- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Şu anda gayet normal fiyatlar uçmuş26 bin gelinlik için çok değil mi ya
safi dolandırıcı kesinlikleBirazdan gazozuna ilaç katacakmış gibi mesajlaşması peki. Yavrum yavrum.
ayıpsınBir ay sonra ev bulamadık kaynanamla yaşıyorum dertliyim konusu
İki ay sonra hamileyim konusu gelir mi?
Aklın yolu birmiş ehehehEn önce ben yazdım
Ben de bi tuhaf oldum itici geldiBu adamın yavrum yavrum deyip durması bi beni mi uyuz ediyor
Ben şuan evlensem beğendiğim modeli ikinci el alır üstüme göre yaptırırım. Evlenirken de piyasanın yarı fiyatına almıştım zatenŞu anda gayet normal fiyatlar uçmuş
Her şeye ben yaparım demek büyük hatadır.Bu süreçte ben nerede hata yapıyorum ;( şimdiden ayarlansa konuşulsa her şey iyi olmaz mı
öyle bir sorun olacağını sanmıyorum çünkü zaten adamın işi yokHer şeye ben yaparım demek büyük hatadır.
Adama sorumluluk vermezsen işe bile gitmez. Bırak o halletsin.
Yorumların hepsini okuyorum , gerçekten sorumsuz olduğunu hissettim adeta beni çıldırttı bu akşam ;( inşallah hayırlısı ile bu günleri geride bırakmak nasıp olurBence sen tayini iptal et. Bu adamdan da kurtul. Sorumsuzun tekine benziyor. Hatırladığım kadarıyla düzgün bir işi gücü de yoktu. Sen memur kadınsın, kendi kendşne geçinebilecek durumum var, borçlarını zamanla halledersin. Bu adamla evlenirsen sonun kaynana evi gibi duruyor…
Ev eşyası bile alamayacak durumdasınız? Evlilik için ne aceleniz var? Nişanlının hiç mi birikimi yok ? Ay ne bilim ne bu evlenmek için göz göre göre kendini ateşe atma merakın?
Yorumların hepsini okuyorum , gerçekten sorumsuz olduğunu hissettim adeta beni çıldırttı bu akşam ;( inşallah hayırlısı ile bu günleri geride bırakmak nasıp olur
Özel dikim yaptırmak zorunda kaldım demişti konu sahibi, bazı şeylerde bedene uygun Burak çok zor olabiliyor . Standart vücut yapısı için haklısınız .Ben şuan evlensem beğendiğim modeli ikinci el alır üstüme göre yaptırırım. Evlenirken de piyasanın yarı fiyatına almıştım zaten
İşiniz nedirBen memleketlerimize uzak yerde çalışıyordum , düğün yapıldıktan sonra nişanlım yanıma gelecekti. Ancak benim ikinci el eşyalarım ile evliliğimize devam edecektik. Tayin konusunda çok kararsız kalıp onun işinin olduğu yere tayin istedim. Ailesi de bana ev baktı ve üst mahallerinden ev buldu, evin eksikleri var, kombisi mutfak dolabı petekleri kapları takılı değil , adam taktıracakmış o taktırmaz ise kayınvalidem yapıp kira ödemeyecekmişiz . Kira da beş bin tl istemiş . Henüz bu ev belli değil ve ben 27 Temmuz da goreve başlamam gerekiyor. Ben nerede kalacağım o da belli değil , gelinlik bak dedi istediğine bak dedi bende baktım gelinlik ve kınalığı 26 bine buldum . Yarı kaporasını verdim. 13 bin tl yi Kayınvalidem henüz göndermedi , göndereceklermiş . Ancak iyice bu durumlara canım sıkıldı. Bana sürekli dert etme hallolur diyorlar . Ev olsun iş olsun ama bi türlü istediğimiz gibi olmuyor ya . Nişanlım ben hepsini halledeceğim diyor bana bunları yazıyor ben sordukça Eki Görüntüle 3268931