- 2 Ekim 2024
- 18
- 14
- 25
-
- Konu Sahibi benielleresorma
Tabikide sen haklısın. Ne münasebet başkasının telefonunu karıştırmakMerhabalar nişanlımın kuzeni nişanlımla olan wp konuşmalarımızı gizlice okumuş ve onun hakkında yazdığım olumsuz şeyleri görmüş, bir de bunun hesabını soruyor. Bu durumda kim haklı sizce? (kuzeni erkek) yaşlarımız küçük değil
Bence evlenirken 2 kere düşün.Tutupta karı gibi afedersin seninle olan özelini paylasiyorsa bu adamdan bir cacık olmaz.Merhabalar nişanlımın kuzeni nişanlımla olan wp konuşmalarımızı gizlice okumuş ve onun hakkında yazdığım olumsuz şeyleri görmüş, bir de bunun hesabını soruyor. Bu durumda kim haklı sizce? (kuzeni erkek) yaşlarımız küçük değil
Gizlice okumuş diyor niye göstersin zaten telefonda işi olmuştur kuzeninin o da vermiştir girip bakmıştır mesajlaraBence evlenirken 2 kere düşün.Tutupta karı gibi afedersin seninle olan özelini paylasiyorsa bu adamdan bir cacık olmaz.
O ikisi haksız, biri özel konuşmalarınızı okutuyor diğeri de hem okuyor hem gelip hesap soruyorbununla evlenmeyi iyice düşün derim
Gizlice kuzeni nasıl okuyor? Nisanlinizin tavrı ne oldu?bir de gidip nişanlımın annesine anlatmış bu durumu, okuduğundan nişanlımın haberi kesinlikle yoktu direkt gizlice okuyor yani
nişanlımın bilgisayarında wp web açık kalmış, kuzeninin bilgisayarda işi varmış açık görünce girmiş bakmış, hayatından çıkardı onu ama kuzeni çirkefleşiyor ve tüm ailesi duyacak bu durumu diye çekiniyorumGizlice kuzeni nasıl okuyor? Nisanlinizin tavrı ne oldu?
arama yerine kendi adını yazmış adı geçen yerleri basıp basıp okumuşKonu güncel miydi? Kuzeni nasıl nokta atışı gibi kendine denen bölümü okusun? Benimle, eşim olsa yazışma olarak belki gün içinde 3 cümledir yazışmamızAma nişanlı çiftin bir sürü yazışması olur.
Nişanlınız anlatıpta, wp.dan okumuş demesin??
onunla ortak iş yapma güvenmiyorum falan demiştimNe demiştiniz de görmüş? Ve özel mesajlarınız var mıydı içinde cinsellik gibi?
İyi demişsin ağzına sağlık. Dediğin şeyi ispatlamış mesajları okuyarakonunla ortak iş yapma güvenmiyorum falan demiştim