- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.107
- 248
ironi yapmakta haklisiniz dogru da soyledikleriniz ne yalan soyliyim baskasinin başına gelse suan dediginize kahkaha atar ve ne kadar hakli bi cikarim yaptiginizi dusunurdum. haklisiniz bize oyle bi sey dayatilmis ki bu celiskileri benim gibi ayaklarinin üzerinde duran ve cok saglam bi durusu olan gezmedigi gormedigi yer kalmayan biri yasiyosa ben diger ozellikle kucuk yerlerdeki kadinlarin nelere ses cikaramadigini dusunemiyorum bile. ama bu kadar guzel giden bi seyde bununla karsilasmak inanin hazmedilmesi kolay bi sey degil ve altındaki sebepleri dusunmekten duramıyosunuz hele bu kadar tazeyken acıYa erkektir arada heyecan arar, erkeklerin hepsi böyle. Başı temelli bağlanmadan önce jübile yapmak istemiş, yazık. Adamı hiç anlayamamışsınız. Hem şifresi olarak doğum gününüzü yazması bile size olan sevgisine işaret, başka kadınlarla sizden gizli mesajlaşmak ya da mesajlaşma yolu açmak aldatma sayılmaz, bir aldatmanın aldatma olması için yatakta basmanız lazım ki o zaman dahi ikinci bir şansı hak eder, çünkü erkektir. Kvniz haklı, bunun için mi bitireceksiniz yani? İyi günde kötü günde sözü vereceksiniz, adam kötü günler yaşıyor belli ki, telefonunu bile parçalamış daha ne yapsın? Nasıl belli etsin hüznünü?
Barışın ve nikah işlemlerini de hızlandırın. Evlenince düzelir. O imza nelere kadir, atan erkek hemen düzeliyor. Düzelmiyorsa da kadından ötürüdür. Hem egosu biraz ilgi istemiş, erkek ruhundan hiç anlamıyorsunuz.
En kötü ihtimalle o kadar hazırlık yapılmış, alınan eşyaya, harcanan paraya yazık olmasın, evlenin. Gidin özür de dileyin üstelik. Abartmışsınız.
Ben böyle gereksiz bir yaygara görmedim yani, hiç hoş değil.
ama istiyorum ondan anca bu sekilde intikam alabilirim cunku tum hayallerin planlarin boyle altust olmasini kolay atlatamasinben olsam onun acı çekmesini düşünmek yerine hayatımdan böyle birini bir an evvel çıkarıp kendi güzel günlerime yüzümü dönerim.
ironi yapmakta haklisiniz dogru da soyledikleriniz ne yalan soyliyim baskasinin başına gelse suan dediginize kahkaha atar ve ne kadar hakli bi cikarim yaptiginizi dusunuyorum. haklisiniz bize oyle bi sey dayatilmis ki bu celiskileri benim gibi ayaklarinin üzerinde duran ve cok saglam bi durusu olan gezmedigi gormedigi yer kalmayan biri yasiyosa ben diger ozellikle kucuk yerlerdeki kadinlarin nelere ses cikaramadigini dusunemiyorum bile. ama bu kadar guzel giden bi seyde bununla karsilasmak inanin hazmedilmesi kolay bi sey degil ve altındaki sebepleri dusunmekten duramıyosunuz hele bu kadar tazeyken acı
Yüzde 90 çok fazla bi sayı yüzde 10 u da sevginizin verdiği bulanıklığa verin bence arada kalmış değilsiniz fazlaca bişeyler bitmiş sebep arıyosunuz kendinize ama ne yazık ki siz de bunu kabullenemeyeceksiniz o hissi alıyorum mesajlarınızdanhala kararimin arkasindayim sadece yuzde doksan degil yuzde yuz emin olarak yoluma devam etmek istiyorum. diger turlusu biraz sıkıntılı cunku takdir edersiniz ki daha cok yeni olduğu icin onca yikilan hayalin altinda ben yasadigim soku atlatmaya ve varsayimlar yapmaya calisiyorum
bunu kim nasil kabullenebilir ki? sadece nedenlerini düşünüyorum ama cok az sebep onu hakli cikartiyo geri kalan her seyde haksiz tamamen, ne eksikti ne yetersizdi de oyle yerlere kayit olma cesaretini gosterdi bunu nasil kabul edebilir ki içimYüzde 90 çok fazla bi sayı yüzde 10 u da sevginizin verdiği bulanıklığa verin bence arada kalmış değilsiniz fazlaca bişeyler bitmiş sebep arıyosunuz kendinize ama ne yazık ki siz de bunu kabullenemeyeceksiniz o hissi alıyorum mesajlarınızdan
Allah ın sevdıgı kuluymuşşun mı evlenmeden gordun yapman gereken bellı duggunu iptal et hos bir bayanmıssın daha ıyı birisiyle tanısırsınselam kızlar, bugun cok talihsiz bir olay yasadim ve bunu hepinize danismak istedim. ben 8aylik nisanliyim mayis ayında da dugunumuz olcakti, hatta bu aksam yeni ev tutcaktik esyalari yerlestirmek icin dusunun.
Bugun nisanlimin evine oturmaya gittim kahvalti yaptik cok guzel saatlerce sohbet ettik basbasa, sonrasinda onun telefonundan anneme mesaj atmak icin mesajlar kismina girdim bir de ne goruyim. bu hafta icinde bi mesaj gitmis ona bi arkadaslik sitesine uye olmus kullanici adi ve sifresi yaziyo bilgi olarak. hemen uygulamayi indirdim orda yazan kullanici adini ve sifreyi de girdim. bi baktim bi suru kizdan mesajlar tam okuyamadim bile beynimden kaynar sular döküldü. baktim profili gercekten var yas 29 kullanici adi onun lakabı hatta. hemen telefonunu yere attim bunu ailene acikla dedım evlerini terkederken ailesi seferber oldu gitme kizim otur konusalim diye ama asla kimseyi duymadim terkettim orayi evime geldim. bi saat sonra bizim daireye kapi onune baktim kendi telefonunu paramparca etmis ve birakmis umrumda dahi olmadi aksam bana yemek gondermis almak zorunda kaldim kuryeden sonra yanina geldi bi saat once " yok ben sana kizdigim zaman acmistim onu yok eski sevgilin sana mesaj gonderince kizmistim falan" bahaneler. ama o karıştırdığı konu aylar oncesinde eski svgilimin kiz arkadasima mesaj atmasi ve benimde bunu nisanlima anlatmak zorunda kalmam zaten adam mutluluk dilemis benim icin onemli bi mesaj degildi. lakin beni bahane gosteriyo az once de facesini kapattim fotolarimiz var boy boy. bana yazdi neden kapattin diye bitti artik biraz toparlaniyim ailemle konuscam dedim. bana hala dunyami mutlulugumu aldin benden hoscakal falan yazdi. sizce ne yapmalıyım kizlar?
bir de gercekten cok hos bi bayan oldugumu söylemeliyim ki nisanlimda bunu cok iyi biliyo gayet onu mutlu etmem gereken her seyi yapiyorum her zaman bir gun bile onu huzursuz etmemisimdir pek, ama nasil bu hafta icinde bi arkadaslik sitesine kayit olup kizlardan bir suru mesajlasma olaylari yasanir? yardim edin ne yapmaliyim
Illa eksiklik ya da yetersizlik mi gerekir yapması için dersiniz? Bunu soruyorsunuz kendinize çünkü bu soruya cevap bulduğunuz an barışacaksınız... siz zaten barışacaksınız da, işte...bunu kim nasil kabullenebilir ki? sadece nedenlerini düşünüyorum ama cok az sebep onu hakli cikartiyo geri kalan her seyde haksiz tamamen, ne eksikti ne yetersizdi de oyle yerlere kayit olma cesaretini gosterdi bunu nasil kabul edebilir ki içim
bunu kim nasil kabullenebilir ki? sadece nedenlerini düşünüyorum ama cok az sebep onu hakli cikartiyo geri kalan her seyde haksiz tamamen, ne eksikti ne yetersizdi de oyle yerlere kayit olma cesaretini gosterdi bunu nasil kabul edebilir ki içim
bunu kim nasil kabullenebilir ki? sadece nedenlerini düşünüyorum ama cok az sebep onu hakli cikartiyo geri kalan her seyde haksiz tamamen, ne eksikti ne yetersizdi de oyle yerlere kayit olma cesaretini gosterdi bunu nasil kabul edebilir ki içim
bu arada dunden beri ariyor geri donmuyorum aramalarına. sabah 7de attigi mesaji paylasicam sizinle "Bende okadar dusundumki sabaha kadar beni nelere alet ettigini .belkide haklısın diye dusundum en güzel karar senin verdigin karar. Seni sana anltsam kafayi yersin .kendinden igrenirsin ama dunya hic kimsenin etrafinda donmuyor. 100 dil bilsen ne faydasi var. benden sakladgin msjlari unttun öylemi fazla uzerime gelme sen bunun sebebiydin.
benim cnmi ne kadar yakmak istediysen bende istedim senin yansin bilerek sifreyi bile oyle yapmistim ben senden baska kimsenin teline bile dokunmadim dokunmamda Beni Boyle seylere sen surukledin bilmdgim seyleri senin sayende ögrendim ben sana son msjim ailemin yaninda elinden geleni yaptin annemi bile itekledin evden çıkmak için merak etme ben sana ulasmicam senin gururun varsa benimde var . benim canimi cok yaktin o adamla ama merak etme kimse kimsenin canini yakmiyacak beni cok hakir gordun neyse uzatmicam allhimin ūzerine yemin ederimki seni son nefesime kadar sevecgim Balim hoscakal .ama bu hatalarin tek sebebi sensin"
Ayy acıtasyona gelllbu arada dunden beri ariyor geri donmuyorum aramalarına. sabah 7de attigi mesaji paylasicam sizinle "Bende okadar dusundumki sabaha kadar beni nelere alet ettigini .belkide haklısın diye dusundum en güzel karar senin verdigin karar. Seni sana anltsam kafayi yersin .kendinden igrenirsin ama dunya hic kimsenin etrafinda donmuyor. 100 dil bilsen ne faydasi var. benden sakladgin msjlari unttun öylemi fazla uzerime gelme sen bunun sebebiydin.
benim cnmi ne kadar yakmak istediysen bende istedim senin yansin bilerek sifreyi bile oyle yapmistim ben senden baska kimsenin teline bile dokunmadim dokunmamda Beni Boyle seylere sen surukledin bilmdgim seyleri senin sayende ögrendim ben sana son msjim ailemin yaninda elinden geleni yaptin annemi bile itekledin evden çıkmak için merak etme ben sana ulasmicam senin gururun varsa benimde var . benim canimi cok yaktin o adamla ama merak etme kimse kimsenin canini yakmiyacak beni cok hakir gordun neyse uzatmicam allhimin ūzerine yemin ederimki seni son nefesime kadar sevecgim Balim hoscakal .ama bu hatalarin tek sebebi sensin"
Attığı mesaj tipik aşağılık kompleksli ve narsist bir erkek mesajı. Bu tarz erkekleri artık o kadar çok gördüm ki hem kendi hayatımda hem çevremdeki kadınların hayatında. Ama ne olacak ki, her fırsatta başta kendi annesi tarafından sırtı sıvazlanıp "Aslan oğlum" diye yüceltilen ama özünde kendi ezikliğininin acısını karşısındaki insandan çıkaran narsist biri. Benim de vardı eskiden böyle kıro bir sevgilim. Arkadaşlık sitelerine üye olup, twitter hesabından "Bir adım atın artık kızlar, sizce de günler çok sıkıcı değil mi?" yazıp aynı günün akşamı bana "seni çok özledim, sensiz olamam, çık artık aklımdan" gibi mesajlar yazmıştı. Benim kırmızı çizgimdir aldatılmayı affedemezdim, ayrılmıştım ve iyi ki ayrılmışım. Hala suçu kendinde aradığına göre belki senin de kendi içinde çözmen gereken şeyler vardır. Hayatı yeniden keşfedin diye bir kitap var. Ben o dönem çok fayda görmüştüm, tıpkı senin gibi her sorunda kendini suçlayan biri olarak. Çocuklukta hayata dair oluşturduğumuz ve bizi hep aynı döngü içine sokan şemalarla ilgili. Okumanı öneririm.bu arada dunden beri ariyor geri donmuyorum aramalarına. sabah 7de attigi mesaji paylasicam sizinle "Bende okadar dusundumki sabaha kadar beni nelere alet ettigini .belkide haklısın diye dusundum en güzel karar senin verdigin karar. Seni sana anltsam kafayi yersin .kendinden igrenirsin ama dunya hic kimsenin etrafinda donmuyor. 100 dil bilsen ne faydasi var. benden sakladgin msjlari unttun öylemi fazla uzerime gelme sen bunun sebebiydin.
Ne alaka şimdi Ya? Kadın Ne yaşamış Ne soruyor sizin yanıtınıza bak.. negatiflik akıyorYasanir cunku iliski,sizin guzelliginizle ya da karsinizdakini mutlu etmek icin gereken her seyi yapmanızla yürüyecek bir kurum degil .
Bence önce bu bakış açınızı degistirin.
Siz pozitif yorum yapın.Ne alaka şimdi Ya? Kadın Ne yaşamış Ne soruyor sizin yanıtınıza bak.. negatiflik akıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?