- 28 Haziran 2011
- 59.404
- 149.863
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Benzetme yapicam ama ayıp olacak o yüzden yazmıyorumBu adamın yavrum yavrum deyip durması bu beni mi uyuz ediyor
Beni de uyuz ediyor, çok itici yaa
Çok yapmacık duruyor, sanki atlet pijama evde yatarken mesaj yazıyor gibi
Offff hâlâ anlamiyor askolettam cildiricam, birde boşanma için uğraşacak. Yine bi ton krediSen şimdiden avukat için para ayır kenara.
Mis gibi yaşamak varken dert arıyor kendine, sadece parasını yediler hep zorunlunun başka bir şey olmadı. Bu kadar borç boş yere ödeniyor yazık yaSana o kadar dediler ki, nisanlina güvenme. Bu adam hiç bi halt halletmez, halledemez. Sen neye güvenip gittin bu adamın yanına işi yok gücü yok. Ya göz göre göre mutsuzluğa giden başka birini daha görmemiştim gerçekten.
Senin yerinde olsam kalkar gider kiralik ev bulurum. Eşyalarıda ona aldırırdım.
Koca bulmuşken kaçırmak istemiyor, bilmiyor ki zaten boşanacak…Offff hâlâ anlamiyor askolettam cildiricam, birde boşanma için uğraşacak. Yine bi ton kredi
Bence bu adam nafaka isterKoca bulmuşken kaçırmak istemiyor, bilmiyor ki zaten boşanacak…
Gerçekten havaya para ödüyor, kendine kalan kuş kadar maaş, evleneceği adamın işi gücü yok hersey zorunluya bakacak. Mutsuzluğa doğru depar atıyor resmen. Üzülüyorum bu halineMis gibi yaşamak varken dert arıyor kendine, sadece parasını yediler hep zorunlunun başka bir şey olmadı. Bu kadar borç boş yere ödeniyor yazık ya
Ben de şunu anlamıyorum ben de devlet memuruyum bankalar bana bu kadar kredi ek hesap kredi kartı vermiyorlar zorunlu nasıl alabiliyor ?Ek not: dünya borcuna batmisken ek hesaptan 13000 cektiginiz sizin de akillanmadiginizi gösteriyor. Nasil ev gezdireceksiniz ilerde merak ediyorum