- 23 Ekim 2011
- 19.404
- 23.884
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Daha çok çıldırırsın zorunlu .Yorumların hepsini okuyorum , gerçekten sorumsuz olduğunu hissettim adeta beni çıldırttı bu akşam ;( inşallah hayırlısı ile bu günleri geride bırakmak nasıp olur
Zorunlualann çok renkli bir kişilik, konularına bakarsanız mantıklı attığı bir adım bile bulamazsınız. Tam unutuldu derken saç baş yolduran bir konuyla tekrar hatırlatır kendini. Bir çok üye gibi ben de takipçilerindenim. Memur bu arada kendisi.İşiniz nedir
Nişanlın ne zamndir ev falan bakıyor annesiyle falan mı idin icinde kaynana varsa nişanlın hanginkzi en çok dinliyor benim eşimde nissnliyken boyleydi kaynansm işin icindeydi kaynansm ne derse onu yapıyordu şimdide böyle o nederse o hallederim ben diyorum ben böyle yapalim diyorum ben hallederim diyor kynanam şunu yap böyle olsun diyor hemen onu yapıyor
Bi sonraki buradaki kimseyi dinlemediğin sorun ne zamanYorumların hepsini okuyorum , gerçekten sorumsuz olduğunu hissettim adeta beni çıldırttı bu akşam ;( inşallah hayırlısı ile bu günleri geride bırakmak nasıp olur
Evet onlar ne derse onu yapacak açık ve netZorunlualann çok renkli bir kişilik, konularına bakarsanız mantıklı attığı bir adım bile bulamazsınız. Tam unutuldu derken saç baş yolduran bir konuyla tekrar hatırlatır kendini. Bir çok üye gibi ben de takipçilerindenim. Memur bu arada kendisi.
Hanımlar yorum yapıp kendinizi yormayın. Bizimle dalga geçmiyorsa bu arkadaşa Allah akıl fikir versin başka bir şey denmezYorumların hepsini okuyorum , gerçekten sorumsuz olduğunu hissettim adeta beni çıldırttı bu akşam ;( inşallah hayırlısı ile bu günleri geride bırakmak nasıp olur
Yeni de değiller, hala akıllanmamış onlar da.Yazık ya yine tavsiye verenler dolu.
Kızlar dinlemiyor.
Sormuş olmak için soruyor.
Yazık ya yine tavsiye verenler dolu.
Kızlar dinlemiyor.
Yorumların hepsini okuyorum , gerçekten sorumsuz olduğunu hissettim adeta beni çıldırttı bu akşam ;( inşallah hayırlısı ile bu günleri geride bırakmak nasıp olur
bi umut çırpnıyor millet ama ben vazgeçtim bu kıza akıl vermeye çalışmaktan. hayatı boyunca burnu b.ktan çıkmaz bunun sonra da kadere isyan eder falan. sırf libidosuna engel olamayıp adamla yattı diye evlenmiyorsa ben de biYeni de değiller, hala akıllanmamış onlar da.
Benden de sonunu düşünen kahraman olamaz gelsinSen şimdiden avukat için para ayır kenara.
5 yaşındaki kızım da böyle yapıyor. Bir şey soruyor ama kendi istediği gibi yapıyor. Neden bana soruyorsun o zaman diyorum, aynı fikirde miyiz diye merak ediyorum diyor. Bence zorunlunun buradaki insanlara yaptığı tam olarak bu.Yazık ya yine tavsiye verenler dolu.
Kızlar dinlemiyor.
Ne yapmıyorsun ?Aslında ben hiç de böyle yapmıyorum ;(