Nişanlımın yeğeni...

Hanımefendi kimseyi cahillikle itham edemezsınız.ç
Ne kadar ahlaksızsıznız sız kımsınız kı aptal mısınız gerızekalı mal boku allah belanızı versın sız gıbıler

Sizde kimseyi etiketleyemezsiniz bu böyledir, şu şöyledir diye. Öğrenememişsiniz malesef bir dahakine öğrenirsiniz adam gibi yorum yaparsınız. Mune Mune bakar mısın lütfen şikayet ediyorum terbiye sınırı aşıldı

Herkese iyi akşamlar.. Bir önceki konumda bahsetmiştim nişanlımın yeğeni ile olan ilişkisini... bugün görüntülü konuşuyorduk o da geldi (nişanlım çağırdı) bana baktı hele tipe bak dedi. Yaşı daha 8-9. Ne zaman birlikte olsak geliyor aramıza dayısını öpüyor duruyor bana nispet yapar gibi yapıyor ama ciddiyim. Düğün vardı annesine demiş ki ben o gelini hiç beğenmedim çok çirkin gidip ona saldırıcam.. görümcemde bunu bana gülerek anlatıyor.. kaynanam da gülüyor. Ama bugün bana dediği laf beni kızdırdı nişanlıma dedim yeğenine söyle lütfen terbiyeli olsun nişanlım da şaka yaptı çocuk dedi. Bide çocuğa diyor evlendiğimizde sen her gün bize gel tamammı. Tamam çocuk anlıyorum ama bu nasıl çocuk ya. Yemin ederim telde konuşurken arkadan görümcemlerin ve çocukların sesi geldikçe sinirlerim bozuluyor duymaya tahammül edemiyorum napıcam ben daha şimdiden bilmiyorum canım sıkılıyor kafamda sürekli kuruyorum ya böyle olursa ya şöyle olursa... çok korkuyorum çok abartıyormuyum bilmiyorum içimden ağlamak geliyor sanki nişanlım beni sevmeyecek onlarla hep eğlenecek bende sığıntı olucam diye korkuyorum belki saçma ama işte belkide evlerinde kaldığım sürece etkilendim... bana önerebileceğiniz şeyler nedir ne yapıyım :cry::cry:
Allahımmmm ben de amcama aşıktım yengemi de hiç sevmemiştim 7 8 yaşlarındaydım
Şuan inan çok da umrumda değil 2 de çocukları var.O yaşlarda normal bir şey
Çoçuk kaç yaşında siz kaç yaşındasınız.Siz eş olacaksınız biraz normal dusunun

Gereksiz bir takılma olmuş. Benim yeğenlerim daha geçen düğün fotoğraflarına bakıp eşimi göstererek aralarında ben bunu sevmiyorum, bende sevmiyorum kötü bu deyip durdular. Bende neden sevmediklerini sorduklarımda benimle evlendiği için artık başka evim olduğu için ve daha önce tanımadıkları için sevmiyorlarmış. Ben sadece gülüp geçtim. Eşim de duysa güler. Çünkü çocuk. Eşim yeğenlerimle bir araya geldiklerinde benimle ilgilenmez onlarla ilgilenir. Oyunlar oynar, çikolata dondurmalarını alır sevmeleri için onların dilinden yaklaşmaya çalışır 😊 çok ilgili hala, dayı amca iseniz yeğenler sonradan hayatlarına dahil olan eşleri kabullenmekte sıkıntı çekiyorlar. Buna gerçekten takılmayın ilerde bu günlerini hatırlayınca gülecektir

Cocuklar anne babasi nasil yetistirirse oyle davranir karsidaki kisinin enerjisi olumsuz geliyorsa en fazla yanina gitmez uzak durur hele tipe bak veya cok cirkin saldiricam gibi cumleler kurmaz kuruyorsa aileden cevreden bu tarz seyler ogrenmisdir
Evet dediklerinize aynen katılıyorum zaten ve üstüne yine önceki mesajımı ekliyorum .

Bence iki tarafta birbirlerine karşı düşünceli olmalı... evinize gelen yabancı bir insan.. hemen alışamayabilir. Herkes yerini bildikten sonra bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Bana göre bir insan neden abisini dayısını vs sevgiye boğar anlam veremiyorum abi dediğin kavga edersin ne öyle sevgi pıtırcığı gibi saçmalık ya da gereksiz gösteriş

siz kavga yoluyla iletişim kuruyorsanız o sizin sorununuz.
kardeşlerimle konuşurum. severim. sarılırım, öperim.
iki gün önce geldi biri sağolsun, bayramda yoklardı, sarıldım, özledim diye yanaklarını sıktım.

diğer iki kardeşim hala tatilde, dönsünler, ikisini de birer kolumun altına alıp sarılarak oturacağım. oh mis.

gösterişle ne alakası var?
görümcemin tek kardeşi eşim.
görümcem minyon, eşim 2 metre.
hala kuzum, miniğim falan diyor , gülüyoruz hep birlikte 🤣
öper sever, sarılır, kucağına yatırır.
yahu sevmekten bu kadar korkmayın.
seven, sevmeyi bilen insandan zarar gelmez.

tam tersi sevene, sevmeye tahammül edemeyen, kıskanç, sahiplenip tekeline alan insandan korkulur.

Aynen yüz verme görmemezliğe gel yokmuş gibi cevab vermeyi tenezzül etme başka biri yanındaysa o konuşduğunda başka bi konu üzeri başkasıyla konuş yani sikleme acıkcası ama bunu nişanlınla konuş tavır al söyle beni koru diye sevmiyorum diye söyle yani oda ona yapma etme desin ben öyle şeylere hic gelemem vallah söyle cekinme nişanlın senden yana olmalı sonucta evlencen senin dediğine uymalı
ALLAH icin.bu nasil yorum adam nisanlisini sekiz yasindaki cocuktan mi korusun simdiden sevmiyorun demek ne yani. olacak iș mi bu.

8 yaşında diye böyle konuşma lüksüne sahip degil. onu yetiştiren annenin sorunudur bu. ilerki yaşlarda önü alınamaz. terbiyeyi ögretmezsek çocuklarımıza yaşlarıda büyükdükçe herkese zararı olur böyle çocukların. ben sizi haklı buldum konu sahibi. çocugu yetiştirenlerde sorun var. çocukda degil

aileden uzak oturun .çirkin dedikler zaman size gülüncek bir durum değildir kız dayısını kıskanıyordur ilgisi gidicek diye amam çocuk aklıyla yapıyor bunu siz olabildiğince uzak olun aileye uzak oturun baştan şart koşun

Herkese iyi akşamlar.. Bir önceki konumda bahsetmiştim nişanlımın yeğeni ile olan ilişkisini... bugün görüntülü konuşuyorduk o da geldi (nişanlım çağırdı) bana baktı hele tipe bak dedi. Yaşı daha 8-9. Ne zaman birlikte olsak geliyor aramıza dayısını öpüyor duruyor bana nispet yapar gibi yapıyor ama ciddiyim. Düğün vardı annesine demiş ki ben o gelini hiç beğenmedim çok çirkin gidip ona saldırıcam.. görümcemde bunu bana gülerek anlatıyor.. kaynanam da gülüyor. Ama bugün bana dediği laf beni kızdırdı nişanlıma dedim yeğenine söyle lütfen terbiyeli olsun nişanlım da şaka yaptı çocuk dedi. Bide çocuğa diyor evlendiğimizde sen her gün bize gel tamammı. Tamam çocuk anlıyorum ama bu nasıl çocuk ya. Yemin ederim telde konuşurken arkadan görümcemlerin ve çocukların sesi geldikçe sinirlerim bozuluyor duymaya tahammül edemiyorum napıcam ben daha şimdiden bilmiyorum canım sıkılıyor kafamda sürekli kuruyorum ya böyle olursa ya şöyle olursa... çok korkuyorum çok abartıyormuyum bilmiyorum içimden ağlamak geliyor sanki nişanlım beni sevmeyecek onlarla hep eğlenecek bende sığıntı olucam diye korkuyorum belki saçma ama işte belkide evlerinde kaldığım sürece etkilendim... bana önerebileceğiniz şeyler nedir ne yapıyım :cry::cry:
size önerim henüz 3 yaşında bir kardeşim var onu senden bile kıskanıyorum şarkısı! bu ne yazarken bile demediniz mi ben ne yazıyorum neyi kimden kıskanıyorum yaptığım çok saçma diye. bu hikayede ki tek tuhaf kişi sizsiniz nişanlınızı şimdiden adamı bu şekilde kıskanıyorsanız ilerisi için adama Allah sabır ve kolaylık versin yazık valla

Bence iki tarafta birbirlerine karşı düşünceli olmalı... evinize gelen yabancı bir insan.. hemen alışamayabilir. Herkes yerini bildikten sonra bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Bana göre bir insan neden abisini dayısını vs sevgiye boğar anlam veremiyorum abi dediğin kavga edersin ne öyle sevgi pıtırcığı gibi saçmalık ya da gereksiz gösteriş
Gösteriş falan değil bu saçmalıkda değil mutlu olmak huzurlu olmak ve bunu gelin ve gelin adayları istemiyor çok abartılacak bişey değil ne yani şimdi gelin geldiği evde huzurlu kahkahalı ortam olmasın mı gelinin istediği gibi huzursuz bi ortammı olsun şurda haklı buluyorum iki tarafda birbirlerine karşı düşünceli olmalı heleki birlikte yaşama kararı alındıysa ..

Sen bırak arkadaşım bu evlilik işleri sana göre değil ilerde çok sorun yaşarsın..8 yasında çoçuk bile sorun olmuş ki yeğen...aile içinde yengeler ablalar kuzenler teyzeler halalar sarılır kucaklaşır şakalaşır o zaman ne yapcaksın eşimin ailesi çok samimi içice öpmeler kucaklamalar espriler kahkahalar havada uçuşur şimdi böyle düşünüyorsun ama ilerde emin ol buna çok gülecek kendi kendine kızacaksın

Merak etme cocugunuz olunca yeğenin pabucu dama atılır. Eşimde yeğenlerini cok sever ama cocuguna dokunmaya kalktılarmı yegenlerine bir bağırır sorma gitsin. Yani kendi ailesini kurunca geçiyor eskisi gibi ilgilenmiyor yeğenleriyle hayat telasesiyle

😂 çocuklar bazen ailede birine takıyor ,bizde kuzen çok 4 yaşındaki 28 yaşındakine takmıştı ,nişanlısını kovardı ,kıza kaç kere saldırdı ,gülmekten yerlere yatıyorduk,nikahta zor teskin ettik sen büyüyene kadar x baksın ona ütü çamaşır var diyip kandırdık ,20 yıl oldu .
Şimdi kıxa anlatıp anlatıp gülüyoruz :))

Kız konuda yeğenini kıskandığını söylemiyor ki herkes saldırmış kıza. Çocuğun şımarıkça itici davrandığını bu durumdan rahatlığını dile getirmiş. Sen boşver kardeşim evlenince eşinde çocuğa öyle davranmaması gerektiğini söyleyecektir şuan oda durumun farkında belli ki çocuğu üzmek istemiyor ama ilerde düzelir. Çocuklar biraz acımasız olur bazen bunları düşünme sen.

X