Nişanlımın annesiyle ipleri kopardık.

Hepsini okudum, vıcık vıcık bir aile ilişkisi. Umarım mutlu olursun.

Sen kaynananı bizden çok seviyorsun onlara tapıyorsun diyormuş nişanlıma. Görümcem de gelip annesini gazlıyormuş sürekli.

Nişanlın bu kadar gevşek bir çocuk mu? Bunları muhtemelen gelip nişanlın anlattı sana değil mi?
Büyük hata, çok büyük hata. Evlendikten sonra dengeyi nasıl kuracak acaba bu çocuk çok merak ettim doğrusu.
Annesinin huyunu bilip de telefonunu ortada bırakabiliyor bir de çok ilginç.

2 tarafın da hataları var gibi.
Henüz nişanlıyken çok yüzgöz olmuşsunuz. Annesine karşılık annen - nişanlın muhatap almalıydı. İş vaktinde lütfen beni aramayın deyip kestirip atmalıydın bilmiyorum, perşembenin gelişi çarşambadan.

Son düzenleyen: Moderatör:
anacım herkes demiştir de allah rızası için bir paragraf koyaydın gözüm ağrıdı ama okudum o cadı kadın dediğin kadınla evlendikten sonra muhattap olmak zorunda kalmazsan benimde adım parkbyull değil..bu deveyi güdeceksen evlen sonuçta böyle biri var hayatınızda.

10 sene cıkınca nişanlı
11 senelik çıkıncada koçişim mi diyorsunuz sevgililerinize?

zira yoksa aileniz nişanlı kıza talip alacak kadar medeniyetli mi?

Sizde az değilsiniz valla kusura bakmayın

Kesınlıkle y urt dısında yasasam bi eric araklardım , geleniğine göreniğine o değilde bizim kızlarımızda kollarında 10 adet bilezikle gezmekten mutluluk duydugu ıcın butun semra kaynanaları mıknatısla cekıyorlar

buaraad kız nısanlı ama aılesının haberı yok

İyi canım tatlıya bağlanmış işte kadın zaten görüşmek istemiyor oh sende üvey kv ye iyi davran

Şimdi ben bunu konu sahibi için yazmıyorum ama Avrupa' da yaşayan Türklerin birçoğu kızların yabancıyla konusmasına karşı. Aileler özellikle. Madem orası senin çocuğunu sakınacağın bir yer, niye gidip orada yaşıyorsun? Bahane hep aynıdır ama, onlar ahlaksız çok rahat. Sonra bu durum konu sahibininki gibi vıcık vıcık bir bal alıyor. Çok yazık

Ya hepsini okuyacak kadar sabırlı degılım de annesi nişanlını borca sokacak ya ev aldıracak hani ev kimin üzerine olacak? Ayrıca kendi üzerine olsa bile niye bekletiyor bu kadın sizi saçma.. Bence bahane arıyor gibi

üşenmedim okudum
Kurtulduğuna sevinmelisin, valla nasıl bir kadınmış ya

oğlunuzun mesajlarını nasıl okuyor hayret yani
o değil de siz de çok fenasınız ha
cinsellik konuşuyoruz biz falan
saygısızca olmuş

Arada bağ mi varmıştım koparasin.seni ilk arayıp evlenmeni için erken dediğinde mesajlar inizi okuma haksızlığını gösterdiğinde kopmaliydiniz

Bir anne evladına bunu nasıl yaparanlamıyorum. Bir insan evladının mutluluğunu hiç mi istemez.. Bence konuşmuyor olmanız iyi olmuş bir yandan

Başta belirteyim ki bu işler kısmet işi.10 sene birlikte olabilirsiniz sonuçta bu zaman dilimini kabul etmişsiniz.
Her 10 sene bekleyen evlenmeyedebilir.
Nişanlınız size laf taşımış aynı şekilde sizde ona.Bu hoş değil.
KV nin mesajları okuması çok iğrenç ama biz cinsellik konuşuyoruz diye yüze çatttt diye söylemek bence gereksiz.
Özel konuşuyoruz demeniz yeterliydi.
Allah mutlu mest etsin.

Yüzyüze gelmemek değil. on senedir tanışıyoruz.

Yüzyüze gelmemek değil. on senedir tanışıyoruz.
Yine de bunları kadına değil oğluna söylemen lazımdı. Sen kadınla evlenmeyeceksin ki.
"sizinle konuşacak bir şeyim yok " deyip kapatsaydın keşke.

Aslında yurt dışında değilim.

Yine de bunları kadına değil oğluna söylemen lazımdı. Sen kadınla evlenmeyeceksin ki.
"sizinle konuşacak bir şeyim yok " deyip kapatsaydın keşke.
hesap sormak için aramış, kabalaşmak istemedim. cevap vermek durumunda kaldım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…