Şımarık terbiyesiz belliki takılmayın ama yüzgöz de olmayınHerkese iyi akşamlar.. Bir önceki konumda bahsetmiştim nişanlımın yeğeni ile olan ilişkisini... bugün görüntülü konuşuyorduk o da geldi (nişanlım çağırdı) bana baktı hele tipe bak dedi. Yaşı daha 8-9. Ne zaman birlikte olsak geliyor aramıza dayısını öpüyor duruyor bana nispet yapar gibi yapıyor ama ciddiyim. Düğün vardı annesine demiş ki ben o gelini hiç beğenmedim çok çirkin gidip ona saldırıcam.. görümcemde bunu bana gülerek anlatıyor.. kaynanam da gülüyor. Ama bugün bana dediği laf beni kızdırdı nişanlıma dedim yeğenine söyle lütfen terbiyeli olsun nişanlım da şaka yaptı çocuk dedi. Bide çocuğa diyor evlendiğimizde sen her gün bize gel tamammı. Tamam çocuk anlıyorum ama bu nasıl çocuk ya. Yemin ederim telde konuşurken arkadan görümcemlerin ve çocukların sesi geldikçe sinirlerim bozuluyor duymaya tahammül edemiyorum napıcam ben daha şimdiden bilmiyorum canım sıkılıyor kafamda sürekli kuruyorum ya böyle olursa ya şöyle olursa... çok korkuyorum çok abartıyormuyum bilmiyorum içimden ağlamak geliyor sanki nişanlım beni sevmeyecek onlarla hep eğlenecek bende sığıntı olucam diye korkuyorum belki saçma ama işte belkide evlerinde kaldığım sürece etkilendim... bana önerebileceğiniz şeyler nedir ne yapıyım
Ayrıl.bu ruh haliyle ilişkinizi bitirecek tek kişi sensin.Herkese iyi akşamlar.. Bir önceki konumda bahsetmiştim nişanlımın yeğeni ile olan ilişkisini... bugün görüntülü konuşuyorduk o da geldi (nişanlım çağırdı) bana baktı hele tipe bak dedi. Yaşı daha 8-9. Ne zaman birlikte olsak geliyor aramıza dayısını öpüyor duruyor bana nispet yapar gibi yapıyor ama ciddiyim. Düğün vardı annesine demiş ki ben o gelini hiç beğenmedim çok çirkin gidip ona saldırıcam.. görümcemde bunu bana gülerek anlatıyor.. kaynanam da gülüyor. Ama bugün bana dediği laf beni kızdırdı nişanlıma dedim yeğenine söyle lütfen terbiyeli olsun nişanlım da şaka yaptı çocuk dedi. Bide çocuğa diyor evlendiğimizde sen her gün bize gel tamammı. Tamam çocuk anlıyorum ama bu nasıl çocuk ya. Yemin ederim telde konuşurken arkadan görümcemlerin ve çocukların sesi geldikçe sinirlerim bozuluyor duymaya tahammül edemiyorum napıcam ben daha şimdiden bilmiyorum canım sıkılıyor kafamda sürekli kuruyorum ya böyle olursa ya şöyle olursa... çok korkuyorum çok abartıyormuyum bilmiyorum içimden ağlamak geliyor sanki nişanlım beni sevmeyecek onlarla hep eğlenecek bende sığıntı olucam diye korkuyorum belki saçma ama işte belkide evlerinde kaldığım sürece etkilendim... bana önerebileceğiniz şeyler nedir ne yapıyım
Sorun bir çocuk değil ki gorumce kv...tüm eş ailesiMerak etme yakında aşk olaylarına girer yakanızdan düşersorun etme bence 8 yaşında yani
Sizin görümce ciddi anlamda ağzının üstüne okkalı bir tokadı haketmiş, saygısızlık başka birşey değil.Sizinki yine küçükmüş yeni evlenmiştik benim büyük görümcemin kızı 17 yaşındaydı eşime mesaj atmış bir hayat kadınını bana tercih ettin diye ölür müsün öldürür müsün
Eşimin ailesiyle ilk tanıştığımda onun yeğeni de aynısını yapıyordu. Oturup da 12 yaşındaki çocuğu kıskanmak yerine (ki 18 olsa ne olur. Yeğeni nihayetinde) ona gerçekten yengelik yaptım. Sohbet ettim, oyunlar oynadım. Hatta bazen biz eşimle otururken ben onu cagirdim gel kız dayının yanına diye. Şimdi 17 yasinda bir kankam var.Herkese iyi akşamlar.. Bir önceki konumda bahsetmiştim nişanlımın yeğeni ile olan ilişkisini... bugün görüntülü konuşuyorduk o da geldi (nişanlım çağırdı) bana baktı hele tipe bak dedi. Yaşı daha 8-9. Ne zaman birlikte olsak geliyor aramıza dayısını öpüyor duruyor bana nispet yapar gibi yapıyor ama ciddiyim. Düğün vardı annesine demiş ki ben o gelini hiç beğenmedim çok çirkin gidip ona saldırıcam.. görümcemde bunu bana gülerek anlatıyor.. kaynanam da gülüyor. Ama bugün bana dediği laf beni kızdırdı nişanlıma dedim yeğenine söyle lütfen terbiyeli olsun nişanlım da şaka yaptı çocuk dedi. Bide çocuğa diyor evlendiğimizde sen her gün bize gel tamammı. Tamam çocuk anlıyorum ama bu nasıl çocuk ya. Yemin ederim telde konuşurken arkadan görümcemlerin ve çocukların sesi geldikçe sinirlerim bozuluyor duymaya tahammül edemiyorum napıcam ben daha şimdiden bilmiyorum canım sıkılıyor kafamda sürekli kuruyorum ya böyle olursa ya şöyle olursa... çok korkuyorum çok abartıyormuyum bilmiyorum içimden ağlamak geliyor sanki nişanlım beni sevmeyecek onlarla hep eğlenecek bende sığıntı olucam diye korkuyorum belki saçma ama işte belkide evlerinde kaldığım sürece etkilendim... bana önerebileceğiniz şeyler nedir ne yapıyım
Cahil insanların yetiştirdiği terbiyesiz bir cocuk.Demekki cocugun yaninda konusuyorlar ki cocuk da etkilenip bu tarz yorumlar yapabiliyor.Ama kendi düzenini kurduktan sonra onlar dış kapının dış mandali olacaklar.Kimse icin nisanlinla kötü olma evi paylasacak olan sizsiniz.Sakinliginizi koruyunHerkese iyi akşamlar.. Bir önceki konumda bahsetmiştim nişanlımın yeğeni ile olan ilişkisini... bugün görüntülü konuşuyorduk o da geldi (nişanlım çağırdı) bana baktı hele tipe bak dedi. Yaşı daha 8-9. Ne zaman birlikte olsak geliyor aramıza dayısını öpüyor duruyor bana nispet yapar gibi yapıyor ama ciddiyim. Düğün vardı annesine demiş ki ben o gelini hiç beğenmedim çok çirkin gidip ona saldırıcam.. görümcemde bunu bana gülerek anlatıyor.. kaynanam da gülüyor. Ama bugün bana dediği laf beni kızdırdı nişanlıma dedim yeğenine söyle lütfen terbiyeli olsun nişanlım da şaka yaptı çocuk dedi. Bide çocuğa diyor evlendiğimizde sen her gün bize gel tamammı. Tamam çocuk anlıyorum ama bu nasıl çocuk ya. Yemin ederim telde konuşurken arkadan görümcemlerin ve çocukların sesi geldikçe sinirlerim bozuluyor duymaya tahammül edemiyorum napıcam ben daha şimdiden bilmiyorum canım sıkılıyor kafamda sürekli kuruyorum ya böyle olursa ya şöyle olursa... çok korkuyorum çok abartıyormuyum bilmiyorum içimden ağlamak geliyor sanki nişanlım beni sevmeyecek onlarla hep eğlenecek bende sığıntı olucam diye korkuyorum belki saçma ama işte belkide evlerinde kaldığım sürece etkilendim... bana önerebileceğiniz şeyler nedir ne yapıyım
Benim eşimi kardeşi yegeni ne bileyim akrabasi sevse sarilsa mutlu olurum,ne sevimliler derim .sevgiye nasil bu şekilde bakıyorsunuz anlayamıyorum.Bence iki tarafta birbirlerine karşı düşünceli olmalı... evinize gelen yabancı bir insan.. hemen alışamayabilir. Herkes yerini bildikten sonra bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Bana göre bir insan neden abisini dayısını vs sevgiye boğar anlam veremiyorum abi dediğin kavga edersin ne öyle sevgi pıtırcığı gibi saçmalık ya da gereksiz gösteriş
Kız 5 yıldır kaçıyor bizden annesine onu gördüğüm yerde döveceğimi söylemiştim hala görünmedi bir taraftanda iyi oldu bir pislikten arınmış oldukSizin görümce ciddi anlamda ağzının üstüne okkalı bir tokadı haketmiş, saygısızlık başka birşey değil.
Çok güzel gerçekten çok iyi yapmışsınız tebrik ediyorum sizi.Kız 5 yıldır kaçıyor bizden annesine onu gördüğüm yerde döveceğimi söylemiştim hala görünmedi bir taraftanda iyi oldu bir pislikten arınmış olduk
Teşekkür ederim totiş korkusu böyle birşeymiş demek kiÇok güzel gerçekten çok iyi yapmışsınız tebrik ediyorum sizi.