Nişanlımın yeğeni...

Şımarık terbiyesiz belliki takılmayın ama yüzgöz de olmayın

Aslında bu yaptığın kıskançlık değil. Ailede sana saygı duyulmuyor eğer duyulsaydı her şeyden önce nişanlından çekinirsi o bebe çok terbiyesiz saygısız nir durum. Ben olsam tahammül edemezdşm tepkimi belli ederdim

Ayrıl.bu ruh haliyle ilişkinizi bitirecek tek kişi sensin.

Evet daha küçük sekiz yaşında ama benimde sekiz yaşında bir kızım var kimseye böyle deme cesaretini gösteremez ki izin vermem. Saygıyla alakalı birazda saygıyı nasıl öğrendiğiyle alakalı biz sadece kendinden büyüklerine değil kendinden küçüklerine de bitkilere hayvanlara da saygılı olması gerektiğini öğretmeye çalışıyoruz ki herkese faydalı olabilsin. Çocuğun suçu yok yani

Ben de olsam sinirlenirim haklısınız. Çocuk olabilir ama annesi karsısına alıp ciddi şekilde kızarak uyarsa bir daha sizinle öyle konuşamaz. 8 yaş çok da küçük sayılmaz, bence tamamen şımarıklık. Acaba çocuk ailesinden duyduklarını mı size söylüyor diye düşündüm nedense, bence burada aileden kaynaklı bir art niyet var sanki.

Sizin görümce ciddi anlamda ağzının üstüne okkalı bir tokadı haketmiş, saygısızlık başka birşey değil.

Eşimin ailesiyle ilk tanıştığımda onun yeğeni de aynısını yapıyordu. Oturup da 12 yaşındaki çocuğu kıskanmak yerine (ki 18 olsa ne olur. Yeğeni nihayetinde) ona gerçekten yengelik yaptım. Sohbet ettim, oyunlar oynadım. Hatta bazen biz eşimle otururken ben onu cagirdim gel kız dayının yanına diye. Şimdi 17 yasinda bir kankam var.

Cahil insanların yetiştirdiği terbiyesiz bir cocuk.Demekki cocugun yaninda konusuyorlar ki cocuk da etkilenip bu tarz yorumlar yapabiliyor.Ama kendi düzenini kurduktan sonra onlar dış kapının dış mandali olacaklar.Kimse icin nisanlinla kötü olma evi paylasacak olan sizsiniz.Sakinliginizi koruyun

Benim eşimin yeğenide biz sevgililik donemindeyken eşime aşıkmış kız beni görünce suratı düşerdi yani birşey demezdi ama beni istemediği çok belliydi insan ister istemez bozuluyor ne kadar çocuk olsa da annesinden bi uyarı bekliyorsun şuan büyüdü tabi ve beni çok seviyor sanırım artık anladi neyin ne olduğunu. Bende o zamanlar annesinden etkilenip böyle davrandığını düşünürdüm çünkü görümcem de kıskandığını hissettirirdi kardeşini neyse ki zaman gectikce hepsi düzeliyor herkes birbirine alışıyor kafana takma kendini sevdirmeye çalış

Yani herkes yapmayın etmeyin 8 yaşında çocuk diyor ancak ben de 8 yaşında oldum ama içimden hiç böyle bir kötülük geçmiyordu. Normal değil bence nişanlınızı karşınıza alın sizi ciddiye almasını sağlayın ve tüm duygularınızü anlatın. Ya o 8 yaşında çocuk, takma kafana vs. demesine de izin vermeyin. Sizi seven elbette sizi dinleyip tedbirini alacaktır.

Benim eşimi kardeşi yegeni ne bileyim akrabasi sevse sarilsa mutlu olurum,ne sevimliler derim .sevgiye nasil bu şekilde bakıyorsunuz anlayamıyorum.
Bence sorun sizin aşırı ilgi istemeniz . Adamın sizden öncede bir hayatı vardı ve siz girdiniz diye adamın hayatındaki diğer insanların yeri değişmeyecek tabiki .
Akıl ve fikir tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
Sizin görümce ciddi anlamda ağzının üstüne okkalı bir tokadı haketmiş, saygısızlık başka birşey değil.
Kız 5 yıldır kaçıyor bizden annesine onu gördüğüm yerde döveceğimi söylemiştim hala görünmedi bir taraftanda iyi oldu bir pislikten arınmış olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…