- 26 Eylül 2018
- 772
- 2.164
- 34
size önerim henüz 3 yaşında bir kardeşim var onu senden bile kıskanıyorum şarkısı! bu ne yazarken bile demediniz mi ben ne yazıyorum neyi kimden kıskanıyorum yaptığım çok saçma diye. bu hikayede ki tek tuhaf kişi sizsiniz nişanlınızı şimdiden adamı bu şekilde kıskanıyorsanız ilerisi için adama Allah sabır ve kolaylık versin yazık valla
Annesinin öğretmediğine emin olduktan sonra cocuktur diyip gececeksiniz mecburHerkese iyi akşamlar.. Bir önceki konumda bahsetmiştim nişanlımın yeğeni ile olan ilişkisini... bugün görüntülü konuşuyorduk o da geldi (nişanlım çağırdı) bana baktı hele tipe bak dedi. Yaşı daha 8-9. Ne zaman birlikte olsak geliyor aramıza dayısını öpüyor duruyor bana nispet yapar gibi yapıyor ama ciddiyim. Düğün vardı annesine demiş ki ben o gelini hiç beğenmedim çok çirkin gidip ona saldırıcam.. görümcemde bunu bana gülerek anlatıyor.. kaynanam da gülüyor. Ama bugün bana dediği laf beni kızdırdı nişanlıma dedim yeğenine söyle lütfen terbiyeli olsun nişanlım da şaka yaptı çocuk dedi. Bide çocuğa diyor evlendiğimizde sen her gün bize gel tamammı. Tamam çocuk anlıyorum ama bu nasıl çocuk ya. Yemin ederim telde konuşurken arkadan görümcemlerin ve çocukların sesi geldikçe sinirlerim bozuluyor duymaya tahammül edemiyorum napıcam ben daha şimdiden bilmiyorum canım sıkılıyor kafamda sürekli kuruyorum ya böyle olursa ya şöyle olursa... çok korkuyorum çok abartıyormuyum bilmiyorum içimden ağlamak geliyor sanki nişanlım beni sevmeyecek onlarla hep eğlenecek bende sığıntı olucam diye korkuyorum belki saçma ama işte belkide evlerinde kaldığım sürece etkilendim... bana önerebileceğiniz şeyler nedir ne yapıyım
Yok artik
Siz nasil bir ortamda yetistiniz?
Gercekten şok oluyorum boyle seyleri okuyunca
Kardes sevilir hanimefendi , hemde cok sevilir , ayni kan ayni can , ayni karindan cikmalar
Kardes kelimesinin kokeni karindastir , benim kardesim 34 yasinda , 1.92 boyunda ama beni gorunce gelir sirnasir kolumun altina girer , bitanem diye sever beni , bende onu yavrum diye severim
Gelinimiz de guler bu halimize , kocasini oyle sevgi yumurcagi gorunce mutlu oluyor cunku sevgiyle buyuyen adam karisina da o sevgiden kat be kat fazlasini veriyor
Yazik size cok yazik , azicik sevmeyi bilin , o zaman 8 yasindaki bebeyi de kiskanmazsiniz
Aklıma amcam geldi ya.Amcam bana hep çiçeğim diye seslenirdi, ta ki o güne kadar . Ben lise 2 deyken nişanlanmıştı, yengemi bize getirdi bir gün. Annem mutfaktayken amcam yine çiçeğim diye seslenince yengem bir bozuldu . Senin çiçeğin benim artık dedi amcama.Şok olmuştum. Daha da bana çiçeğim demedi. İyi ki de dememiş, değmez nişanlısının hatrını kırmaya.
Evet daha küçük sekiz yaşında ama benimde sekiz yaşında bir kızım var kimseye böyle deme cesaretini gösteremez ki izin vermem. Saygıyla alakalı birazda saygıyı nasıl öğrendiğiyle alakalı biz sadece kendinden büyüklerine değil kendinden küçüklerine de bitkilere hayvanlara da saygılı olması gerektiğini öğretmeye çalışıyoruz ki herkese faydalı olabilsin. Çocuğun suçu yok yani
Cahil insanların yetiştirdiği terbiyesiz bir cocuk.Demekki cocugun yaninda konusuyorlar ki cocuk da etkilenip bu tarz yorumlar yapabiliyor.Ama kendi düzenini kurduktan sonra onlar dış kapının dış mandali olacaklar.Kimse icin nisanlinla kötü olma evi paylasacak olan sizsiniz.Sakinliginizi koruyun
Nişanlın ne diyor bu duruma
Bence çocuğu çok dinleme hatta gördüğünde hiç bakmaÇocuk o diyor, sen onla baş edemezsin o çok fena diyor. Çocukla çocuk olma diyor...
Ben de olsam sinirlenirim haklısınız. Çocuk olabilir ama annesi karsısına alıp ciddi şekilde kızarak uyarsa bir daha sizinle öyle konuşamaz. 8 yaş çok da küçük sayılmaz, bence tamamen şımarıklık. Acaba çocuk ailesinden duyduklarını mı size söylüyor diye düşündüm nedense, bence burada aileden kaynaklı bir art niyet var sanki.
Siz kiskanmadiniz baska cocuk kiskaniyor , gulup gecilecek konuya bu sekilde takilmaniz gercekten cok sacma ve hic saglikli degilYa sinirden stresten ne dediğimi biliyor muyum tabi insan kardeşini sever bende sevgi dolu bir ortamda büyüdüm ama mesela kalkıpta amcamı kıskanmadım hiçbir zaman ki aynı evdeydik
S ten tam anlamadım bişeyAynen görümcem zaten öyle yorumlar yapıyor ki millet hakkında yerin dibine sokuyor resmen hatta bir keresinde dediği laf aynen şuydu: kim bilmem ne yapmış (s.....) bunu da bana selam vermedi. Şok oldum. önünde..
Siz kiskanmadiniz baska cocuk kiskaniyor , gulup gecilecek konuya bu sekilde takilmaniz gercekten cok sacma ve hic saglikli degil
Cocgun aile terbiyesi almadigi ortada , buna da ancak nisanlinizla duzgun sekilde konusarak mudahil olabilirsiniz
Adamin gozunu acsin , dayi olarak cocuga ogretsin nasil konusmasi gerektigini ama sizin hisetmeniz gereken sey kiskanclik degil sadece 8 yasindaki bir cocugu ailesinin egitmemis olmasina uzilmek olmali
S ten tam anlamadım bişeyama büyük ihtimal küfür işte inşallah belden aşağı değildir ağzında küfür olan insanlardan nefret ediyorum
Bence hiç hoş bir durum değil o çocuksa yanındakiler büyük annesi onu gülerek anlatacagina çocuğuna nasıl konuşması gerektiğini öğretsin terbiyeli olmayı öğretsin gorumcen de sıkıntılı sanırım benim de öyle bir görümcem var malesef kızı da 14 yaşlarında senin anlattığın kadar olmasa da saygısız bir cümle kurdu evimde ve çok büyük bir kavga çıktı kovdum hepsini evden herkes yerini bilecek o çocuk nasıl yetistiriliyorsa öyle gidecek.Herkese iyi akşamlar.. Bir önceki konumda bahsetmiştim nişanlımın yeğeni ile olan ilişkisini... bugün görüntülü konuşuyorduk o da geldi (nişanlım çağırdı) bana baktı hele tipe bak dedi. Yaşı daha 8-9. Ne zaman birlikte olsak geliyor aramıza dayısını öpüyor duruyor bana nispet yapar gibi yapıyor ama ciddiyim. Düğün vardı annesine demiş ki ben o gelini hiç beğenmedim çok çirkin gidip ona saldırıcam.. görümcemde bunu bana gülerek anlatıyor.. kaynanam da gülüyor. Ama bugün bana dediği laf beni kızdırdı nişanlıma dedim yeğenine söyle lütfen terbiyeli olsun nişanlım da şaka yaptı çocuk dedi. Bide çocuğa diyor evlendiğimizde sen her gün bize gel tamammı. Tamam çocuk anlıyorum ama bu nasıl çocuk ya. Yemin ederim telde konuşurken arkadan görümcemlerin ve çocukların sesi geldikçe sinirlerim bozuluyor duymaya tahammül edemiyorum napıcam ben daha şimdiden bilmiyorum canım sıkılıyor kafamda sürekli kuruyorum ya böyle olursa ya şöyle olursa... çok korkuyorum çok abartıyormuyum bilmiyorum içimden ağlamak geliyor sanki nişanlım beni sevmeyecek onlarla hep eğlenecek bende sığıntı olucam diye korkuyorum belki saçma ama işte belkide evlerinde kaldığım sürece etkilendim... bana önerebileceğiniz şeyler nedir ne yapıyım
Bence hiç hoş bir durum değil o çocuksa yanındakiler büyük annesi onu gülerek anlatacagina çocuğuna nasıl konuşması gerektiğini öğretsin terbiyeli olmayı öğretsin gorumcen de sıkıntılı sanırım benim de öyle bir görümcem var malesef kızı da 14 yaşlarında senin anlattığın kadar olmasa da saygısız bir cümle kurdu evimde ve çok büyük bir kavga çıktı kovdum hepsini evden herkes yerini bilecek o çocuk nasıl yetistiriliyorsa öyle gidecek.
İnsanın aklına her şey geliyor tahammülsüz oldum iyice farkındayım tabiki evliliğimizi yıkacak değil ama bilmiyorum işte nişanlım onlara yakın oldukça bendeb uzaklaşacak gibi bir his oluyor evet iyi değilim sanırım