nisanlimin arkadaslik sitesine uyeligi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burnu sürtmez. Sonra da bildiği gibi yapar. Sinirliyken de sonradan bu olayda size saydırır ve siz neye uğradığınızı şaşırırsınız. Evlenene kadar ama her şeye katlanır, sırf sonra istediğini yapacağı için.

ironi yapmakta haklisiniz dogru da soyledikleriniz ne yalan soyliyim baskasinin başına gelse suan dediginize kahkaha atar ve ne kadar hakli bi cikarim yaptiginizi dusunurdum. haklisiniz bize oyle bi sey dayatilmis ki bu celiskileri benim gibi ayaklarinin üzerinde duran ve cok saglam bi durusu olan gezmedigi gormedigi yer kalmayan biri yasiyosa ben diger ozellikle kucuk yerlerdeki kadinlarin nelere ses cikaramadigini dusunemiyorum bile. ama bu kadar guzel giden bi seyde bununla karsilasmak inanin hazmedilmesi kolay bi sey degil ve altındaki sebepleri dusunmekten duramıyosunuz hele bu kadar tazeyken acı

ben olsam onun acı çekmesini düşünmek yerine hayatımdan böyle birini bir an evvel çıkarıp kendi güzel günlerime yüzümü dönerim.
ama istiyorum ondan anca bu sekilde intikam alabilirim cunku tum hayallerin planlarin boyle altust olmasini kolay atlatamasin

Kalbinin seni neye ikna etmeye çalıştığını gördünse, sorun yok.

Acısı da normal, zamanla geçecek.

Yüzde 90 çok fazla bi sayı yüzde 10 u da sevginizin verdiği bulanıklığa verin bence arada kalmış değilsiniz fazlaca bişeyler bitmiş sebep arıyosunuz kendinize ama ne yazık ki siz de bunu kabullenemeyeceksiniz o hissi alıyorum mesajlarınızdan

bunu kim nasil kabullenebilir ki? sadece nedenlerini düşünüyorum ama cok az sebep onu hakli cikartiyo geri kalan her seyde haksiz tamamen, ne eksikti ne yetersizdi de oyle yerlere kayit olma cesaretini gosterdi bunu nasil kabul edebilir ki içim

Allah ın sevdıgı kuluymuşşun mı evlenmeden gordun yapman gereken bellı duggunu iptal et hos bir bayanmıssın daha ıyı birisiyle tanısırsın

Illa eksiklik ya da yetersizlik mi gerekir yapması için dersiniz? Bunu soruyorsunuz kendinize çünkü bu soruya cevap bulduğunuz an barışacaksınız... siz zaten barışacaksınız da, işte...

Tek sebep nişanlınızın karakteri. Kendinize başka sebepler aramayın.

Size her şeyin mükemmel olduğunu hissettirirken gözünüzün içine baka baka yalan söylemiş ve bundan hiç utanmamamış.
Kendisine güvenen bir insanın arkasından iş çeviren biri.
Bunu yapacak karakterde biriyle evlenmeyi gerçekten istiyor musunuz bunu düşünün. Ne kadar özür dilerse dilesin adamın karakteri değişmeyecek çünkü.

Sorun sizde değil ki. Karaktersizlik sadece. Aslinda çok basit

bu arada dunden beri ariyor geri donmuyorum aramalarına. sabah 7de attigi mesaji paylasicam sizinle "Bende okadar dusundumki sabaha kadar beni nelere alet ettigini .belkide haklısın diye dusundum en güzel karar senin verdigin karar. Seni sana anltsam kafayi yersin .kendinden igrenirsin ama dunya hic kimsenin etrafinda donmuyor. 100 dil bilsen ne faydasi var. benden sakladgin msjlari unttun öylemi fazla uzerime gelme sen bunun sebebiydin.
benim cnmi ne kadar yakmak istediysen bende istedim senin yansin bilerek sifreyi bile oyle yapmistim ben senden baska kimsenin teline bile dokunmadim dokunmamda Beni Boyle seylere sen surukledin bilmdgim seyleri senin sayende ögrendim ben sana son msjim ailemin yaninda elinden geleni yaptin annemi bile itekledin evden çıkmak için merak etme ben sana ulasmicam senin gururun varsa benimde var . benim canimi cok yaktin o adamla ama merak etme kimse kimsenin canini yakmiyacak beni cok hakir gordun neyse uzatmicam allhimin ūzerine yemin ederimki seni son nefesime kadar sevecgim Balim hoscakal .ama bu hatalarin tek sebebi sensin"

Off hem suçlu hem güçlü hem kıro.
Yaptığından utanacağına size kendinizi kötü hissettirmeye çalışıyor.
İçinizdeki barışma isteği bu mesajdan sonra yok olmuştur umarım.

Ayy acıtasyona gelll Lütfen inanmayın şuanda sizi suçlayıp kendine çekmeye çalışıyor lütfen inanmayın.Seneler önce aynı durum başıma gelmişti erkek arkadaşım tarafından inanın düzelmiyorlar.karaktersizlik bu başka bişey değil .Evlenirseniz ilerde daha kötü olur inanki evlenmek çok kolay ama boşanmak çok kötü bi süreç.

Oh ne iyi birde sen suçlu çıktın madem bu kadar kötü bir insandin seni terk ederek acı cektirseydi sana neden başkalarını araya sokuyor bu adam kendini acindiriyor hemen kaç Kurtul

Attığı mesaj tipik aşağılık kompleksli ve narsist bir erkek mesajı. Bu tarz erkekleri artık o kadar çok gördüm ki hem kendi hayatımda hem çevremdeki kadınların hayatında. Ama ne olacak ki, her fırsatta başta kendi annesi tarafından sırtı sıvazlanıp "Aslan oğlum" diye yüceltilen ama özünde kendi ezikliğininin acısını karşısındaki insandan çıkaran narsist biri. Benim de vardı eskiden böyle kıro bir sevgilim. Arkadaşlık sitelerine üye olup, twitter hesabından "Bir adım atın artık kızlar, sizce de günler çok sıkıcı değil mi?" yazıp aynı günün akşamı bana "seni çok özledim, sensiz olamam, çık artık aklımdan" gibi mesajlar yazmıştı. Benim kırmızı çizgimdir aldatılmayı affedemezdim, ayrılmıştım ve iyi ki ayrılmışım. Hala suçu kendinde aradığına göre belki senin de kendi içinde çözmen gereken şeyler vardır. Hayatı yeniden keşfedin diye bir kitap var. Ben o dönem çok fayda görmüştüm, tıpkı senin gibi her sorunda kendini suçlayan biri olarak. Çocuklukta hayata dair oluşturduğumuz ve bizi hep aynı döngü içine sokan şemalarla ilgili. Okumanı öneririm.

bencede komplekslerini farkedememisim kendisinin. bu takintisi yapti dedigim adami simdi bile bu konuda zikrediyo. bu adam benim eski sevgilim bi kac defa bana ulasmaya calismisti sevgiliyken nisanlimla daha sonra da nisanlaninca arkadasima mutlulugumu istediğini falan yazmisti ama hala beni unutamadigini. bende nisanlimla bunlari paylasmistim adamin biraz bana takintisi vardi bunu da nisanlim biliyo ama hic umrumda olmadi bir gun bile sonucta siddet gormustum bi daha oyle birinin adini bile anmak istemem. ama nisanlimin bu adamin bana olan takintisina ve burda herkesin o kisiyi tanicak kadar zengin biri olmasina hassasligi vardi. adamin restoranlari falan var bilindik biri bu cevrede ama ben istemedikten sonra dunyalari olsa yine umrumda olmazdi. sadece nisanlim bazen derdi ben sana onun verdiklerini aldıklarını alamam diye cok icerleniyorum diye bende paramparca olurdum bunlari nasil dusunursun diye. sonucta istemedigim eskide kalmis bi adam ben asik olmusum nisanlima kendimi ona teslim etmisim ama iste takintisi vardi burda bile ayni konuda hala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…