canım bak şiddet eğilimide var diyorsun en baştan böyleyse bu adamdan pek hayır gelmez.bekaretinede bişey olmamıştır.hadi oldu diyelim evleneceğin kişiye kanama olmazsa esnekmiş zar dersin bizim bütün aileninın kadınlarının yapısal olarak kanaması olmazmış dersin buda bi fikir.
Evet çok güçsüz savunmasız hissediyorum kendimi doktora gitmem gerekiyor. Çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibidir.
Severek nişanlandım. Çok kontrollü biri ama birkaç defa sinirlenince kontrolünü kaybedip hareket etti şiddet eğiliminden şüpheleniyordum. Birazda bu yüzden nişanı uzun tutmaya karar vermiştim. Tabii ki beterin beteri var Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu şekilde bedenim inşallah zarar görmemiştir....
Canım çok üzüldm geçmiş olsun.. İnşallah bu psikolojik travmayı hemen atlatırsın.. Ben bişey sormak istiyorum bu olay yaşanırken nerdeydiniz bide daha önce cinsel anlamda neler yaşadınız merak ettm açıkçası( cevaplamak zorunda değilsin) Bende annene anlatman taraftarıyım. En azından doktora gideceksen bile yanında sana destek verecek birinin olması hele ki annenin olması çok önemli bişey..
Elini giysimden içeri soktu. Birden bastırdı(((((((
çok utanıyorum(((
1. Kanama olmadıysa kızlığın bozulmamıştır canım rahat ol, o acı bir anda kendini sıktığın ve oda sert davrandığı için oluşmuştur büyük bir ihtimalle.
2. Hemen ayrıl bence yüzüne bile bakma. Sonuçta sen istememişsin yalvarmışsın ve o gözü dönmüş birşekilde buna devam etmiş, tamam sende isteseydin o na diyecek lafım yok ama biraz daha ilerisi tecavüz olurmuş o yüzden hemen ayrıl bu adamdan ne yapacağı belli olmaz Allah korusun bir daha güvenilmez daha kötüsünüde yapabilir ve işin en kötüsü sen aile korkusundan onunla evlenmek zorunda kalabilirsin yol yakınken dön derim.
Çok teşekkür ederim canım(( Dışarı çıkacaktık beni almak için eve geldi annemler amcamlara gitmişlerdi. Gelince hemen çıkmaya yeltendim kapıdan su istedi ben almaya giderken bende bu evin oğluyum ben alırım diye arkadam geldi.. sonrası malum........... Cinsel anlamda sadece öpüşüyorduk bazen.. Daha ilerisini istediğinde evleninceye kadar olmayacağını defalarca anlattım. Anneme ancak ayrıldıktan sonra anlatabilirim. Ozaman barıştırmaya çalışmaz heralde.
Çok teşekkür ederim canım. Resmen yalvardım nolur bunu bana yapma mafolurum diye. sus ağlama rahat bırak kendini filan dedi hala o sözleri kulağımda((((((((((
Kesinlikle ayrılıcam ne olursa olsun bana bunları yaşatan biriyle yapamam.......
Bekaretten önce düşünmen gereken şey, nişanlın olacak abazanın (cok pardon) davranış sekli.
Hayvanlar bile eşiyle ciftlesirken önce koklasir.
Bekarete taktiysan eğer ben de sanmıyorum bir zarar geldigini.
Ben böyle bir adamla asla aynı çatı altında duramazdim. Zaten bu olayı silmen de kolay görünmüyor.
Resmen tecavüz bu. Aileden biriyle paylaşman şart canım. Gecmis olsun
Çok teşekkür ederim canım(( Dışarı çıkacaktık beni almak için eve geldi annemler amcamlara gitmişlerdi. Gelince hemen çıkmaya yeltendim kapıdan su istedi ben almaya giderken bende bu evin oğluyum ben alırım diye arkadam geldi.. sonrası malum........... Cinsel anlamda sadece öpüşüyorduk bazen.. Daha ilerisini istediğinde evleninceye kadar olmayacağını defalarca anlattım. Anneme ancak ayrıldıktan sonra anlatabilirim. Ozaman barıştırmaya çalışmaz heralde.
sana yuzde yuz soyluyorm bozumamıstır kesınlıkle doktra gtmene gerek yok ole kolay deıl bozlması. kanama olmamıs bı kere. cok az sokmustr parmagını bakıre oldgn ıcın acımıstr sadce dar oldugun ıcın.
ıkıncı sorunda bnce ayrıl. adam ınsan deıl hayvan bıldıgın. tamm nısanlıyken olabılır yatadabılırsn ama sen ıstemıosan bırakması lazmdı
bıan once doktora gıdıp durumu anlatmalısın cok zordur ıllakı ama boyle kendı kendını mı yıyeceksın ,
aılene ayrılmak ıstedgnı soylesen ne tepkı verırler cnm ?
çok geçmiş olsun yaşadığın şeyler çok ağır gerçekten...dr.a gidemiyorum sosyal güvencem ötürü demişsin..nerdesin bilmiyorum ama kadınsağlığı merkezleri sana yardımcı olabilir..hem jinekoloji anlamında hem de piskolojik desdek olarak..üstelik ücretsiz...
İBB Kadın ve Aile Sağlığı Merkezleri
kendini daha iyi hissetmene bir nebze olsun katkı sağlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?