nişanlımın erkek kardeşi sorunu

sevet1987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2021
288
496
29
merhaba, pandemiden solayı düğün bekleyen çiftlerden biriyiz. zaten her şey belirsizken evlenmek istediğimiz tarihin hemen sonrası nişanlımın erkek kardeşi 1 ay çalışmak için başka şehirdeki evimize gelecek. işin kötüsü nişanlım evde anca ayın 7-8 günü bulunacak. ben kardeşiyle nasıl yaşayacağımı bilmiyorum. işin diğer yüzü de düğünü ertelersek çeyiz serdiğimiz evimizde kardeşi tek başına mis gibi yaşayacak odada benim çamaşırım her şeyim yerleşmiş durumda. ne olur bana bir yol gösterin tartışmak istemiyorum ben mi takıntılıyım nişanlım mı fazla rahat çözemedim :KK43:(((

Çok saçma.Buna eşiniz ve ailesi nasıl müsade ediyor?Benim evlendiğim şehirde de eşimin kardeşi üniversite okuyordu.Başta bi korkmuştum.Acaba bizimle kalması içim teklifte bulunurlar mı diye?Söz konusu bile olmadı.İzin vermeyin.Sonra arkası gelir.

Ne yani, evlenince eşinden çok kaynını mı göreceksin? Cicim aylarında, dibinizde kaynın. Bu adamın kalacak başka yeri yok mu? Hem 1 ay olmaz o, 1 yıldır; seni ürkütmemek için 1 ay demişlerdir.
teşekkür ederim çok garip ve çevremizde alışık olmadığımız şeyler bunlar, ertelesek bile çeyizimin gittiği evde yaşayacak yine gidince pisliği ben temizleyeceğim :KK43:(

teşekkür ederim çok garip ve çevremizde alışık olmadığımız şeyler bunlar, ertelesek bile çeyizimin gittiği evde yaşayacak yine gidince pisliği ben temizleyeceğim :KK43:(
İzin vermeyin.Sizin yeni gelin evinize mi güvendiler?Gerçekten buna müsade ederseniz arkası gelir.Dik durun ve ne tek kalmasına ne de sizinle kalmasına izin vermeyin.

Çok saçma.Buna eşiniz ve ailesi nasıl müsade ediyor?Benim evlendiğim şehirde de eşimin kardeşi üniversite okuyordu.Başta bi korkmuştum.Acaba bizimle kalması içim teklifte bulunurlar mı diye?Söz konusu bile olmadı.İzin vermeyin.Sonra arkası gelir.
haklısınız nişanlıma mesajda mantıklı mı dedim neden olmasın vs dedi daha da aramadı sormadı beyefendi işine geldiğinde ben değil biz diye düşün derdi bizi kendi düşünmüyor ki ne desem suç olcak şimdi çıkmazdayım

iyide sizin daha oturmadiginiz evinizde kayinin ne işi var 1 ay kalacaksa apart tutsun ozaman eşinin olmadığı yeni gelinin evinde ne işi var kabul etmeyin gerekirse aileniz konuşsun k.v ile

Ne yani, evlenince eşinden çok kaynını mı göreceksin? Cicim aylarında, dibinizde kaynın. Bu adamın kalacak başka yeri yok mu? Hem 1 ay olmaz o, 1 yıldır; seni ürkütmemek için 1 ay demişlerdir.
peki çeyiz giden temizlenmiş çamaşırına kadar yerleşmiş evde kaynımın 1 ay tek de yaşaması ne kadar mantıklı? temizliği yine ben yapcam hizmetçisiyiz evin sanki

iyide sizin daha oturmadiginiz evinizde kayinin ne işi var 1 ay kalacaksa apart tutsun ozaman eşinin olmadığı yeni gelinin evinde ne işi var kabul etmeyin gerekirse aileniz konuşsun k.v ile
bakalım henüz beyefendi ile konuşamadım tartışmak istemiyorum ama kendisi apart tutucam demesi gerekir. ama ne olcak hazır temiz her şeyi tam ev var yayla gibi yatak beni düşünen yok

kalacak yer isteseler bulunur ama alışmışlar sülalecek yapışık yaşamaya. kayınvalide ister mi kaynı evinin tadını çıkarsın ona sormak lazım esas

X