Nişanlımın yanına gidiyorum, ortada ne ev var , ne kalacağım yer ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Borca girip hayatınızı bu kadar tepetaklak ederken biraz da Allahın verdiği bedava aklı kullanmaya ne dersiniz?

Zorunlu sonunu düşünmeden hatta 1 adım sonrasını bile düşünmeden işlere kalkışıyorsun sonra başına iş açılınca soluğu burada alıyorsun.

Önce ki sevgilinle yedin içtin dağ gibi borç yaptın sonra buraya konu açtın nasıl ödeyeceğim diye. Bu işsiz güçsüz adamı buldun libidona yenik düştün sonra yine buraya geldin. Herkes uzak dur dedikçe sen işi evliliğe getirdin. Şimdi de tayinini almışsın ama ortada hazır hiçbir şey yok ne yapacağım diyorsun. Verilen akılların hangisini uyguladın ki şimdiye kadar. Ben 2 yaşında çocuğuma bir şeyi kabul ettirmek istediğimde olması gerekenin tersini söylüyorum o da benim arzu ettiğim şekilde davranıyor size de öyle mi söylemek gerekir acaba

Konunuza gelirsek tutmaya çalıştıkları evin 4 duvarından başka bir şeyi yok. Eksik dediğiniz şeylerin yapılması 100 bini geçer ne kadarı kiradan düşülecek ki bunun. Bu gidişle siz ev filan tutamazsınız kv de ile yaşarsınız

nerelerdeydin ye düşünüyordum ben de merak etmiştim. Tayin istemen kocaman büyük bir hata. Tebrik ederim kendini freni patlak kamyonla yokuş aşağı bırakmaya devam. Onlar ev falan tutmayacak birlikte yaşayıp senin maaşa çökecekler, sağar sağar içerler seni artık. Belki göstermelik bi ev ondan sonra yan yattı çamura battı derken… seni sağ bırakır ama maaşını yemek için, öldürmezler diye tahmin ediyorum. Gözün açıla da o nikahı kıymasan keşke.

Yorumların hepsini okuyorum , gerçekten sorumsuz olduğunu hissettim adeta beni çıldırttı bu akşam ;( inşallah hayırlısı ile bu günleri geride bırakmak nasıp olur

Yorumların hepsini okuyorum , gerçekten sorumsuz olduğunu hissettim adeta beni çıldırttı bu akşam ;( inşallah hayırlısı ile bu günleri geride bırakmak nasıp olur

100 binden çok fazla masraf var o evde, inanın yıllar önce en yaptırırken tüm elektrik/su/doğalgaz tessisatı ucuza değişti dolap ve kapılar mahvetti.

Ya bu parayı öde ya da anneme geçici(??!) gel denecek.

Tayini iptal ettirebiliyorsanız hemen ettirin.

Maaşınızı annesinin bodrumunda sizi oturtup yemek isteyen işsiz nişanlınıza da yaşamda başarılar dileyin.

İnanın kuş gibi hafiflediğinizi hissedeceksiniz, ben ne gereksiz yere eziyet çekmişim diyeceksiniz.

Sizin ortamdaki en akıllı kişi müstakbel görümce. Ne güzel hiç bir şeye bulaşmadan elini ayağını çekip gidiyor. Ne başımı ağrıtıcam bu saçmalıklarla demiş midir acaba? Hiç bir şeyiniz derli toplu düzgün değil, olaysız bir gününüz yok. Akıllandım borçlarımı düzenli ödemeye başladım artık krediye falan bulaşmam yazdınız ama yine gidip gelinlik için ek hesabı tırtıklamışsınız. Ya adam hallederiz hallederiz deyip el el üstünde oturursa? O onu bulacakmış, bu bunu yapacakmış, olmazsa öbür türlü olacakmış... Aklı başında adam anasına bırakmaz kendi düşer yollara. Ev bulmuşlar ama sadece dört duvar. Siz gidene kadar hangi biri yetişecek? Bütün masrafları öyle ya da böyle size yıkmazlarsa lütfen gelin buraya yazın beni de etiketleyin. Memur kız bulmuşlar yolmadan bırakırlar mı.

Bana 17 yıllık kocam bu kadar yavrum hayatım dememiştir. Zorunlu, siz zaten hallederiz kafasındasınız bulduğunuz adam sizden beter. Ne olursa olsun memuriyetiniz yansın istemem, artık bir dur durağınız olsun.

Ben şuan evlensem beğendiğim modeli ikinci el alır üstüme göre yaptırırım. Evlenirken de piyasanın yarı fiyatına almıştım zaten
Özel dikim yaptırmak zorunda kaldım demişti konu sahibi, bazı şeylerde bedene uygun Burak çok zor olabiliyor . Standart vücut yapısı için haklısınız .

İşiniz nedir
Nişanlın ne zamndir ev falan bakıyor annesiyle falan mı idin icinde kaynana varsa nişanlın hanginkzi en çok dinliyor benim eşimde nissnliyken boyleydi kaynansm işin icindeydi kaynansm ne derse onu yapıyordu şimdide böyle o nederse o hallederim ben diyorum ben böyle yapalim diyorum ben hallederim diyor kynanam şunu yap böyle olsun diyor hemen onu yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…