Nişanlımın yeğeni...

Ya sende sevmeye anlasmaya calıs, henuz daha küçükmüş kıskanır dayısını, yada mesafe koy baştan dicem ama çoçuk işte ailede bitiyor iş. Insallah yakın oturmasınız evlenince de ne diyim daha cok girer aranıza yoksa, ama seninde yerin ayrı olacak kendı cocugunuz olunca esin ona ilgi gösterecek emin ol. Takma kafaya.

Rahatsız oluyorsun bunu dile getir nisanlina.düzgün bir sekilde.ama buradaki tavrın gibi davranirsan sana sıkıntı çıkar. Sen de uyarma sen kötü olursun.tampon bölge oluştur.

Yukarıda da yorum yaptın bana tavrın aşırı geldi. Biri benim çocuğumla çocuğa gelene kadar yegenimle bile böyle şeyler dusunse çok üzülürüm çok da kızarım. Altı üstü çocuk demiyorum tabi ki. Ama siz küçücük çocuğu düşman bellemissiniz. Buna gerek yok. O çocuk evinize girip çıkacak ister iste ister isteme.

Aynısı başıma geldi. Hiç bir farkı yok görümcem in kızıydı. Yaşları da aynı. Bana çok çirkin beğenmedim evlenmesin vs. Falan demişti. Kendileri anlattı gül gül öldük. Ya ne aklımdan sizinki gibi kötü bir şey geçti ne takıntı yaptım ne çocuktan nefret ettim. Sevgiyle yaklaştım şimdi yengecim yengecim diye peşimde. Allah nişanlının ailesine ve nişanına sabır versin. Bu kadar basit bir olayı kafaya takıp büyüten ve küçük bir çocuğa düşman olabilen bir insan ile kolaylıklar dilerim. Lütfen olgun olun. Eleştirim muhakkak ağır gelecektir ama birinin sizi kendinize getirmesi lazım, kalbinizi kırmak gibi bir niyetim yok. Hayata daha güzel bakarsanız hayat da size güzellikler verir.

Yok artik
Siz nasil bir ortamda yetistiniz?
Gercekten şok oluyorum boyle seyleri okuyunca
Kardes sevilir hanimefendi , hemde cok sevilir , ayni kan ayni can , ayni karindan cikmalar
Kardes kelimesinin kokeni karindastir , benim kardesim 34 yasinda , 1.92 boyunda ama beni gorunce gelir sirnasir kolumun altina girer , bitanem diye sever beni , bende onu yavrum diye severim
Gelinimiz de guler bu halimize , kocasini oyle sevgi yumurcagi gorunce mutlu oluyor cunku sevgiyle buyuyen adam karisina da o sevgiden kat be kat fazlasini veriyor
Yazik size cok yazik , azicik sevmeyi bilin , o zaman 8 yasindaki bebeyi de kiskanmazsiniz

Cocuk kesinlikle terbiyesiz ailesi dediklerini gulerek antaliyorsa onlar daha da terbiyesiz uzgunum bunun sonu gelmeyecek terbiyesiz gorgusuz ne dediklerini bilmeyen bir aileye gelin gidiyorsunuz

3-4 sene sonra düzelir takma kafana çok küçük

Düğün vardı annesine demiş ki ben o gelini hiç beğenmedim çok çirkin gidip ona saldırıcam.. görümcemde bunu bana gülerek anlatıyor.. kaynanam da gülüyor.
bu laf çok sınır bozucu ve kv gulmeside öyle... Sende kahkaha atarak kendi tipine baksın besleme diiceksin ayy cok sınır oldum. 8 yasında ama herkes destekler gibi gülüyor.. muhattap olma. yada al ablacım para vereyim topitop alırsın de

Çocuktur ama çocuklar da bir insana etrafından o insana verilen değer ve duyulan saygıya göre davranırlar. Eğer ailede spze karşı saygı olsaydı çocuk da bu şekilde konuşamazdı. Veya en azından o şekilde konuştuğunda biri uyarsaydı sizi bu konuşmabu kadar rahatsız etmezdi. Mesele 8 yasındaki çocuğun söylediği bir laf değil. Saygı ile ilgili

Nasılmış ya cirkin diolar gülüolar Allah aşkına akıllo biri yok orda nişanlıda aynı demekki uzak durun bence sizin arkanızda durmuyor eşiniz demekki diyebilir o benim eşim olacak oyle şeyler soyleme uzulur falan. Kendinle dalga geçtirme nasıl alışır oylegider terbiyesizler

Aklıma amcam geldi ya.Amcam bana hep çiçeğim diye seslenirdi, ta ki o güne kadar . Ben lise 2 deyken nişanlanmıştı, yengemi bize getirdi bir gün. Annem mutfaktayken amcam yine çiçeğim diye seslenince yengem bir bozuldu . Senin çiçeğin benim artık dedi amcama. Şok olmuştum. Daha da bana çiçeğim demedi. İyi ki de dememiş, değmez nişanlısının hatrını kırmaya.

çocuk kıskanmasın diye yapmışlar ama siz kıskanmışsınız :) ben kıskanmanızı tuhaf karşılamadım ama

Bence kafanda çok kuruyorsun ayrıca çocukla bir olma herkes sana cephe alır onun yaptığı çocukluk sen yetişkinsin unutma bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…