Nişanlımın yanına gidiyorum, ortada ne ev var , ne kalacağım yer ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelinliğe bakmam gerekiyordu özel dikim olacak bi an önce alınması gerekiyordu ;(
Peki bu parasizlikta özel dikim gelinliğe gerek var mı gerçekten ? Ayranı yok içmeye tahtaravanla gider micmaya derler bizim buralarda

😂😂😂😂 Sen nasıl kurtardın o saçı kız gayet güzel olmuş şimdi. Zorunlu umudunu kaybetmesin.
Kendi rengime boyattım ısıyı bıraktım, normalde yağ iyi gelir sanırdım ama zaten güçsüzleşmiş saçı iyice yumuşatarak kırabilme ihtimali oluyormuş bu tip saçlarda, saç köpüğü kullanarak sert kullandım biraz da. Ta ta ta taaam :KK70:

Off neden aklına soktun şimdi bunu 😬😂
Onun bu tarz şeyler hep aklında, hiç çıktığını görmedim... :KK70:

Ben memleketlerimize uzak yerde çalışıyordum , düğün yapıldıktan sonra nişanlım yanıma gelecekti. Ancak benim ikinci el eşyalarım ile evliliğimize devam edecektik. Tayin konusunda çok kararsız kalıp onun işinin olduğu yere tayin istedim. Ailesi de bana ev baktı ve üst mahallerinden ev buldu, evin eksikleri var, kombisi mutfak dolabı petekleri kapları takılı değil , adam taktıracakmış o taktırmaz ise kayınvalidem yapıp kira ödemeyecekmişiz . Kira da beş bin tl istemiş . Henüz bu ev belli değil ve ben 27 Temmuz da goreve başlamam gerekiyor. Ben nerede kalacağım o da belli değil , gelinlik bak dedi istediğine bak dedi bende baktım gelinlik ve kınalığı 26 bine buldum . Yarı kaporasını verdim. 13 bin tl yi Kayınvalidem henüz göndermedi , göndereceklermiş . Ancak iyice bu durumlara canım sıkıldı. Bana sürekli dert etme hallolur diyorlar . Ev olsun iş olsun ama bi türlü istediğimiz gibi olmuyor ya . Nişanlım ben hepsini halledeceğim diyor bana bunları yazıyor ben sordukça Eki Görüntüle 3268931
Nişanlın bir tek bana mı itici geldi acaba? Bir b.k yapmaz bu ben sana söyleyeyim. Daha plan program yapacağım diyo daha yapacak yersen.

Linkteki ilk mesajındaki fotoları gördüm hangisi eski hangisi yeni bilmem o_O
Bu saçın ilk haliymiş.
Konu Mesajı 'Çok acil yardımınıza ihtiyacım var , saçlarım resimde görüldüğü halde, perma yaptırmıştım üzerine ombre şimdi evde boyamak istiyorum doğal rengi için?' Çok acil yardımınıza ihtiyacım var , saçlarım resimde görüldüğü halde, perma yaptırmıştım üzerine ombre şimdi evde boyamak istiyorum doğal rengi için?

Ben memleketlerimize uzak yerde çalışıyordum , düğün yapıldıktan sonra nişanlım yanıma gelecekti. Ancak benim ikinci el eşyalarım ile evliliğimize devam edecektik. Tayin konusunda çok kararsız kalıp onun işinin olduğu yere tayin istedim. Ailesi de bana ev baktı ve üst mahallerinden ev buldu, evin eksikleri var, kombisi mutfak dolabı petekleri kapları takılı değil , adam taktıracakmış o taktırmaz ise kayınvalidem yapıp kira ödemeyecekmişiz . Kira da beş bin tl istemiş . Henüz bu ev belli değil ve ben 27 Temmuz da goreve başlamam gerekiyor. Ben nerede kalacağım o da belli değil , gelinlik bak dedi istediğine bak dedi bende baktım gelinlik ve kınalığı 26 bine buldum . Yarı kaporasını verdim. 13 bin tl yi Kayınvalidem henüz göndermedi , göndereceklermiş . Ancak iyice bu durumlara canım sıkıldı. Bana sürekli dert etme hallolur diyorlar . Ev olsun iş olsun ama bi türlü istediğimiz gibi olmuyor ya . Nişanlım ben hepsini halledeceğim diyor bana bunları yazıyor ben sordukça Eki Görüntüle 3268931
biz de seni merak ediyorduk. şaşırdık mı
no no no

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X