- 24 Haziran 2011
- 23.301
- 48.375
-
- Konu Sahibi benielleresorma
nişanlımın annesine anlatmışSiz bu bilgiyi nasil edindiniz?
Siz de kv'nizden duydunuz yani?nişanlımın annesine anlatmış
onunla ortak iş yapma güvenmiyorum falan demiştim
Gizlice derken?? Nisanliniz ekran atmıştır yüzde yüz nişanlınizi bi gözden geçirin bence
Bir insan neden durduk yere kuzeninin wp yazışmalarında kendi adını aratsın ?sadece kendi adını aratıp baktığı için başka bir şey görmemiş
Karı gibi?Tutupta karı gibi afedersin seninle olan özelini paylasiyorsa
Nişanlıızın telefonunu karıştırırken nişanlınız tam tam olarak neyle meşguldü acaba çok merak ettim???? ne münasebet ya bir de utanmadan hesap soruyor önce nişanlınızın sonra da kuzeninin ağzına edeceksiniz. Şimdiden kendi kendi ailesinin üyesi sizi ezmeye çalışıyor ve o da buna seyirci mi kalıyor???Merhabalar nişanlımın kuzeni nişanlımla olan wp konuşmalarımızı gizlice okumuş ve onun hakkında yazdığım olumsuz şeyleri görmüş, bir de bunun hesabını soruyor. Bu durumda kim haklı sizce? (kuzeni erkek) yaşlarımız küçük değil
Bu arada nişanlınızın bu adaya vereceği tepkiyi iyi gözlemleyin tüm evliliğiniz boyunca bu tepkiyi göreceksiniz ona göre iyi karar verinNişanlıızın telefonunu karıştırırken nişanlınız tam tam olarak neyle meşguldü acaba çok merak ettim???? ne münasebet ya bir de utanmadan hesap soruyor önce nişanlınızın sonra da kuzeninin ağzına edeceksiniz. Şimdiden kendi kendi ailesinin üyesi sizi ezmeye çalışıyor ve o da buna seyirci mi kalıyor???