- 11 Haziran 2019
- 267
- 233
Yegeni hakkindaki bu tutumunuzu surdururseniz sogur tabi, 8 yasindaki cocugu kendine rakip goren bir kadindan kim sogumaz ki?
Rakip falan görmüyorum ya her şeye tamam dedim ama terbiyesizliğe boyun eğemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yegeni hakkindaki bu tutumunuzu surdururseniz sogur tabi, 8 yasindaki cocugu kendine rakip goren bir kadindan kim sogumaz ki?
Allah akıl fikir versin size.Zaten en çok saygısızlığına sinir oluyorum kıskanmam ya ne kıskancam. Bugün nişanlımla konuşuyorduk telde bana onu anlatıyor masada tel çaldığında demiş ki ayyy aşkım diye kaydetmişş evlendikten sonra sadece ismini söylersin demiş. Bunuda nişanlım gülerek anlatıyor. Kan beynime sıçradı bari anlatmasa bana yahu dinlemek istemiyorum. Dedim ki bak çocuk o farkındayım bişey diyemem ama lütfen terbiye sınırı aşılmasın. O da saçmalama dedi çocuk o daha sen onunla baş edemezsin o çok fena falan dedi. Ben artık susacağım böyle devam ederse o çocuğu sevmemekle ilgilenmemekle tavrımı koyacağım, ben gülmeyeceğim. Büyüğü seveceğim mesela. Anlarlar belki
Yaaa aklıma çocukluk anılarım geldi...
Yaz tatillerinde hep anneanne evine giderdik bekar dayım vardı çok severdim hep oynardı benimle gezdirirdi. Kapı çalınca koşarak açardım dayım geldi diye sevinerek. Sonra birgün nişanlandı... Nişanlısı benimle yarışa girdi... Kapı çalınca benden önce açmak için koştururdu... Hediyelerini gösterirdi bak bunu bana dayın aldı vs. gibi... Sonra zamanla yavaş yavaş uzaklaştım ben dayımdan. Ama o kadının yaptıkları hala aklımdan çıkmıyor.
Allah akıl fikir versin size.
Yok 3 yaşındayım ben.Siz neden her konuma ve yorumlara olumsuz ifade bırakıyorsunuz onu anlamadım konum sizi çok rahatsız etmiş belli ki yoksa sizde 8 yaşındamısınız ?
Kızı eşyalarım ile ilgili saygısız bir cümle kurdu bende cevabını vardım görümce de coştu kızını savunmaya kalkınca ortalık karıştı hepsini kovdum evdenNe dediniz ?
Kızı eşyalarım ile ilgili saygısız bir cümle kurdu bende cevabını vardım görümce de coştu kızını savunmaya kalkınca ortalık karıştı hepsini kovdum evden
Yanlış anlamayın ama bence siz yarışa girmişsiniz aranızda tam olarak yaşananları bilemem fakat kapı açma konusunda nişanlısının açması gayet doğal
Farkında değil.Bilmem farkındamısınız ama çocuktan bahsediyoruz burada...
Rakip falan görmüyorum ya her şeye tamam dedim ama terbiyesizliğe boyun eğemem
Farkinda misiniz karsinizdaki 8 yasinda bir cocuk, ergen bile degil, daha birkac yil once biberonla sut icip altina işeyen biseydi, cidden cezai ehliyeti bile olmayan minicik bir cocugu saygisiz diye etiketlemeye, dayisiyla arasini bozmaya calismaya vicdaniniz ev veriyor mu?
Sen öde annemin parası gitmesin dediğinde nişanlınız ne diyor?Aynen öyle. Mesela görümcemlerle dışarı çıkıyoruz bana diyor ki sen öde annemin parası gitmesin. Bende çocuk oldum ne biliyim büyüklerden utanır çekinirdim kimsenin ilişkisinede burnumu sokmazdım değişik geliyor bana
Sen öde annemin parası gitmesin dediğinde nişanlınız ne diyor?
çocuklar herşeye burnunu sokmaz, git köşeye kuşu böceği incele deseydiniz.