bı kanama falan olmadıysa bısey olmamıştır yaaa. bence gene de bı doktora görun. için rahatlasın.
Kanama olmadı.. O da zaten bişi olamadı ki olsa kanardı filan diyo sesini bile duymak istemiyorum terbiyesizin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bı kanama falan olmadıysa bısey olmamıştır yaaa. bence gene de bı doktora görun. için rahatlasın.
Kanama olmadı.. O da zaten bişi olamadı ki olsa kanardı filan diyo sesini bile duymak istemiyorum terbiyesizin...
kanama olmadı diyosun ama
merak etme, kanama olmamışsa birşey yok, olmuşsada yüzeysel bi zedelenme olmuştur ki o o kadar önemli değil ama oda kesin değil, en ufak zedelenme olsaydı kanama olurdu az da olsa
sen utanma, senin bir suçun yok ki, suç o terbiyesiz ahlaksızın
Saldırganlığını ve gerçek yüzünü göstermiş hala kararlımısın bu insanla evlenmeye iyi düşün bunu...
kanama olması şart değil,bir yakınımda nişanlısıyla biraz ileri gitmiş,canı yanmış,sonra pişman olup dr a gitmişlerdi,malesef olan olmuştu...şimdi evliler
Ben hiç böyle hayal etmemiştim. Gelinliğimle, Allah'ın huzurunda evlendikten sonra, sevgiyle onunla olmak istemiştim herşey mahfetti.............
Değil evlenmek sesini duymaya, yüzünü görmeye tahammülüm yok!!!!!!!!!!! atıcam nişanı ama olan olduysa naparım ilerde başka birini seversem bunu nasıl anlatırım ki...
Evet çok dikkat ettim olmadı kanama.
Biliyorum o suçlu ama yinede utanıyorum.. Onun suçu olduğunu kimse anlamaz ki ailem hemen evlendirmeye kalkar. Benim tek suçum yanlış birine güvenmek.
Değil evlenmek sesini duymaya, yüzünü görmeye tahammülüm yok!!!!!!!!!!! atıcam nişanı ama olan olduysa naparım ilerde başka birini seversem bunu nasıl anlatırım ki...
Ben hiç böyle hayal etmemiştim. Gelinliğimle, Allah'ın huzurunda evlendikten sonra, sevgiyle onunla olmak istemiştim herşey mahfetti.............
Verebileceğin en güzel karar bu işi bitirmen zaten,ruhen şimdi çok yıprandın eğer imkanın varsa git bir doktora için rahatlasın..
Kesinlkikle bişey olmamıştır kızlık öyle kolay kolay yırtılmaz canım...
bu düşüncene kesinlikle katılıyorum yanlız merak ettiğim şeyler var konuyu tam olarak anlamamız için birincisi bu şahız senin sevgili olarak görüştüğün ve severek nişanlandığın birimi ( öyleyse bu adamın bu tavırlarını bu zamana kadar anlardın bu tarz konulardaki tutumunuda bilirdin aynı şekilde oda senin ) ikincisi görücü usulü yapılan bi nişanmıı (eğer öyleyse ki en güzelii hiç kafana bile takma seni hiç tanımamış ve evliliğin süresince seni anlamaya çalışacak bi adam değildir bunu anlayacak bi adam nişanlıyken sevdiği insana böyle güzel bi şeyi eziyet edermiş gibi yaşatmaz ) bekaretine gelince bu en son düşündüğün şey olsun birşey olduğunu düşünmüyorum rahat ol bu öyle hemen zedelenicek bi yer değil bunu evlendiğin zaman daha iyi anlayacaksın psikolojine gelince yaşadığın herşeyden bi ders al insanlar neler yaşıyo şükret haline kendini oyalayacak bişeyler bul dertleş kendine yakın hissettiğin insanlarla çok bunaldın gel burda bize anlatt ama içinde yaşama böyle bi olayıı böyle yaparsan kafanda kurar durursun nedne beni başıma geldii diye çok uzattım sanırım kendine iyi bak ve sakın üzme kendinii hayat böyle şeyleri düşünüp zaman kaybetmeye değmeyecek kadar kısa![]()
Geçmiş olsun cnm ya. düşündüğün olmamıştır korkma. düşün biraz, zaman tanı kendine. ne yapmak istediğine sonra karar verirsin. kendini suçlu da hissetme. suçlu olan o. utanacak olanda o.
bekaret ailem için çok önemli demişsin.bu yüzden mutlaka annene durumu anlat,o bir çözüm yolu bulur...ya korktuğun olmuşsa....canım çok yandı diyorsun,sadece dokunmakla kalmamış,diğer arkadaşlar kadar rahat değil benim içim...bu adamdan ayrılırsan ileride illaki evleneceksin,herhangibir soruna karşı ailen yaşananları mutlaka bilmeli...
ailelerden olay saklamayı aklım almıyor bir türlü,en zor zamanımızı paylaşmayacaksak aile ne için var ki....![]()