Nişanlımın annesiyle ipleri kopardık.

nişanlım annesiyle çok defalar tartıştı ama kadınla baş edemiyordu. telefona şifre koyuyordu ama desenini bulup çözüyordu kadın. genellikle de telefonu yanından ayırmaz ama an ufak fırsatta kurcalıyor demek ki.

Profilinizde öyle belirtmişsiniz. Bu arada 26 yaşında memur olmuş bir kadınsınız. Neden kendi evlilik masrafınızı kendiniz yapmıyorsunuz?
biz masrafı kendimiz yapıyoruz zaten. bir kuruş yardımları olmadı bu güne kadar. kimseden maddi bir beklentimiz de yok. Nişanlım işten çıkartıldı. ve düğün yapmakta o kadar kolay değil. hele ki anne baba yardım etmiyorsa.

10 sene cıkınca nişanlı
11 senelik çıkıncada koçişim mi diyorsunuz sevgililerinize?

zira yoksa aileniz nişanlı kıza talip alacak kadar medeniyetli mi?

Sizde az değilsiniz valla kusura bakmayın
yazımı adam akıllı okursan anlarsın. on sene sevgiliydik ve ailemin haberi yoktu sonra nişan oldu. dolayısıyla evlenme yaşına gelmiş bir insann ailesi kızları evlensin isteyebilir.

yok öyle birşey yazıyı iyi okuyun

Evlenmeden önce ailemle annemle görüşmem ve seni de görüştürmem deyip sözünde duran kimse tanımadım. Elbet nişanlınızda ailesi ile barışacak ve sizin o aileye "gelinlik" yapmanızı isteyecek ve hatta zorlayacaktır. Siz evlendikten sonra bu aile, bu kv ile nasıl geçinilir"in yollarını arayın. Geçinemem diyorsanız tekrar düşünün.

Bu kadar beklenti neden? ve neden ortada sizin anneniz yok kaynana yo ağabeyiyle düğün mevzularına giriyorsunuz neden telefonda daha bir şey yokken yok benim de taliplerim geliyor da bekleyemem diyorsunuz madem bekleyemezsiniz o zaman kendiniz üstleneceksiniz masrafları kimseye de şunu bunu yapın diyemezsiniz işte bakın illa evlenelim demeniz yüzünde nişanlınızın işi oturmadan nişanlınız işsiz kalmış bu ne yahu kayınpeder balkonda oturmuş diye biler laf yapmışsınız. Ayrıca neden yüz yüze birşeyleri konuşmuyorsunuz da mesaj atıyorsunuz diyeceklerinizi onu da anlamadım siz görüşmüyor musunuz hiç nişanlınızla kim 600 mesaj saklıyor ki telinde. Şifreli telden nasıl oluyor o da enteresan. Beklentiye girmeyin o zaman kendiniz yapın acele eden sizsiniz.

Çok karışık birşey anlamadım .Yine de hakkınızda hayırlısı olsun .

Icinizi dokmussunuz resmen. Neden hediyeye bu kadar takildiniz konunun basindan sonuna kadar 5 6 defa hediye diyip durdunuz. Cok mu gerekli kayinvalidenin size bir seyler almasi. Size uzak olsun ne arasin ne sorsun hediyeside eksik kalsin. Iki tarafta masum degil ama kaynana cidden cadiymis oglunun telefonunu karistirmak mesajlari okumak neymis.. Ayni evde kalip anne ogul konusmuyor yalanina da hic inanmadim. Siz nasil inandiniz konusmadiklrina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…