Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

Allah Allah
fırtına öncesi sessizlik olmasın da
bişey söliyim mi asıl o sizi sevmiyormuş böyle kolay kabul edip öncesinde de acımadan kötü davrandığına göre

Aman öylelerinin sevgisi yerinde kalsın, gider ormanda ayı severim daha iyi. Neticede kızarsa ne yapacağı belli...

Sacmalamayın görevde diye bunalmıstır vs vs hikaye yani benim eşimde nişanlıyken doguda hemdek barikat opryonlarındaydı hiç tartısmadık o surede ama diyelim ailelerle ilgili bir konu olmustur vs konusurken bir tartısma olmustur asla aman nişanlım gorevde ustune gitmeyim altta alayım vs demedim gayet tribimide atıyordum. En fazla yarım saat sonra konusur cozerdk .hiç öyle mesajımı gördün gormedin aradın aramadım kavgaları olmadı yani nişanlı bir insan uzakken ne konudan tartısabilir ki sasırıyorum.bakarmısınuz tek tartısma konusu telefon mesaj arama.ne komik değil mi.ve nişanlanınca sizi kendinin afedersnde tapulusu falan sandı heralde ne demek yap dedigimi yapacaksın ve sen neden bu kadr boyun egiyorsun bu direktiflere? Paşaya bak oldu canım sınır otesındeymiş diye kimse ona bişey demesin ama kendisi kendine stres malzemesi bulmus,yap deyince yap git diyince git vs sınır otesındeki tek personel kendisi degıl hiçkimsede bunun gibi değil yani cidden diyorum bircok arkadasımızı sehit verdik esimin ne 4 ayı 2 yıllık o opersonylarında beni tanıstırdıgı birkac arkadas sehıt oldu ve daha bircok polis sehitti.yani eşimin psikojisi ozaman alt ust olması lazımdı ve ben ordan Saglam cıktıgı için sukur ediyorum.ama o her zaman hiçbisey olmamıs gibi normal yasantısına devam etti ne acıtasyon ne stres ne sinir bana hiç göstermedi.bence siz bundan uzak durun bu artık her tartısmada kızım sen beni anlamıyorsun ben burda ölümin kıyısındayım vs diye acıtasyonlar da yapar.forma giyince afedersin bişey sanıyorlar kendilerini
Sonuna kadar doğru bir yazı. Konudan ayrı ama, Allah Şehitlere rahmet eylesin, görevdeki aslanlarımızın da ayağına taş değmesin.

Merhaba Arkadaşlar
En baştan başlayım aracı vasıtasıyla biriyle tanıştım kendisi uz m ç@ v uş tanıştığımız dönemde sınır dışı görevinde olduğu için hep telefondan görüştük ilk başlarda sorun yaşamadığımız için devam ettirdik ve 3 ay sonra görevden gelir gelmez isteme nişanlanma evresine geçtik çalıştığı yer başka ilde olduğu içinde hafta sonları müsait oldukça beni görmeye gelirdi nişanlandıktan 3 ay sonra tekrar bir göreve girdi ve 4 aydırda görevde tartışmalarımız olur olmaz değil ama son 1 aydır ki tartışmalarımız hep hakaret içerikli oluyor bana değersizmişim gibi hissettiriyor tartışmanın ortasında olduğumuz için tam siniri tepesine çıktığı anda sorduğum için mi bilmiyorum üzülüyorum diyorum umrumda değil diyor benim söylediklerimi yap yeter sadece bunu istiyorum senden diyor benim düşüncelerimin bir önemi yok mu diyorum yok diyor duygularımın bir önemi yok mu diyorum yok diyor hissettiklerimin bir önemi yok mu diyorum yok diyor
en son cumartesi sabah beni aradı konuştuk konuştuktan sonra şarzım yok diye şarza taktım taktığım yerde telefon tam çekmiyordu
uyanıp kalktığımda telefonu almyaa gittim cevapsız çağrılarını gördüm aradım tabi hemen çünkü ben arayınca aç diyor yanında tutacaksın açacaksın diyor
neyse aradım bir arıyorum ulaşılmıyor bir arıyorum meşgul çalıyor dedi mesaj attımda açtın dedi bende mesajını görmedim cevapsız aramalarını gördüm aradım dedim inanmadı kapadık uykuluydum geri uyudum. uyanınca mesajlar kısmını açtığımda gördüm mesajını sonra mesaj attım yeni gördüm mesaj atmışsın diye
öğlen mesaj atmış bir daha sabah yaptığın hareketleri yapma, sonra üzülürsün, benimde hiç umrumda olmaz, arıyorsam açacaksın otur diyorsam oturacaksın,kalk diyorsam kalkacaksın diye ben şok tabi
bende geri cevcap verdim yapmadığım hareketler için (sabah attığı mesajı görmediğim halde gördüğümü söylediği için) üzülüyorum zaten diye
o da ben ne yaptığımı biliyorum yazmış
senin hiç umrunda değil zaten kırılmışım üzülmüşüm dedim. - umrumda değil dedi
sözüme bile itimat etmiyorsun dedim -etmiyorum dedi
öğlen notsuz bir şekilde çikolata göndermiş anlam veremedim özür mü dileme istedi yoksa başka bir şey mi not olmadığı için anlamlandıramadım
ertesi akşam yine konuşurken konu oraya geldi tekrar söyledim ben mesajını görmedim cevapsız aramalarını gördüm ve aradım diye bir şey demedi sözüme inanmıyor musun ben yalan mı söylüyorum dedim evet dedi. Sonra yemin ederek tekrar söyledim . Yine inanmadı ben de benim ilk söylediğim yeminsiz sözüm benim için yeminli sözüm kadar önemli dedim. Durumun önemini göstermeye çalışarak ama nafile inanmadı.
İlk defa böyle bir durumla karşılaştım 5 gündür konuşuyoruz ama soğuğuz o davranışından sonra ben çok üzüldüm babama anlattım son olayı 4 aydır görevde olduğu için çok bunalmıştır dedi şuan bende düşüncelerdeyim açıkcası benim sözüme güvenmemesi beni derinden sarstı
düşünüyorum o an arayıp ben açmadığım için muhtemelen ulaşılamayınca telefonu kapadım sandı aradı aradı sonra mesaj atıtığı anda döndüğümü görünce mesajı görüp döndüğümü düşündü diyorum ama olmaz ya olmamalı tartıştığımız zaman uzatma bana yardımcı ol diyor o an sakinleş sonra yine o konuyu sakinken konuşalım diyor buna bir şey demiyorum ama bu yalanlama işi bana inanması beni derinden sarstı 10 aydır tanıyorum 7 aydır nişanlıyız ve bu süre çerçevesinde sadece 2 aylık süreçte kısım kısım günler yüzyüze görüştük geriye kalan 5 ay hep uzakta olduğu için görüntülü konuşma
şuan orada çok sıkıntıda olduğunu bunaldığını söylüyor benden güler yüz sevgi destek bekliyor ama son yaptığından ötürü özür dilesede içimden gelmiyor ya ne yapacağım bilmiyorum birde 2 ay sonra gelecek hazirana düğün düşünüyoruz
dervişin fikri neyse zikri odur kaç kurtul görevmiş bilmem neymiş hikaye bu adam apaçık seni emri altına almaya çalışıyor sen ona deki ben sana fazlayım sen git bi evcil köpek al otur deyince oturur kalk deyince kalkar

Merhaba Arkadaşlar
En baştan başlayım aracı vasıtasıyla biriyle tanıştım kendisi uz m ç@ v uş tanıştığımız dönemde sınır dışı görevinde olduğu için hep telefondan görüştük ilk başlarda sorun yaşamadığımız için devam ettirdik ve 3 ay sonra görevden gelir gelmez isteme nişanlanma evresine geçtik çalıştığı yer başka ilde olduğu içinde hafta sonları müsait oldukça beni görmeye gelirdi nişanlandıktan 3 ay sonra tekrar bir göreve girdi ve 4 aydırda görevde tartışmalarımız olur olmaz değil ama son 1 aydır ki tartışmalarımız hep hakaret içerikli oluyor bana değersizmişim gibi hissettiriyor tartışmanın ortasında olduğumuz için tam siniri tepesine çıktığı anda sorduğum için mi bilmiyorum üzülüyorum diyorum umrumda değil diyor benim söylediklerimi yap yeter sadece bunu istiyorum senden diyor benim düşüncelerimin bir önemi yok mu diyorum yok diyor duygularımın bir önemi yok mu diyorum yok diyor hissettiklerimin bir önemi yok mu diyorum yok diyor
en son cumartesi sabah beni aradı konuştuk konuştuktan sonra şarzım yok diye şarza taktım taktığım yerde telefon tam çekmiyordu
uyanıp kalktığımda telefonu almyaa gittim cevapsız çağrılarını gördüm aradım tabi hemen çünkü ben arayınca aç diyor yanında tutacaksın açacaksın diyor
neyse aradım bir arıyorum ulaşılmıyor bir arıyorum meşgul çalıyor dedi mesaj attımda açtın dedi bende mesajını görmedim cevapsız aramalarını gördüm aradım dedim inanmadı kapadık uykuluydum geri uyudum. uyanınca mesajlar kısmını açtığımda gördüm mesajını sonra mesaj attım yeni gördüm mesaj atmışsın diye
öğlen mesaj atmış bir daha sabah yaptığın hareketleri yapma, sonra üzülürsün, benimde hiç umrumda olmaz, arıyorsam açacaksın otur diyorsam oturacaksın,kalk diyorsam kalkacaksın diye ben şok tabi
bende geri cevcap verdim yapmadığım hareketler için (sabah attığı mesajı görmediğim halde gördüğümü söylediği için) üzülüyorum zaten diye
öğlen notsuz bir şekilde çikolata göndermiş anlam veremedim özür mü dileme istedi yoksa başka bir şey mi not olmadığı için anlamlandıramadım
ertesi akşam yine konuşurken konu oraya geldi tekrar söyledim ben mesajını görmedim cevapsız aramalarını gördüm ve aradım diye bir şey demedi sözüme inanmıyor musun ben yalan mı söylüyorum dedim evet dedi. Sonra yemin ederek tekrar söyledim . Yine inanmadı ben de benim ilk söylediğim yeminsiz sözüm benim için yeminli sözüm kadar önemli dedim. Durumun önemini göstermeye çalışarak ama nafile inanmadı.
İlk defa böyle bir durumla karşılaştım 5 gündür konuşuyoruz ama soğuğuz o davranışından sonra ben çok üzüldüm babama anlattım son olayı 4 aydır görevde olduğu için çok bunalmıştır dedi şuan bende düşüncelerdeyim açıkcası benim sözüme güvenmemesi beni derinden sarstı
düşünüyorum o an arayıp ben açmadığım için muhtemelen ulaşılamayınca telefonu kapadım sandı aradı aradı sonra mesaj atıtığı anda döndüğümü görünce mesajı görüp döndüğümü düşündü diyorum ama olmaz ya olmamalı tartıştığımız zaman uzatma bana yardımcı ol diyor o an sakinleş sonra yine o konuyu sakinken konuşalım diyor buna bir şey demiyorum ama bu yalanlama işi bana inanması beni derinden sarstı 10 aydır tanıyorum 7 aydır nişanlıyız ve bu süre çerçevesinde sadece 2 aylık süreçte kısım kısım günler yüzyüze görüştük geriye kalan 5 ay hep uzakta olduğu için görüntülü konuşma
şuan orada çok sıkıntıda olduğunu bunaldığını söylüyor benden güler yüz sevgi destek bekliyor ama son yaptığından ötürü özür dilesede içimden gelmiyor ya ne yapacağım bilmiyorum birde 2 ay sonra gelecek hazirana düğün düşünüyoruz
Hepsini okuyamadım bile bu ne toksik ilişki böyle, daha evlenmeyi mi düşünüyorsunuz bu kişiyle allah akıl fikir versin.Kader de biraz insanın elinde unutmayın!

Aradı aramaz olur mu telefonda çok ağladı bunları bi anda söylemedi tabiki ağlamaktan ara ara söylediği cümleler
son pişmanlık neye yarar
ağlaya ağlaya demiştir ben burda ölümün kıyısındayım vs vs
inanmayın duygu sömürüsüne

meslekleri çok zor gerçekten Allah hepsini korusun
ama siz seçtirmediniz değil mi mesleği?
vicdan azabı da çekmeyin

neler dedi tam olarak

son pişmanlık neye yarar
ağlaya ağlaya demiştir ben burda ölümün kıyısındayım vs vs
inanmayın duygu sömürüsüne

meslekleri çok zor gerçekten Allah hepsini korusun
ama siz seçtirmediniz değil mi mesleği?
vicdan azabı da çekmeyin

neler dedi tam olarak
Yok ben seçtirmedim tanıştığımızda o mesleği yapıyordu zaten

Aradı aramaz olur mu telefonda çok ağladı bunları bi anda söylemedi tabiki ağlamaktan ara ara söylediği cümleler
Bence evlen, kurtar adamı yapıp yapıp ağlamaktan. Ne kadar zordur ağlamak, özür dilemek zorunda kalmak falan şimdi yazık.

Dayak yemek istiyorsan evlen ama sonra hic sikayet etme. Ayrica sarz degil sarj. Sizin gibilere hic uzulmemek lazim valla bile bile hala napayim diyorsun, adam sana simdiden siddet uygulayacagini soylemis sonra fiziksel siddet olunca sasiriyosunuz. Zerre kadar hayatını seviyorsan ayrıl. Herkesin işi zor herkes stresli normalde şiddet uygulamayacak insan toplama kampında bile olsa böyle davranmaz. Otur dersem otur diyor size sizde hala nişanlısınız. Yasak olmasa aklınıza hakaret edecek cümleler kullanırdım da aman bana ne

Mesajımı attım bitti dedim beklemiyordu peki ne yapacağız diye sordu bir şey yapmayacağız dedim ben altınları bohçaları köye gönderirim dedim bu kadar
Bu kadarla kalacağını hiç sanmıyorum. Yani lütfen vicdan yapmayın. Tabi ki beklemiyordu ama biraz uzarsa yine çirkefleşir. Hiç muhattap olmamaya çalışın.

Bu ne bicim adam ya.. Benim eşim de göreve gidiyor, doğudayız her an tetikteler. Ailesinden, çocuğundan ayrı.. eve dar düşüyor ve o yorgunlukla sosyal hayatı sıfır. Evden işe, işten eve.

Benim de oyle sosyallığım kalmadı. Adam yorgun argın eve dönüyor. Bizimle zaman geciriyor, dinleniyor. Dolayısı ile kısacık zamanda sosyal olmaya fırsatım bile yok.

16 senedir evliyiz ve bu durum hep boyle. Görevdeyken elbet gergin oluyor, bazen telefona cevap veremiyor vs. Ama bunu hiç göreve bağlamadık. Elbette sinirleri normal değil bazen yanındaki arkadaşı can veriyor 😔 o dönemlerinde ev de ses bile yapamıyoruz ama, aşırı haklı, kolay değil.

Normal stabil durumlarda uzaktayken tartıştıysak. Asıl ben değil, o bana teselli veriyor. Çocuklarla evdesin, çalışıyorsun, benim yapmam gerekenler hep senin başında, seni anlıyorum gibisinden.

Yani özetle elbette dokunulmayacak anları var ama bu sebeple bana "seni umursamıyorum, hislerin önemli değil, tabiri caizse köpeğim olacaksın" demez, dedirtmemde! Her şeyin bir haddi var ve bunu aşamaz, ben de aşamam. Saygı çok önemli.. küssek bile laflarımızı secmek zorundayız yoksa laçka bir evlilik olur.

Sizi yumşak karın bulmuş.. kimse kusura bakmasın, kimsenin haddine değil bana boyundan buyuk laf etmek. Siz bu sınırı bastan sert çekmezseniz, kaybetme korkusu yaşamazsa o iş olmaz, olmamalı!

Merhaba Arkadaşlar
Sana nacizane tavsiyem benim yaptığım hatayı yapma ben böyle biriyle evlendim,aynı meslekteler şuanda boşanıyoruz bir yıl nişanlı kaldık nişanlıyken 6 ay görevdeydi pek fazla görüşemiyorduk.Uzakta olduğu için böyle gibi bahaneler uyduruyordum kendi kendime,hep onun dedikleri olsun istiyordu benim bi değerim yoktu hata yapıp evlendim.gün geçtikçe daha kötü oldu piskolojisi acısını benden çıkardı hep hakaretler,küfürler,defol git demeler piskolojim şuan alt üst olmuş durumda 1yıldır ayrıyız ama bana yaptıklarını hala atlatamadım çok iyi düşün lütfen yan yana olunca düzeliriz diye birşey yok bir insan nasılsa öyle devam ediyor ki üzerine daha fazlası ekleniyor...

Sana nacizane tavsiyem benim yaptığım hatayı yapma ben böyle biriyle evlendim,aynı meslekteler şuanda boşanıyoruz bir yıl nişanlı kaldık nişanlıyken 6 ay görevdeydi pek fazla görüşemiyorduk.Uzakta olduğu için böyle gibi bahaneler uyduruyordum kendi kendime,hep onun dedikleri olsun istiyordu benim bi değerim yoktu hata yapıp evlendim.gün geçtikçe daha kötü oldu piskolojisi acısını benden çıkardı hep hakaretler,küfürler,defol git demeler piskolojim şuan alt üst olmuş durumda 1yıldır ayrıyız ama bana yaptıklarını hala atlatamadım çok iyi düşün lütfen yan yana olunca düzeliriz diye birşey yok bir insan nasılsa öyle devam ediyor ki üzerine daha fazlası ekleniyor...

Çok güçlüsünüz. Umarım bundan sonra hayatınız gönlünüzce olur🙏🏻

X