• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlimin degisimi

Onu yasattirmayi dusunuyorum suanda ama acaba gecmi kaldim yoksa halen biseyler basarabilirmiyim bilmiyorum.
başarabilirsin. ayrılalım dediğinde resti çekceksin. şimdi nişanım bozulmasın bi evlenelim de demeyle bitmiyor. şimdiden ayarı vermezsen evlenince iyice sarpa sarar

Nisanlin fazlasiyla geri kafali belli ki .. hangi cagda yasiyoruz, hala boyle insanlarin olmasi beni uzuyor
ne demek ipler kimin elinde olacak, evlilik bu sen ben degil biz olmali ilk once, gercekten bencil birine benziyor
ama sonradan degisti diyorsun

acaba onu dolduran birileri mi var, kaynana veya abisi ablasi, aileden biri bak bak ipleri eline al diye ogutler mi veriyor acaba kafasi karisiyor bu yuzden

ne olursa olsun kendini ezdirme canim

COK APTAL BIR TEYZESI VAR BASKA NOLSUN. cok uyanik alttan sever taklidi yapipda pohpohlar ama altdanda gas verir. Ve bunu bitek ben hisedip anlatamama catliyorum aslinda. Bu konuda o kadinin eli varmi bilmiyorum ama buralara kadar gelmemize cok sebeb verdigini biliyorum. bicokkez onun yuzunden tartsdk

COK APTAL BIR TEYZESI VAR BASKA NOLSUN. cok uyanik alttan sever taklidi yapipda pohpohlar ama altdanda gas verir. Ve bunu bitek ben hisedip anlatamama catliyorum aslinda. Bu konuda o kadinin eli varmi bilmiyorum ama buralara kadar gelmemize cok sebeb verdigini biliyorum. bicokkez onun yuzunden tartsdk
Bir iki kez ogut verdiginede sahit oldum defalarca anlatmama ragmen melek olarak goruyor halen kadiniDUSUNUNCE BOGASIMMMM GELIYOR RESMEN. Neyse o ayri bir konu

tabiki en dogali insanin sevdigiyle gezip tozmasidir bu konuyu genc bir erkek nasil sorun edebilir ki, daha mutlu olmasi gerekmiyor mu
her nisanli ciftin yapacagi sey belli, dugun hazirliklari, alisverisler, gezmeler, en guzel zamanlar bunlar asla geri donmez
Nisanlin paragoz ve cimri biri mi? Allah askina para herzaman kazanilir ama insan kac defa evlenir ki, eger istedigimiz gibi olmayacaksa bazi seyler ne icin calisip didinir insan

Durumuna cok uzuldum canim, asla ozur dileme ve ciddi bir konusma yap nisanlinla
en guzel zamanlarini zehir etmesin
Paragoz cimri asla degil hatta harcar maddi skntimiz yok sadece zamanina cimriiiii

Anlamıyorum gerçekten böyle biriyle olan nişanın bozulmasından neden korkuyorsunuz. Ya biz nişanlıyken eşim beni görmek için saat sayardı eve arabayla bırakacağı zam . Resmen psikolojisi bozulurdu. Yine seni bırakıp boş boş geri dönüncem diye. Annesi bile beni bırakıp eve dönünce çok Mahsun olduğunu söylerdi. 2 gün görüşemedik diye 5 dk görmek için akşamın vakti çıkıp gelirdi. Bak burda da benim eşim ile ilgili sorunlarım var. Ama nişanlıyken bukadar soğuk ve ilgisiz davaranan biriyle çoktan ayrılmıltım. Şimdi ilgi göstermeyen evlenince hiç göstermez. Onun seni şu anda görebilmek için şartlarını zorlaması gerek. He belki parası yoktur ama bizimde öyle dönemlerimiz oldu gider bir parkta oturup sohbet edip hayal kurardık. Arabaya bindirecek beni. 1 durak daha bi durak daha derken kaç kilometre yürürdük. Yapmayın bunu kendinize. Zaten sizin demeniz le olacak şey değil kendisinin istemesi gerek. He belki sinemaya gidecek parası yok onu bilemem ama siz alın biletleri davet edin yada sadece yürüyün dolaşın 2 simit yiyin.

Ama birde o ben varken az konuş lafı var ya. Yok kardeş kaç kurtar kendini. Yakma başını.
BEN COK FAZLA ZAMAN AYIRMAK ICIN BILETLER ALdim BICOK SUPRIZLER BIRCOK SEYLER YApdim. Oda yapdi fakat herzaman bu zaman ayiramama zorla ayirtma dert oldu gitti. Artik is BEN KENDIMI SANA ANLATAMIYORUMA SENDE ANLAMIYORSUN BU BOYLE GITMEZS BINDI. Evet zamaninda cok gezdik baska sehirlere bile gittik geldk. gormek icin pencere onlerine geldi haftada bir ailemi ziyarete geldi fakat ufak bir kavgada ara koyunca icine dahada kavgalar cikip dahada bir uzaklasma oldu. Biz bu sevgili isini baya uzattik bazi seyleri yitirdik gibime geliyor

başarabilirsin. ayrılalım dediğinde resti çekceksin. şimdi nişanım bozulmasın bi evlenelim de demeyle bitmiyor. şimdiden ayarı vermezsen evlenince iyice sarpa sarar
Cekdimm resti zaten bikac gun once ondan sonrada hicbisey yazmadim ondada ses yok zaten. Icim icimi yiyor ama yapcak bisey yok artik kendisinin ailesine haber vermesini Bekliyorum. Ozaman zaten cidden bitiyor olucak. o haberde birturlu gelmedi korktumu acaba ilk defa resti cekdigime

Son bi kac gundur sitede hep nisanli problemleri okuyorum.iyiki nisanlilik yasamadan evlenmisim.hayirlisi neyse o olsun cnm uzme kendini...

sen tamam dedin ve adam hala aramadı mı? pek söylenecek bir şey kalmamış ne yazıkki. annene bu durumu biraz çıtlat. annen ne tepki verecek bakalım

sen tamam dedin ve adam hala aramadı mı? pek söylenecek bir şey kalmamış ne yazıkki. annene bu durumu biraz çıtlat. annen ne tepki verecek bakalım
Evet cekdim resti ama bir haber yok gunlerdir. anneme hicbisey anlatmadm bugune kdr ne tepki vericek bilmiyorum ama anlatmakdan yanada degilim aslinda fakat cok caresz kaliyorum. gelen giden onu soruyor dugunu vs soruyor :(

Evet cekdim resti ama bir haber yok gunlerdir. anneme hicbisey anlatmadm bugune kdr ne tepki vericek bilmiyorum ama anlatmakdan yanada degilim aslinda fakat cok caresz kaliyorum. gelen giden onu soruyor dugunu vs soruyor :KK43:
Onu cok iyi taniyorum simdik ona cekdigim resti kaldiramiyor yediremedi. askdan geberse gelmez galiba

Onu cok iyi taniyorum simdik ona cekdigim resti kaldiramiyor yediremedi. askdan geberse gelmez galiba
Kusura bakma ama ozaman aşk falan yok etrafta
Seven insan evleneceği kadını ezmek istemez ondan üstün olmak istemez
Evlendiğinizde seni annesinin yanına bırakıp kendisi eve gelmesse şaşırma, sen birşey deyincede sen sus konuşma diye susturup ezecek seni şimdiden başlamış çünkü
Böyle bir ömür geçirmek istediğine eminmisin

Annene kesinlikle bahsetmelisin

İlk zamanlar ilgiye boğuyor sonra sıkılıyor hepsi böle aynı durum bende de var yani bu konunun bu kadar kavgaya yol açacağını bende düşünmezdim.

evlenince ne olacak bu adam merak ettim..inan bana ilgi zaten azalıyor evlenince, nişanı atmaktan ayrılmaktan korkma sakın.
düğüne 15 gün kala nişan atmış ve 2. evliliğini yapmış biri olarak yazıyorum sana; nişanlıyken sana böyle davranan adamla evlenme. Onla geçirdiğin günleri de heba oldu sanma, hepsi bir ders olur sana.

Üzülme önüne bak, sana değer vermeyen birinin yanında da saniye bile geçirme! Sen kendine saygılı ol önce, kimse ama kimse sana böyle davranamaz. Zorla mı yapıyorsun? Aşırı isteklerin mi var?

Gitsin o da belasını bulsun, boş ver..

evlenince keşke o zaman evlenmeseydim diyeceğine o kadar eminim ki.. sen hala köprüleri yakmıyorsun. Aşkın'dan gebwrip yazmama diye bir şey yok. aşk böyle bir şey değil

simdiden ona bukadar 'yuk' olarak geliyor olman bence ciddi sorunlara yol acabilir. gerci onyargili olmamak lazim, degisimi dugun/ev duzme esnasindaki yuku sebebiyle olabilir, sonucta hersey parayla oluyor ve o biraz strese sokmustur onu belki.

Back