Nişanlımın yanına gidiyorum, ortada ne ev var , ne kalacağım yer ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çekirdeğimi aldım, yorum okumaya geldim Buranın muhabbetine, zeki yorumlara hayranım Eski konuyu da bilmiyorum ama çaktım biraz. Canım senin baya işin var cidden bu adamla...

Benim gelinliğim 5bin tlydi mayıs ayında aldım herkes nerden aldın diye sordu kimse inanmadı fiyatına tek sebep 2022 kreasyonuymus o yüzden uygun fiyatlı kategorideydi ve aşık oldum fiyatından da değil görür görmez çok sevdiğim için de aldım ama asla çok fazlasını vermem
27 bin verecek kadar çok mu zenginsiniz anlamadım?

Yapma böyle hayatım, sorumsuz biriyle evlenme yavrum. Niye yapıyorsun bebeğim?

Adam size yağ çekmekten ev bakamamış ki. Kendileri hallederiz Kadir mi?

Maasindan geriye 1500 lira kaliyordu borclardan en son :) art arda mukemmel kararlar veren bir uye kendisi. Neyse memur zammi geldi gelinligini odeyebilecek.

Maasindan geriye 1500 lira kaliyordu borclardan en son :) art arda mukemmel kararlar veren bir uye kendisi. Neyse memur zammi geldi gelinligini odeyebilecek.
Memur zammı geldiyse adamın altına krediyle borçla harçla bi tur da araba çeker o, ödemez gelinlik falan

Evet evet hiç anlam veremedim şok içindeyim 26 bin neymiş ya şaka gibi
Bu şekilde borçsuz hayatı olmaz zaten mümkün değil

Kaynana diğer 13 ü vermez o da sana kalır bence iptal et parayı geri al uygun bir gelinlik al zaten senin üstüne kalacak

Her şeyin tam da bi özel dikim gelinliğin eksikti.

Sanırım 50 beden giyiyordu zorunlu, ondan dolayı olabilir ama gene de 27.000 çok büyük bir rakam. Benim euroyla maaş alan arkadaşım gayet sade bir elbise ile evlendi ucuz mu ucuz. Ama zorunlu bu hata yapması adeta zorunlu

Kusura bakma ama zorunlu 27 binlik gelinlik ve kına elbisesi senin neyine? O kadar borcun içinde yarısını hangi parayla verdin? Madem kendin de borç harç içindeyken o çulsuz nişanlın ile evlilik yoluna girdin ona göre adim atacaksın. İkinci el alacaksın,en ucuzunu bulmaya çalışacaksın. Ayranın yok içmeye iyice borca batırmışsin kendini.
O nisanlin halledeceğim diye atıp tutuyor anca, bir halt edeceği yok. Dımdızlak kalacaksın öylece.

Tahminimce sen ‘namusunu kurtarmak’ amacıyla nikahlanmak istiyorsun. Konularını az çok biliyorum. Başka bi mantığa oturtamıyorum, aşk yok, mantık yok.

Eğer öyleyse bile aptallık edip çok para harcama. Ev falan kurayım deme gerekirse git misafirhanede kal bırak karşı taraf kursun evi kuracaksa. Yap bi nikah. Evi Kurmazsa zaten boşanır dönersin. Amacın nikahlanmaksa nikahlanmışta olursun bazı şeyler legalleşmişte olur

Böyle salakça tavsiyeler vereceğim hiç aklıma gelmezdi ama böyle evlenmek için evlenmek istediğin o kadar açık ki, bari madden çok zarara girme öncekine yedirdin zaten buna bari yedirme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…