- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Ya ben de az önce aynı yorumu yazdım.sjdjdjdAdam tam bir hallederiz kadir
EdecekEvinizi kendiniz tutun, eşyalarınızı kendiniz taşıyın. Düğüne de acele etmeyin derim
Başlığa nişanlımın yanına gidiyorum yazmış, bence yolda. Konuyu açıp ortadan kayboldu.Edecek
Edecek
Evinizi kendiniz tutun, eşyalarınızı kendiniz taşıyın. Düğüne de acele etmeyin derim
Siz dersiniz de bakalım o dinler mi
En önce ben yazdımYa ben de az önce aynı yorumu yazdım.sjdjdjd
bu kız anlamadığım şekilde bile bile kendini ateşe atıyor ve burda yazılan hiçbir şeyi de önemsemiyor. değişikkavak yellerini izliyorum, bilmem kaçıncı tekrar oldu bu. Bugün “mine, deniz seni düğüne yakın aslıyla aldatacak acele etme” derken buldum kendimi. Bu da o hesap.
Zaten konu açmaz düğünü erteleyecek olsa da, işte.. içimde tutamama gibi bi huyum var
bu kız anlamadığım şekilde bile bile kendini ateşe atıyor ve burda yazılan hiçbir şeyi de önemsemiyor. değişik
Ben bazen trol olduğunu düşünüyorum bu kadarı da olmaz diyorum umarım gerçekten bizi trollüyordurbu kız anlamadığım şekilde bile bile kendini ateşe atıyor ve burda yazılan hiçbir şeyi de önemsemiyor. değişik
valla keşke biri tutup iki tokat atıp kendine gel dese olacak iş değil yaptıklarıBen bazen trol olduğunu düşünüyorum bu kadarı da olmaz diyorum umarım gerçekten bizi trollüyordur
göz göre göre yapıyor hayret vallahi hayretAa ben kullanıcı adına bakmamıştım zorunluymuş yahu bu. Eeeee gider evlenir kaynanaya da bakar
Ender bulunur bi kafa, zorunlunun yeni maceralarını merakla bekliyoruzvalla keşke biri tutup iki tokat atıp kendine gel dese olacak iş değil yaptıkları