- 28 Haziran 2011
- 59.406
- 149.877
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Vanessa o, en son yüzü geçmişti canım50 beden ne oluyor ayol XXL mı. zorunluyu bilmem de bu bedende olan bir üye kalmış aklımda nikini hatırlayamadım öğrenciydi kocaeli veya Edirne tarafında,üniversiteden memnun değildi sürekli sevgili konusunda konu açardı. Profil fotosunda da yeşil kurbağa vardı başında taç var
Nuranın düğünü iptal zatenVannessa en son 100 lu kilolardayi Zorunlu 60 lardan 50 lere indi nörani bilmiyorum
Sen öyle san adam barışalım derse bak gör nasıl koşa koşa gidiyorNuranın düğünü iptal zaten
ben nuranın yerinde olsam boşanma duruşmasına gelinlikle giderdim içimde kalmasınNuranın düğünü iptal zaten
Aman dur yapma adı geçmesin hemen erkeklerrrrrr diye konu açar şimdiRainy’nin gelinliği de çok merak ediyorum nasip olur mu
Arkadaş evi yapmayı unutmuşlar, 27 binlik gelinlik ne ya zaten 50 kilosun, git hazır dikim al deli, aç kalacaksınız açıkta kalacaksınız manyaklar.Ailesi de bana ev baktı ve üst mahallerinden ev buldu, evin eksikleri var, kombisi mutfak dolabı petekleri kapları takılı değil ,
Parası yok diye kıllı kıllı mi evlensin hiçbirşeyden mahrum kalamazAh zorunlum birde lazer arastiriyorsun ama bu kadar borca girme artık, bak bu adam sana borc falan ödemezZ zorunlualann
Ne zamandır uğraşıyor zaten ama iyileşme yok heraldeParası yok diye kıllı kıllı mi evlensin hiçbirşeyden mahrum kalamaz
Yok o pijamayı çıkardı mı şüpheliGelinlik mi giyiyo Vanessa?
En pahalisini bulamamıştırNe zamandır uğraşıyor zaten ama iyileşme yok heraldeyol katedemedi demek,yeni yerler arıyor
Hangi pijama gııızzzz?Yok o pijamayı çıkardı mı şüpheli
50 beden giyen Nuranka, Zorunlu çok çok 40 tır. O yüzden şaşırdım zaten hiç gerek yoktu özel dikime.
Bunlardan korkulurBütün bunları nasıl hatırlıyorsunuz arşiviniz takdirlik
Nööranla zorunlunun profili kilitli değilkiiiiiiiiiBunlardan korkulurprofil kitleme hak getire