- 12 Temmuz 2022
- 23.289
- 85.183
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Yapma böyle hayatım, sorumsuz biriyle evlenme yavrum. Niye yapıyorsun bebeğim?Ben memleketlerimize uzak yerde çalışıyordum , düğün yapıldıktan sonra nişanlım yanıma gelecekti. Ancak benim ikinci el eşyalarım ile evliliğimize devam edecektik. Tayin konusunda çok kararsız kalıp onun işinin olduğu yere tayin istedim. Ailesi de bana ev baktı ve üst mahallerinden ev buldu, evin eksikleri var, kombisi mutfak dolabı petekleri kapları takılı değil , adam taktıracakmış o taktırmaz ise kayınvalidem yapıp kira ödemeyecekmişiz . Kira da beş bin tl istemiş . Henüz bu ev belli değil ve ben 27 Temmuz da goreve başlamam gerekiyor. Ben nerede kalacağım o da belli değil , gelinlik bak dedi istediğine bak dedi bende baktım gelinlik ve kınalığı 26 bine buldum . Yarı kaporasını verdim. 13 bin tl yi Kayınvalidem henüz göndermedi , göndereceklermiş . Ancak iyice bu durumlara canım sıkıldı. Bana sürekli dert etme hallolur diyorlar . Ev olsun iş olsun ama bi türlü istediğimiz gibi olmuyor ya . Nişanlım ben hepsini halledeceğim diyor bana bunları yazıyor ben sordukça Eki Görüntüle 3268931
Maasindan geriye 1500 lira kaliyordu borclardan en son :) art arda mukemmel kararlar veren bir uye kendisi. Neyse memur zammi geldi gelinligini odeyebilecek.Benim gelinliğim 5bin tlydi mayıs ayında aldım herkes nerden aldın diye sordu kimse inanmadı fiyatına tek sebep 2022 kreasyonuymus o yüzden uygun fiyatlı kategorideydi ve aşık oldum fiyatından da değil görür görmez çok sevdiğim için de aldım ama asla çok fazlasını vermem
27 bin verecek kadar çok mu zenginsiniz anlamadım?
Memur zammı geldiyse adamın altına krediyle borçla harçla bi tur da araba çeker o, ödemez gelinlik falanMaasindan geriye 1500 lira kaliyordu borclardan en son :) art arda mukemmel kararlar veren bir uye kendisi. Neyse memur zammi geldi gelinligini odeyebilecek.
Evet evet hiç anlam veremedim şok içindeyim 26 bin neymiş ya şaka gibiMaasindan geriye 1500 lira kaliyordu borclardan en son :) art arda mukemmel kararlar veren bir uye kendisi. Neyse memur zammi geldi gelinligini odeyebilecek.
İcra kapiya dayandi topigi icin beklemedeyim.Memur zammı geldiyse adamın altına krediyle borçla harçla bi tur da araba çeker o, ödemez gelinlik falan
İcra geldi, evden de kovulduk nişanlım hallederiz diyor ben o sırada 300 binlik takı aldım kendime kaynanam ödicem dedi ama ödemedi suç kimdeİcra kapiya dayandi topigi icin beklemedeyim.
Daha zamlı maaşı almadan harcamışEvet evet hiç anlam veremedim şok içindeyim 26 bin neymiş ya şaka gibi
Bu şekilde borçsuz hayatı olmaz zaten mümkün değil
O sirada kocasi: hallederiz yavrumİcra geldi, evden de kovulduk nişanlım hallederiz diyor ben o sırada 300 binlik takı aldım kendime kaynanam ödicem dedi ama ödemedi suç kimde
Her şeyin tam da bi özel dikim gelinliğin eksikti.
Üf diğer sorusunda da yazmıştım yavrum kelimesini çok kullanırım ama resmen iğrendim şu adam yüzünden. Kendimi en son babalar duyar'daki dolandırıcı Kadir gibi hissediyorum artıkO sirada kocasi: hallederiz yavrum
Özel dikim olması önemli tabi, sıvamazsan olmazdı canımGelinliğe bakmam gerekiyordu özel dikim olacak bi an önce alınması gerekiyordu ;(
Bi söz vardır bilir misin zorunlucumGelinliğe bakmam gerekiyordu özel dikim olacak bi an önce alınması gerekiyordu ;(