Nişanlımın yanına gidiyorum, ortada ne ev var , ne kalacağım yer ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size söylenen herşeyin tersini yapıyorsunuz.

Onlar parayı yollayacak sonra gelinliği alacaksın. Ev tutulup döşenecek sonra tayini isteyeceksiniz. Koşmayın geç evlenin.
Gelinliğe bakmam gerekiyordu özel dikim olacak bi an önce alınması gerekiyordu ;(

Gelinliğe bakmam gerekiyordu özel dikim olacak bi an önce alınması gerekiyordu ;(
Eski konuları bilmiyorum. Diğer üyeler yazınca öğrendim Bir an önce yok. Bu şartlarda nikahı iptal edin. Herşey otursun. Sizin borçlarınıza borc eklenmeyecegi kesinleşsin. Evlilik bu değil. Bir taraf dertlenecek diğer taraf yavrum diye diye hiçbir şey yapmayacak. Kuzum bu kadar degersiz misiniz?;

Size söylenen herşeyin tersini yapıyorsunuz.
Ben geçen konusunda dedim, saçma sapan akıllar verelim topluca , söylenenlerin tam tersini yaptığı için her seferinde belki bizim bilinçli olarak vereceğimiz saçma akılların da tam tersini yaparak yanlışlıkla doğru bir karar verir hayatında ilk defa

Herşeyi hallettinde özel dikim gelinlik kaldı. Kuzum akıllan artık biraz ya, gerçekten hiç mi etrafında bir tane insan evladı yok akıl versin diyeceğim ama burda bile neler neler yazılıyor sallamiyorsun. Kendine gelsen diyorum

Zorunlu bir söz var ya hani ayranı yok içmeye diye başlayan tam sana uyuyor. Adam en son yanlış hatırlamıyorsam işsizdi. Ev yok, eşya yok, adamda bir şey alacak para yok, sende dünya kadar borç var. Düğünü, gelinliği bırakta siz nasıl geçineceksiniz onu düşün. Sen daha çok konu acarsin buraya, geçinemiyorum, kocam çalışmıyor, kaynanam böyle vs.diye.
Ne diye sen tayinini oraya aldın? Kurulu düzeni bozup, yeni masraflar yaptın işsiz bir adam için. O gelip senin yaşadığın şehirde iş bulsaydı. Amacı farklı adamın. Annesiyle muhtemelen danışıklı dövüşüyorlar. Kayinvalidenle aynı evde yaşamaya hazır ol. Bir de kaynana bakarsın. Adam da biliyor işini valla. Ne diyelim ki sana verilen tavsiyeleri de dinlemiyorsun.

Zorunlu hem burada soylenen her seyin her zaman tersini yapiyorsun, sonra da gelmis surecte nerede hata yapiyorum diyorsun. Su adamla tanistigindan beri dogru yaptigin tek bir sey olmadi ki O da hallederiz hallederiz deyip hicbir sey yapmayarak seni gecistiriyor.

Siradaki konun: Nisanlim ev bulacagim demisti bulmamis. Kayinvalidemle yasamak zorunda kaldim. Galiba ilk geceden hamile kaldim yarin test yapacagim. Nerede hata yapiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…