- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Profilinizde öyle belirtmişsiniz. Bu arada 26 yaşında memur olmuş bir kadınsınız. Neden kendi evlilik masrafınızı kendiniz yapmıyorsunuz?Aslında yurt dışında değilim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Profilinizde öyle belirtmişsiniz. Bu arada 26 yaşında memur olmuş bir kadınsınız. Neden kendi evlilik masrafınızı kendiniz yapmıyorsunuz?Aslında yurt dışında değilim.
annesiyle yaşıyorpeki nişanlınız nerde kalıyor şu an?
nişanlım annesiyle çok defalar tartıştı ama kadınla baş edemiyordu. telefona şifre koyuyordu ama desenini bulup çözüyordu kadın. genellikle de telefonu yanından ayırmaz ama an ufak fırsatta kurcalıyor demek ki.Nişanlın bu kadar gevşek bir çocuk mu? Bunları muhtemelen gelip nişanlın anlattı sana değil mi?
Büyük hata, çok büyük hata. Evlendikten sonra dengeyi nasıl kuracak acaba bu çocuk çok merak ettim doğrusu.
Annesinin huyunu bilip de telefonunu ortada bırakabiliyor bir de çok ilginç.
2 tarafın da hataları var gibi.
Henüz nişanlıyken çok yüzgöz olmuşsunuz. Annesine karşılık annen - nişanlın muhatap almalıydı. İş vaktinde lütfen beni aramayın deyip kestirip atmalıydın bilmiyorum, perşembenin gelişi çarşambadan.
aynı evde hiç konuşmadan yaşıyorlar yaniannesiyle yaşıyor
biz masrafı kendimiz yapıyoruz zaten. bir kuruş yardımları olmadı bu güne kadar. kimseden maddi bir beklentimiz de yok. Nişanlım işten çıkartıldı. ve düğün yapmakta o kadar kolay değil. hele ki anne baba yardım etmiyorsa.Profilinizde öyle belirtmişsiniz. Bu arada 26 yaşında memur olmuş bir kadınsınız. Neden kendi evlilik masrafınızı kendiniz yapmıyorsunuz?
yazımı adam akıllı okursan anlarsın. on sene sevgiliydik ve ailemin haberi yoktu sonra nişan oldu. dolayısıyla evlenme yaşına gelmiş bir insann ailesi kızları evlensin isteyebilir.10 sene cıkınca nişanlı
11 senelik çıkıncada koçişim mi diyorsunuz sevgililerinize?
zira yoksa aileniz nişanlı kıza talip alacak kadar medeniyetli mi?
Sizde az değilsiniz valla kusura bakmayın
evet.aynı evde hiç konuşmadan yaşıyorlar yani
görümceniz evli sanırım
yok öyle birşey yazıyı iyi okuyunKesınlıkle y urt dısında yasasam bi eric araklardım , geleniğine göreniğine o değilde bizim kızlarımızda kollarında 10 adet bilezikle gezmekten mutluluk duydugu ıcın butun semra kaynanaları mıknatısla cekıyorlar
buaraad kız nısanlı ama aılesının haberı yok
bende göremiyorum konuyuBsn neden göremiyorum konuyu ?