Incredible incredible
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Herşeyi tamam ben hallederim demeyecesiniz. Bırakın uğraşsın. Öyle yaaprsaniz her iş size yıkılırBu süreçte ben nerede hata yapıyorum ;( şimdiden ayarlansa konuşulsa her şey iyi olmaz mı
Ay bi bakayım dedim de benim eski saçıma benziyor. Ben zorunlu muyum acaba, zorunluymuşum da hepinizi yiyomuşum ne güzel olur...Aynen bi de bi defa saçını cayır cayır yakıp foto atmıştı hiç 50 beden gibi değildi. O yüzden okuyunca şaşırdım.
Nereden bakıyoruz kızlar Türkçe konuşur musunuz lütfenAy bi bakayım dedim de benim eski saçıma benziyor. Ben zorunlu muyum acaba, zorunluymuşum da hepinizi yiyomuşum ne güzel olur...
Peki bu parasizlikta özel dikim gelinliğe gerek var mı gerçekten ? Ayranı yok içmeye tahtaravanla gider micmaya derler bizim buralardaGelinliğe bakmam gerekiyordu özel dikim olacak bi an önce alınması gerekiyordu ;(
Çok acil yardımınıza ihtiyacım var , saçlarım resimde görüldüğü halde, perma yaptırmıştım üzerine ombre şimdi evde boyamak istiyorum doğal rengi için? büyruğğğnNereden bakıyoruz kızlar Türkçe konuşur musunuz lütfen
Ay bi bakayım dedim de benim eski saçıma benziyor. Ben zorunlu muyum acaba, zorunluymuşum da hepinizi yiyomuşum ne güzel olur...
Off neden aklına soktun şimdi bunuMemur zammı geldiyse adamın altına krediyle borçla harçla bi tur da araba çeker o, ödemez gelinlik falan
Neyi bu kadar merak ettiysem ee gittim baktım noldu şimdi
Kendi rengime boyattım ısıyı bıraktım, normalde yağ iyi gelir sanırdım ama zaten güçsüzleşmiş saçı iyice yumuşatarak kırabilme ihtimali oluyormuş bu tip saçlarda, saç köpüğü kullanarak sert kullandım biraz da. Ta ta ta taaamSen nasıl kurtardın o saçı kız gayet güzel olmuş şimdi. Zorunlu umudunu kaybetmesin.
Onun bu tarz şeyler hep aklında, hiç çıktığını görmedim...Off neden aklına soktun şimdi bunu
Eski saçını gördünüz müNeyi bu kadar merak ettiysem ee gittim baktım noldu şimdi
Akşamları suya bakıp geleceklerini görebiliyoruz
Nişanlın bir tek bana mı itici geldi acaba? Bir b.k yapmaz bu ben sana söyleyeyim. Daha plan program yapacağım diyo daha yapacak yersen.Ben memleketlerimize uzak yerde çalışıyordum , düğün yapıldıktan sonra nişanlım yanıma gelecekti. Ancak benim ikinci el eşyalarım ile evliliğimize devam edecektik. Tayin konusunda çok kararsız kalıp onun işinin olduğu yere tayin istedim. Ailesi de bana ev baktı ve üst mahallerinden ev buldu, evin eksikleri var, kombisi mutfak dolabı petekleri kapları takılı değil , adam taktıracakmış o taktırmaz ise kayınvalidem yapıp kira ödemeyecekmişiz . Kira da beş bin tl istemiş . Henüz bu ev belli değil ve ben 27 Temmuz da goreve başlamam gerekiyor. Ben nerede kalacağım o da belli değil , gelinlik bak dedi istediğine bak dedi bende baktım gelinlik ve kınalığı 26 bine buldum . Yarı kaporasını verdim. 13 bin tl yi Kayınvalidem henüz göndermedi , göndereceklermiş . Ancak iyice bu durumlara canım sıkıldı. Bana sürekli dert etme hallolur diyorlar . Ev olsun iş olsun ama bi türlü istediğimiz gibi olmuyor ya . Nişanlım ben hepsini halledeceğim diyor bana bunları yazıyor ben sordukça Eki Görüntüle 3268931
Linkteki ilk mesajındaki fotoları gördüm hangisi eski hangisi yeni bilmemEski saçını gördünüz mü
Bu saçın ilk haliymiş.Linkteki ilk mesajındaki fotoları gördüm hangisi eski hangisi yeni bilmem
Konu Mesajı 'Çok acil yardımınıza ihtiyacım var , saçlarım resimde görüldüğü halde, perma yaptırmıştım üzerine ombre şimdi evde boyamak istiyorum doğal rengi için?' Çok acil yardımınıza ihtiyacım var , saçlarım resimde görüldüğü halde, perma yaptırmıştım üzerine ombre şimdi evde boyamak istiyorum doğal rengi için?
Ay ben de ben deKonunuz bana cok sorunlu gelmedi ama tabi baska sikintilar olabilir icten ice. Ayy keske nisan atmadan once burda uyelik acsaydim hep beraber eglenirdik bendeki modelin sacmasapanliklariylatabi yasarken eglenilmiyor orasi ayri
Yavrum demesiyle ilgili, genel bi irrite olma durumu varNişanlın bir tek bana mı itici geldi acaba?
Adam tam bir hallederiz kadirNişanlın bir tek bana mı itici geldi acaba? Bir b.k yapmaz bu ben sana söyleyeyim. Daha plan program yapacağım diyo daha yapacak yersen.
biz de seni merak ediyorduk. şaşırdık mıBen memleketlerimize uzak yerde çalışıyordum , düğün yapıldıktan sonra nişanlım yanıma gelecekti. Ancak benim ikinci el eşyalarım ile evliliğimize devam edecektik. Tayin konusunda çok kararsız kalıp onun işinin olduğu yere tayin istedim. Ailesi de bana ev baktı ve üst mahallerinden ev buldu, evin eksikleri var, kombisi mutfak dolabı petekleri kapları takılı değil , adam taktıracakmış o taktırmaz ise kayınvalidem yapıp kira ödemeyecekmişiz . Kira da beş bin tl istemiş . Henüz bu ev belli değil ve ben 27 Temmuz da goreve başlamam gerekiyor. Ben nerede kalacağım o da belli değil , gelinlik bak dedi istediğine bak dedi bende baktım gelinlik ve kınalığı 26 bine buldum . Yarı kaporasını verdim. 13 bin tl yi Kayınvalidem henüz göndermedi , göndereceklermiş . Ancak iyice bu durumlara canım sıkıldı. Bana sürekli dert etme hallolur diyorlar . Ev olsun iş olsun ama bi türlü istediğimiz gibi olmuyor ya . Nişanlım ben hepsini halledeceğim diyor bana bunları yazıyor ben sordukça Eki Görüntüle 3268931
Ya hem yavrum hem de hayatım. En son babalar duyarda hallederiz kadir vardı ya,onun gibi gevşek gevşek.Yavrum demesiyle ilgili, genel bi irrite olma durumu var