarlık zamanla sana da yansiyacak. sana da kin tutmaya baslayacak.Gerçekten böyle mi devam eder
Ailemle çok sıkıntılıydım bir dönem aramız iyi değildi bunları anlatmıştımNıye kın dolu sebep ne ?
Sevgilim değil zaten nişanlım bunu sürekli söylüyorum ama kin tuttuğu belli yani dile getirmese olmadık yerde koyveriyorO an seni yakın gördüm dertleştim ama onlar benim ailem laflarına dikkat et demelisin en azından bunu hissettirmelisin bence sevgilin olgun bir insan değil. Ben de eşimle dertleşirim birbirimize ailelerimizden dert yanarız ama hiç sonradan ama şunu yapmıştı demedik. Eğer evlilik düşünüyorsan sevgilinin bu tavrı o zaman daha pervasızca devam edecek iyi düşün.
Ayrıl çekılmez böylesiAilemle çok sıkıntılıydım bir dönem aramız iyi değildi bunları anlatmıştım
Çok güzel yazmışsınız bunu söyledim terapiste gidelim dedim fakat kabul etmedi
Canım bu fragman, film daha uzun ömürlü ve zorlu geçecek.Merhaba arkadaşlar umarım doğru yere yazıyorumdur. Lafı uzatmadan konuya geçeyim. Nişanlımla onun görmediği, görmek istemediği problemlerim var. Aileme içten içe kinli bunda benim de payım var daha sonradan sorun olacağını düşünmediğim için aile içi problemlerimi anlatmıştım ama o kinlendi bunu nasıl düzeltebilirim? Ayrıca her tartışmada kendini haklı görüyor, sinirini öne sürüyor, ters yapıyor ve özür dilemiyor. Çevremdeki ilişkilere bakıyorum hiç öyle değil bizimkisi. Artık mecburi alttan almak zorunda kalıyorum tartışmalarda azıcık avucumun içine alıp sözümü dinletmek istiyorum. Lütfen yardımcı olun bana
Evet anlatma diye çok söyleyen oldu ama ben dinlemedim dediğiniz gibi bugün kızıp yarın unutuyorum ama o unutmuyor ben ailemi savununca onlar şunu yapmıştı diyor gerçekten ne yapacağımı şaşırdım